Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Ја бих сад све њих бојкотовао :D
Много смо ми глуп народ, па може свако да нас...

Izgleda da ce danas biti ko koga zahebe, a cim se konsoliduju obrisace tabelu i puj pik ne vazi, ko je uzeo, uzeo :D

Kontam da je najbolje otici kod prve "plavuse" i ubediti je da tabela vazi, a da sitna slova vaze samo ako hoces telefon za dinar. I vuk sit i sve ovce na broju ;)

Pre par dana davali su 25% na pretplatu + telefon (tako su mi objasnili) sad citam na sajtu popust je do 10000 dinara! Na smart 1100 je 9000. Dakle smart 1100 i 3gb paket su 2115 dinara mesecno (popust 9000) ili 2075 dinara (popust 10000 dinara).

Sad se pitam da nisam mozda zvao telekom :)

Pre par dana davali su 25% na pretplatu + telefon (tako su mi objasnili) sad citam na sajtu popust je do 10000 dinara! Na smart 1100 je 9000. Dakle smart 1100 i 3gb paket su 2115 dinara mesecno (popust 9000) ili 2075 dinara (popust 10000 dinara).

Sad se pitam da nisam mozda zvao telekom :)

Pa to je to 25% na pretplatu od 1490 (smart 1100) je 372.5 rsd, sto su zaokruzili na 375, pa ti je pretplata 1115 plus aktivacija 3gb za 1000

Poslednja izmena:
Upravo izlazim iz Vip-a, moze fon na tu kombinaciju, ali nema popusta. Popust vazi samo na pakete bez internet dodatka. Meni ipak i to odgovara, fon za 30990 i 2490 mesecna pretplata, i paket koji meni licno najvise odgovara, posto poruke ne saljem, a pricam i surfam ko blesav :D

Ooohooo Drooooooling!!! Unboxing!!

2nte6mq.jpg

211mb0n.jpg

69fa51.jpg

ohi9s8.jpg

VIP smart 1100 + 3GB internet dodatak = 30.900 RSD

Crvc..
U Vip-u u Pozeskoj imaju samo jedan komad koji je izlozen. Nisam hteo taj da kupim a devojka koja radi mi kaze da su sve poslovnice doble po jedan komad. Kaze mi da sacekam par dana da dobiju malo vecu kolicinu pa da pokusam onda da dodjem do ne otvorenog primerka.

Edit. Gde si nasao plavi?

Poslednja izmena:
Telekonj je najpovoljniji i znamo svi njihove mane. Taj 2G problem je odraz mtsove povrsnosti, a tako je i u svim segmentima i u uslugama.
Telesmor, najbolja mreza (brendirana!) a skandalozno skupi paketi. Ko ima para go for it.
Vip, neka sredina, mreza im dobro radi i paketi su vrlo dobri. Ali ide na zivce njihova borba za korisnike. Kao stari korisnik moras da molis da ti odobre iste uslove kao za novi broj. Namazano.

Uzeti mrezu koja ima najbolji signal na licnim ustaljenim dnevnim rutama, kuca, skola, posao, devojka..

Moje 2 pare.

Sticajem okolnosti supruga i ja koristimo sve tri mreže, ja VIP - poslovno, ona Telenor - privatno i MTS - poslovno.

Prošli ponedeljak u periodu od 12-15h smo zajedno putovali na relaciji Beograd-Bajina Bašta (preko Valjeva).

Ja sam na VIPu svaki čas bio nedostupan ili nisam mogao da razgovaram (dobijao poruke o propuštenim pozivima), pa sam morao da koristim njen Telenor broj da obavim hitne razgovore. Istovremeno je ona imala 3-4 službena poziva koji su trajali preko 10 min svaki bez i jednog prekida.

p.s. Do 2006 sam koristio privatni Telenor broj, od 2006 do prošle godine MTS službeni i poslednjih godinu dana firma se prebacila na VIP. Mogu samo reći da em je MTS radio bolje, em mesečni limit nisam mogao da potrošim ni u ludilu. Na VIPu isti limit ubijem za pola meseca :(

Jedno pitanje ako neko zna - ja već imam ugovor u Vip-u za tablet - da li može da se uzme i ugovor za telefon uporedo sa tim? Ako ne može onda sam osuđen na Telenor. Ovi koji su pričali da znaju cene za sva tri operatera dajte cenu za 325 paket kod Vip-a, postajem nestrpljiv sa kupovinom :)

edit:

Ovaj Prenesi i Surfuj 500 mi je savršen pošto ne pričam puno, obično zovu mene, ima dovoljno poruka i neograničen internet i to za hiljadarku mesečno. Pitam se da li ima bolja ponuda na Vip-u, a mogao bih i malo da promenim malo mrežu, a opet, Telenor je bolji provajder, hmmm šta raditi.

Telefon možeš da uzmeš ako uzmeš još jedan broj. Ja na svom nalogu imam dva ugovora.

Crvc..
U Vip-u u Pozeskoj imaju samo jedan komad koji je izlozen. Nisam hteo taj da kupim a devojka koja radi mi kaze da su sve poslovnice doble po jedan komad. Kaze mi da sacekam par dana da dobiju malo vecu kolicinu pa da pokusam onda da dodjem do ne otvorenog primerka.

Edit. Gde si nasao plavi?

U VIPu u Bulevaru, poslednji, tj jedan jedini plavi koji su imali :)

Konacno :D
Prvi utisci su da je telefon munja :D mnogo fluidniji od Note-a(na Gingeru, videcemo ICS kako ce da se pokaze) i SGS II(ICS), samo jos da vidimo bateriju kako ce se pokazati :D

Elem, za stare korisnike Vip-a, ukoliko ste imali 50% popusta na pretplatu i obnovili ste ugovor na dve godine, kad uzmete telefon skida vam se 25% od popusta ;)
Ako hocete da dodate internet na smartove, moracete da im trazite na licu mesta i onda salju mail u centralu da se to odobri ;)

Prilozi

• 470645_10150854696446533_680576496_o.jpg
    470645_10150854696446533_680576496_o.jpg
    146.9 KB · Pregleda: 211
Ooohooo Drooooooling!!! Unboxing!!

2nte6mq.jpg

211mb0n.jpg

69fa51.jpg

ohi9s8.jpg

VIP smart 1100 + 3GB internet dodatak = 30.900 RSD

Znao sam da si odmah otrcao, eo i ja cekicam da me provere u kreditnom birou, kaze teta da ih *****ava od jutros, pa stojim ispred i :smoke: kao budala :d

Taman,Vert kupio odmah a dok mi ostali smrtnici kupimo on ce lagano da napravi temu :p

Sada evo bas gledam, steta sto su nenormalno losi paketi u Vip-u. Znam, bice onih koji ga brane do krvi, ali nazalost jeste tako. Pa ti ces placati 2k dinara 600 min i poruka + ti mb... Ostaje to da je povoljan uz tu pretplatu, 31k dinara, extra cena. Naravno, ne ubredujem druge da su pogresili sto su uzeli neki od paketa, posto su ove forumske diskusije postali na krv i noz u zadnje vreme, pa covek ne zna ni sta sme da napise :D I na kraju, ne mogu da verujem da uz mixnet l u mts kosta 48k. Strasno.

Nije bio izlozen?
Nije, samo beli je bio izlozen

Sada evo bas gledam, steta sto su nenormalno losi paketi u Vip-u. Znam, bice onih koji ga brane do krvi, ali nazalost jeste tako. Pa ti ces placati 2k dinara 600 min i poruka + ti mb... Ostaje to da je povoljan uz tu pretplatu, 31k dinara, extra cena. Naravno, ne ubredujem druge da su pogresili sto su uzeli neki od paketa, posto su ove forumske diskusije postali na krv i noz u zadnje vreme, pa covek ne zna ni sta sme da napise :D I na kraju, ne mogu da verujem da uz mixnet l u mts kosta 48k. Strasno.

Svako ima svoje misljenje. Mesecna pretplata mi je 2.490 din. Tu imam 1100 smartova + 3GB neta. Meni je ovo vise nego dovoljno. Za razgovor mi treba oko 800min mesecno, sms ne predjem vise od 200. Net sam tu oko 2 - 2.5gb tako da taman.

Ja to gledam ovako. Tel me izasao 265eur, a moj mesecni paket je bio 1900din. Sad ce mi biti veci samo za 500din, mislim da je ovo skroz ok kombinacija

@Vertumus Koliko vidim boja je ostala Pebble Blue? Dakle ono sa Metallic Blue je bila dezinformacija? Ali ne vidim one sare, makli su ih?

Ako mozes postavi jos neku sliku gde se malo bolje vidi zadnja strana telefona, plavi izgleda skroz ok.

Iskreno, meni se plavi ne svidja uopste. Iako sam pljuvao plastiku njihovu itd i jedan i drugi model izgledaju extra uzivo. Po meni je beli lepsi, iako je zenski :D

@Vert

Pa da, to je onda ok sto se tice tarife itd ako ce fon kod tebe biti 2 godine :D

Mozda bih i ja pazario ali nece Note niko da kupi :D

Gde beli lepsi, plavi/sivi bar maskira malo onaj prednji 'sablon', kao da je neko makazama odseko prostor za ekran, i one nesrazmerno previse zaobljene ivice preblizu ravnim ivicama ekrana, dizaster :)

Vrh Dno