Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Evo i ja sam kupio plavi,isti kao kod verta.Gadi mi se ovaj touch wiz...Trenutno trazim root i koji custom rom da stavim,nisam uopste nesto odusevljen,kao sto sam bio kada sam kupio s2.Verovatno zato sto sam ga i prije cackao..ako nekoga nesto zanima neka pita ;)

Evo i ja sam kupio plavi,isti kao kod verta.Gadi mi se ovaj touch wiz...Trenutno trazim root i koji custom rom da stavim,nisam uopste nesto odusevljen,kao sto sam bio kada sam kupio s2.Verovatno zato sto sam ga i prije cackao..ako nekoga nesto zanima neka pita ;)

Aj izvrti Quadrant Standard da vidimo koliko baca :D

Taman,Vert kupio odmah a dok mi ostali smrtnici kupimo on ce lagano da napravi temu :p
Pogledacu veceras kako system izgleda, ali vec vidim da je Samsung promenio neke stvari (pozadine i boju slova), sto mi znatno olaksava posao

@Vertumus Koliko vidim boja je ostala Pebble Blue? Dakle ono sa Metallic Blue je bila dezinformacija? Ali ne vidim one sare, makli su ih?

Ako mozes postavi jos neku sliku gde se malo bolje vidi zadnja strana telefona, plavi izgleda skroz ok.
Nije peble blue, nema one retardirane strafte

Uh, sivi jedva cekam da vidim, na snimku izgleda brutalno. Zamisli tek kakav je uzivo :D
Sivi postoji? Znam samo za peble blue koji su uklonili i stavili ovaj koji je nesto izmedju sive, plave i crne :)

Konacno neko da se pojavi a da ima s3 :)
Nek je sa srecom,pa javi utiske :)
Prvi put da mogu da kazem da Samsungov Android radi vrhunski out of box sa sve twizom

Cemo da resimo ruznocu :)

358aqnl.jpg

1eo2ts.jpg

Ma vertimus ih obradio na brzinu, verovatno ovi gde je on kupio još nisu znali da ne može tako :)

Pa koliko sam procitao, povuci ce plavi iz prodaje pa bi sivi trebao da uleti. Na YT imas video gde izgleda brutalno :) mada mozda su to samo lazne informacije, ali ja bih svakako voleo da uleti jos jedna bojica :)

E da, moram da dodam, mnogo me nervira to sto s3 ima Smemo kao i Note. Note je bas bio jedinstven po tome, sada je samo cigla :p

aha...e onda ***... :)

Aj izvrti Quadrant Standard da vidimo koliko baca :D

5331 :) sada vracam s2 na stock pa da vidim koliko ce na njemu biti :)
BTW : Ovaj moj je metalic blue a ne peble blue,kao sto je bilo kad je tek izasao.. drago mi je zbog toga,ona plava je bas gadna :)

Poslednja izmena:
Jel su zakljucani ???????? po 3.put :)

@Vertumus Hvala puno na slikama.
Ali na kutiji ti pise Pebble Blue :confused:

Dakle samo su makli one strafte koje su se izgleda razlivale od toplote, boja je ostala ista.

5331 :) sada vracam s2 na stock pa da vidim koliko ce na njemu biti :)
BTW : Ovaj moj je metalic blue a ne peble blue,kao sto je bilo kad je tek izasao.. drago mi je zbog toga,ona plava je bas gadna :)

Hajde slikaj ga, pa okaci.
Da li je isti kao @Vertumus? To je Pebble Blue bez onih belih sara, Metallic Blue je drugaciji, siva je boja.

isti je,sada sam gledao,onaj first hands-on,tako nesto,znaci na onom eventu kada je predstavljen,i nije takva boja,ta je tamnija...

Ljdi jel neko testirao video na kameri kako snima jel zakucan fsp na 30 frejmova konstantno, ako nekoga ne mrzi neka snimi jedno 10-tak seckuni i neka pusti na kompu klip da vidimo shta kazhe fraps?

29,97 u proseku ;) Uzmi skini sa YT neki 1080p, zbog verodostojnosti sa phone, gsm itd arena, upali media player home cinema, fraps itd. Fraps pokazuje const. 30 fps a home cinema od 29,xx-30 fps, sad sam proverio.

Jel se to pedja, kome ne treba kamera na mob, vec pokajao? :D

evo ja sam..neiskusan sam,ali uglavnom ne stoji na 30.pada do 25 najnize,ali ide i do 40-50..e sad,ako sam ja sve pravilno uradio..

Ja sam skinuo 5 klipova, svi su od 29,xx-30 fps, uostalom idite na properties u media player home cinema, to 25 mozes da vidis samo fraps kad se zabaguje pri pustanju klipa.
Frame rate : 30.000 fps
Minimum frame rate : 29.412 fps

Uostalom, nema potrebe sumnjati jer osim Omnia 7 modela i Nexus-a ja ne znam za neki skuplji Samsung model koji ima pad fps pri 720p/1080p snimanju. Omnia 7 ima pad na 24 fps a i Nexus sa default softverom ali verujem da je to sredjeno odavno.

Poslednja izmena:
evo ja sam..neiskusan sam,ali uglavnom ne stoji na 30.pada do 25 najnize,ali ide i do 40-50..e sad,ako sam ja sve pravilno uradio..
edit: 30.33 prosjek :)

Poslednja izmena:
Svaka čast na novim "igračkama". U zdravlju da vas služe i puno flesovanja :)

Kolko sam skapirao, kada se uzima preko ugovora s3 je oko 3 soma dindzi skuplji od hox-a?

29,97 u proseku ;) Uzmi skini sa YT neki 1080p, zbog verodostojnosti sa phone, gsm itd arena, upali media player home cinema, fraps itd. Fraps pokazuje const. 30 fps a home cinema od 29,xx-30 fps, sad sam proverio.

Jel se to pedja, kome ne treba kamera na mob, vec pokajao? :D

Ja sam skinuo 5 klipova, svi su od 29,xx-30 fps, uostalom idite na properties u media player home cinema, to 25 mozes da vidis samo fraps kad se zabaguje pri pustanju klipa.

Uostalom, nema potrebe sumnjati jer osim Omnia 7 modela i Nexus-a ja ne znam za neki skuplji Samsung model koji ima pad fps pri 720p/1080p snimanju. Omnia 7 ima pad na 24 fps a i Nexus sa default softverom ali verujem da je to sredjeno odavno.

Ma sad sam se pokajao do jaja jer sam snimao malo i na 720p i kad sam video da konstantno stoji 20 frejmova nije mi bilo dobro :D Kakvih crnih 30 frejmova ne znam ko je to rekao, merio sam sa frapsom a pushtao preko kmplayer-a

^filmski trip? :D
Ma sad sam se pokajao do jaja jer sam snimao malo i na 720p i kad sam video da konstantno stoji 20 frejmova nije mi bilo dobro Kakvih crnih 30 frejmova ne znam ko je to rekao, merio sam sa frapsom a pushtao preko kmplayer-a

HOX 4 life :D

Nemojte da mislite da flejmujem ali ovo je bruka i sramota za hox :

Testiran je ovaj night video

http://www.youtube.com/watch?v=vVumyR7JcFI

Frame rate mode : Constant
Frame rate : 14.000 fps

:d
Preko dana dobaci do 28 fps :d

SGS III Master :)

Poslednja izmena:
Telekomov paket uz SIII :)

Mt:s Mega Net!
http://www.mts.telekom.rs/index.php/mega-net.html

Mega Net tarifni profil

"Mega Net tarifa za sada vam je dostupna samo u okviru postpaid paketa sa telefonom Samsung Galaxy S III.
Posebna povoljnost ove tarife ogleda se u izuzetno velikoj količini saobraćaja uključenog u mesečnu pretplatu - neverovatnih 44.000 minuta, 40.000 SMS poruka i 40 GB!"

EDIT: Vec je pricano ovde ali da pitam, sta nasi dele, "novi" ili "stari" model :)
http://www.slashgear.com/samsung-galaxy-s-iii-demands-special-mhl-hdmi-adapter-08232926/

Poslednja izmena:
Bio danas u Vipu i Telekomu u Nišu i nema šta više da se gleda to je to, imao sam rezervu u stavovima dok nisam video One X i S3 jedan pored drugog - S3 je u globalu bolji telefon.
U suštini brzi su i jedan i drugi, ekrani odlični i na jednom i na drugom ali kod mene je presudilo ono "Inspirisan prirodom, dizajniran za ljude" nije prazna priča, da li je to samo psihologija ili ne ali ja sam stvarno imao neki relaksirajući osećaj dok sam listao po TouchWiz-u. To je to, sačekaću nedelju dana da vidim da li ima nekih "falinka" i pazarim ga u Vipu uz pp 325. To je to. Pozdrav!

P.S. Naravno uzimam beli, neki kaću da je gay ali ja bih rekao da je zapravo samo elegantan. :) Inače plavi, crni, teget,..je treš, ružan, staromodan kao da se radi o polovnom telefonu, nikad ga ne bih kupio.

Poslednja izmena:
44 000 minuta :zgran: . Mesec od 31 dan ima 44 640 minuta. Razocaran sam :d.

I 4X i Huawei Ascend D Quad :) Ali do sada ni LG ni Huawei nisu imali kamere i kamkodere kao Samsung, samo iPhone4/s moze da se takmici sa Samsungom od modela sa Androidom i ios-om. Sto se ostalih karakteristika tice, meni je u sustini sve to isto..

44 000 minuta . Mesec od 31 dan ima 44 640 minuta. Razocaran sam .

A stanje ne moze da se proveri 15 dana mesecno pa se zaduzis 2 crvene :d I tu ce oni naci prostor da kradu :d

Poslednja izmena:
Ja mislim da ne mozhe niko da se takmichi sa iPhone jer ipak na 4s snimci kidaju sad sam gledao na youtube, mogu da zamislim iPhone5 :D

Vrh Dno