Šta je novo?

Iphone 4 5.1.1. OTKLJUCAVANJE!

veljkoka

Slavan
Učlanjen(a)
15.07.2009
Poena
445
Imam druga koji hoce da nabavi najnoviji iphone 4. Brat moze da mu posalje iz Kanade. Zanima ga da li taj telefon moze da se otkljuca i koliko ce ga to otprilike kostati? Verzija softvera je 5.1.1. Moze li neko da mi pomogne sa ovim, ne pratim Aplle proizvode, tako da nemam pojma da li kod nas neko radi ta otkljucavanja iphona.

Najbolje da mu brat posalje sim-free i nema brige i dodatnih ulaganja

Najbolje da mu brat posalje sim-free i nema brige i dodatnih ulaganja
Da, ali iphone nije ni tamo jeftin kada ga kupujes bez ugovora. Ovo mu je dosta povoljno, brat ce da zadrzi karticu i da placa tamo racune, ionako je koristi, a ima svoj telefon, tako da mu iphone ne treba. Nisam siguran koliko bi ga kostao, ali se ne bi cimao da nije velika usteda. Zna li neko koliko kosta otprilike otkljucavanje?

Vidi ako mu je BB 4.10 onda ces moci da ga koristis sa Gevey karticom, neka proveri u settings/general/about. Ne mozes da otkljucavas ili dekodiras iPhone. Moze samo ako je istekao ugovor kod operatera i ako oni hoce da ti ga otkljucaju i da bude sim free.

Ako je samo Gavey to je smesno 10-20e
Ako vec mora da da 120e onda nov Sim-Free :)

Imam druga koji hoce da nabavi najnoviji iphone 4. Brat moze da mu posalje iz Kanade. Zanima ga da li taj telefon moze da se otkljuca i koliko ce ga to otprilike kostati? Verzija softvera je 5.1.1. Moze li neko da mi pomogne sa ovim, ne pratim Aplle proizvode, tako da nemam pojma da li kod nas neko radi ta otkljucavanja iphona.

Ne moze, ako je fabricki 5.1.1 onda mu je BB zakljucan za sada, ako pricamo o iP4. iP4S moze da se otkljuca...

Poslednja izmena:
Ne moze, ako je fabricki 5.1.1 onda mu je BB zakljucan za sada, ako pricamo o iP4. iP4S moze da se otkljuca...

Brat mu ke poslao taj telefon, stici ce mu za par dana, tako da cu vam dati preciznije podatke o softveru. Znas li otprilike kada ce moci da se otkljuca i da li ce uopste moci? Moze li da mu se instalira predhodna verzija ios-a. Znaci, da mu se reinstalira 5.1.1 ios, pa da mu se uaci neka druga verzija koja moze da se otkljuca?

Nema downgrade-a, BB ne moze da se spusti. Nema najave za otkljucavanje novih BB za iP4, bar ih ja nisam video...

Trenutno nada ne postoji za unlock ip4 ... koje otkljucao sa SAM to je to ...

Vrh Dno