Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Stanje radi od 2. u mesecu do kraja i ažurno je tj kasni do 30 minuta.

Ali nije bilo tako 4 godine dok sam bio na mts postpejdu :) Zato mi je svaki racun bio od 100-3000 din veci :d

gledao u VIPu u NS, nema dalje! Slim, lagan, ekran ubija, bash ga sad ima :)

Moj stize iz Australije za 2 mj :)

Uzivajte u aparatima!

'Ajd vi Samung iskusniji ljudi :) Koji kernel ? Aosp rom-ova ima bas malo i nema CM9 jos uvek... Sta staviti za pocetak?

20120615_183049.jpg
E da, moram da dodam, mnogo me nervira to sto s3 ima Smemo kao i Note. Note je bas bio jedinstven po tome, sada je samo cigla :p

Pa snote je samo aplikacija, ipak Note ostaje Note zato sto samo na njemu radi olovcica (necu da pominjem ekran- bio malopre do vipa..nema sta da se prica, 5.3 je 5.3 :d )

Evo koga interesuje browser mark na s III a tu je i za svaki paket cena uredjaja

Shaljiv momak. Ne postoji ni Miui za SGS3 ako nisi proverio.

S III, moj utisak

Malopre sam skoknuo do VIP-a da vidim ovo cudo- i..to i jeste :D

Sto se tice estetike, bas fino izgleda, mnogo bolje uzivo, ali ipak nekako zenskast sa onim oblinama, to posebno vazi za beli koji sam cvrkao, bas se vidi da ide uz neku fensi gucci torbicu za nafurane cice ;) dok je plavi druga prica (tm)
Znaci, u VIPu prodaju i plavi i beli.

Dalje, telefon radi FENOMENALNO! Nema da zastuca, ili sta god, a bas sam ga ljudski izmaltretirao. Snimio sam vam klip da pogledate kako to sve lepo radi, cak i kada je video ukljucen. Samo dok mi uploaduje ovih 45 sekundi, citavih 100mb :D

I da dodam: TW sada izgleda mnogo bolje, nije ona jednostavno obicna 'levo-desno' tranzicija, vec se ekrani lepo smenjuju.

Uradio sam i browsermark na brzaka :d kao sto ste videli iznad- i to je to od mene. Rekoh ako sam se vec javljao u temi, da i konkretno doprinesem necime.

Uzdravlje ,)

Poslednja izmena:
'Ajd vi Samung iskusniji ljudi :) Koji kernel ? Aosp rom-ova ima bas malo i nema CM9 jos uvek... Sta staviti za pocetak?

Ma samo ga rutuj sa cf root-om i cekaj, neces jos dobiti upotrebljiv kernel...

A da zaboravih, prodavac u vipu mi rece da je VIP placao sgsiii po komadu 90.000 rsd lol

Los pokusaj marketinga i prica za naivne. Njih SIII ne kosta vise od najvece prodajne cijene bez ugovora. Sve ostalo im je cista zarada.

Cak se i cijene uz vece pakete pazljivo biraju kako opet kad se saberu sa pretplatom za 2 god ne bi bile manje nego sto je placen telefon uvozniku/janku/marku....

Da se povalim, uzeh beli :cool:
Jedino da odmah napomenem, ocekivao sam fluidniji touchwiz, recimo kad predjes na drugi treci screen pa pritisnes ovo gadno home dugme treba mu bar sekund dok vrati na home screen, moglo je jos ispeglanije da bude, al' nije greda, skuhace se neki dobar rom, jos kad supercurio izbaci voodoo bice pesma :D

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 90097

Pa snote je samo aplikacija, ipak Note ostaje Note zato sto samo na njemu radi olovcica (necu da pominjem ekran- bio malopre do vipa..nema sta da se prica, 5.3 je 5.3 :d )

Evo koga interesuje browser mark na s III a tu je i za svaki paket cena uredjaja

Koliko sam ja upoznat postoji olovcica i za GS III.
Da li je neko narucivao onu samsung futrolu??

kad predjes na drugi treci screen pa pritisnes ovo gadno home dugme treba mu bar sekund dok vrati na home screen,

Ovo sam i ja primetio na primerku u Nišu, treba mu nekad i dve, tri sekunde da se vrati na home iz neke aplikacije ali svejedno telefon je odličan.

Vidi se da je počela prodaja, 1 dan nisam posetio temu a ono odmah novih 7 strana na tapatalku...
Neka vam je sa srećom, zdravo da se služite :)

Da se povalim, uzeh beli :cool:
Jedino da odmah napomenem, ocekivao sam fluidniji touchwiz, recimo kad predjes na drugi treci screen pa pritisnes ovo gadno home dugme treba mu bar sekund dok vrati na home screen, moglo je jos ispeglanije da bude, al' nije greda, skuhace se neki dobar rom, jos kad supercurio izbaci voodoo bice pesma :D

E ***..beli :d

A kako ti radi shaltanje ekrana? Izbacio sam snimak iznad pa ako hoces da uporedis sa tim iz vipa

Poslednja izmena:
E ***..beli :d

A kako ti radi shaltanje ekrana? Izbacio sam snimak na prethodnoj strani ako hoces da uporedis sa tim iz vipa

To je to, odradio sam isto, reakcija takva, nemam zamerku.
A sto se tice boje, jeste plavi lepsi, ali ionako ce da ide u case, tako da mi na kraju boja nije toliko bitna :)

Vrh Dno