shatroghistro
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.05.2009
- Poena
- 275
Konacno neko da se pojavi a da ima s3 
Nek je sa srecom,pa javi utiske
Nek je sa srecom,pa javi utiske
Evo i ja sam kupio plavi,isti kao kod verta.Gadi mi se ovaj touch wiz...Trenutno trazim root i koji custom rom da stavim,nisam uopste nesto odusevljen,kao sto sam bio kada sam kupio s2.Verovatno zato sto sam ga i prije cackao..ako nekoga nesto zanima neka pita![]()
Pogledacu veceras kako system izgleda, ali vec vidim da je Samsung promenio neke stvari (pozadine i boju slova), sto mi znatno olaksava posaoTaman,Vert kupio odmah a dok mi ostali smrtnici kupimo on ce lagano da napravi temu![]()
Nije peble blue, nema one retardirane strafte@Vertumus Koliko vidim boja je ostala Pebble Blue? Dakle ono sa Metallic Blue je bila dezinformacija? Ali ne vidim one sare, makli su ih?
Ako mozes postavi jos neku sliku gde se malo bolje vidi zadnja strana telefona, plavi izgleda skroz ok.
Sivi postoji? Znam samo za peble blue koji su uklonili i stavili ovaj koji je nesto izmedju sive, plave i crneUh, sivi jedva cekam da vidim, na snimku izgleda brutalno. Zamisli tek kakav je uzivo![]()
Prvi put da mogu da kazem da Samsungov Android radi vrhunski out of box sa sve twizomKonacno neko da se pojavi a da ima s3
Nek je sa srecom,pa javi utiske![]()
Evo i ja sam kupio plavi,isti kao kod verta.Gadi mi se ovaj touch wiz...Trenutno trazim root i koji custom rom da stavim,nisam uopste nesto odusevljen,kao sto sam bio kada sam kupio s2.Verovatno zato sto sam ga i prije cackao..ako nekoga nesto zanima neka pita![]()
VIP smart 1100 + 3GB internet dodatak = 30.900 RSD
Aj izvrti Quadrant Standard da vidimo koliko baca![]()
5331sada vracam s2 na stock pa da vidim koliko ce na njemu biti
BTW : Ovaj moj je metalic blue a ne peble blue,kao sto je bilo kad je tek izasao.. drago mi je zbog toga,ona plava je bas gadna![]()
evo ja sam..neiskusan sam,ali uglavnom ne stoji na 30.pada do 25 najnize,ali ide i do 40-50..e sad,ako sam ja sve pravilno uradio..
Frame rate : 30.000 fps
Minimum frame rate : 29.412 fps
Kolko sam skapirao, kada se uzima preko ugovora s3 je oko 3 soma dindzi skuplji od hox-a?
Nexus sa default softverom ali verujem da je to sredjeno odavno.
29,97 u prosekuUzmi skini sa YT neki 1080p, zbog verodostojnosti sa phone, gsm itd arena, upali media player home cinema, fraps itd. Fraps pokazuje const. 30 fps a home cinema od 29,xx-30 fps, sad sam proverio.
Jel se to pedja, kome ne treba kamera na mob, vec pokajao?
Ja sam skinuo 5 klipova, svi su od 29,xx-30 fps, uostalom idite na properties u media player home cinema, to 25 mozes da vidis samo fraps kad se zabaguje pri pustanju klipa.
Uostalom, nema potrebe sumnjati jer osim Omnia 7 modela i Nexus-a ja ne znam za neki skuplji Samsung model koji ima pad fps pri 720p/1080p snimanju. Omnia 7 ima pad na 24 fps a i Nexus sa default softverom ali verujem da je to sredjeno odavno.
Ma sad sam se pokajao do jaja jer sam snimao malo i na 720p i kad sam video da konstantno stoji 20 frejmova nije mi bilo dobro Kakvih crnih 30 frejmova ne znam ko je to rekao, merio sam sa frapsom a pushtao preko kmplayer-a
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 14.000 fps
SGS III Master![]()
44 000 minuta . Mesec od 31 dan ima 44 640 minuta. Razocaran sam .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari