@Vertumus Hvala puno na slikama.
Ali na kutiji ti pise Pebble Blue
Dakle samo su makli one strafte koje su se izgleda razlivale od toplote, boja je ostala ista.
Pise, al nije to ona plava koju su predstavili. Malo je drugacija i nema bele linije, jhebem li ga
'Ajd vi Samung iskusniji ljudiKoji kernel ? Aosp rom-ova ima bas malo i nema CM9 jos uvek... Sta staviti za pocetak?
E da, moram da dodam, mnogo me nervira to sto s3 ima Smemo kao i Note. Note je bas bio jedinstven po tome, sada je samo cigla![]()
Bele linije su greška u procesu, koliko sam ja razumeo.
'Ajd vi Samung iskusniji ljudiKoji kernel ? Aosp rom-ova ima bas malo i nema CM9 jos uvek... Sta staviti za pocetak?
A da zaboravih, prodavac u vipu mi rece da je VIP placao sgsiii po komadu 90.000 rsd lol
hahaha, dele ga na svoju štetuMa jeste, 100 ziliona po komadu![]()
A da zaboravih, prodavac u vipu mi rece da je VIP placao sgsiii po komadu 90.000 rsd lol
Pogledajte prilog 90097
Pa snote je samo aplikacija, ipak Note ostaje Note zato sto samo na njemu radi olovcica (necu da pominjem ekran- bio malopre do vipa..nema sta da se prica, 5.3 je 5.3 :d )
Evo koga interesuje browser mark na s III a tu je i za svaki paket cena uredjaja
recimo kad predjes na drugi treci screen pa pritisnes ovo gadno home dugme treba mu bar sekund dok vrati na home screen, moglo je jos ispeglanije da bude
kad predjes na drugi treci screen pa pritisnes ovo gadno home dugme treba mu bar sekund dok vrati na home screen,
Ugasi S Voice i onda ce brzo da reaguje.
Da se povalim, uzeh beli
Jedino da odmah napomenem, ocekivao sam fluidniji touchwiz, recimo kad predjes na drugi treci screen pa pritisnes ovo gadno home dugme treba mu bar sekund dok vrati na home screen, moglo je jos ispeglanije da bude, al' nije greda, skuhace se neki dobar rom, jos kad supercurio izbaci voodoo bice pesma![]()
E ***..beli :d
A kako ti radi shaltanje ekrana? Izbacio sam snimak na prethodnoj strani ako hoces da uporedis sa tim iz vipa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari