Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A tad ce standardni najmanji paket biti bar 20 Mb. Sto opet znaci da ce kaskati za konkurencijom. E moj lelekome ...

Evo moja trenutna brzina interneta:

1992263096.png

Pa neznam sta da radim sa njome a ako bude to sto ti kazes start paket e onda ce biti zbogom pameti. Jednostavno ovo sto sada ima mi je vise nego dovoljno za skidanje ali zato bi mogao da imam malo veci upload jer mi je on bitan za online igranje.

Ali naravno necu se ljuti ako mi daju takav net po pritupacnoj ceni, jer kako se kaze od viska glava ne boli ali od manjka itekako boli.

P.S. Nego jel ima neka promocija u najavi ili da cekam taj VDSL?, jer ja kao i vecina ovde imam onaj popust od 50% pa me interesuje da li vredi potpisivati neki novi ugovor ili mozda se malo stisnuti pa izdrzati do decembra meseca da vidimo sta ce biti ali opet mi se ne ceka ni previse da opet ne ostanem bez neke promocije koja bi mi eto u neku ruku bila zanimljiva.

Poslednja izmena:
@cya nisam uzimao u obzir jer i ovako uz telekom adsl placam tu pretplatu. znaci 3000 naspram 2400 za kablovsku i net. Nije bas nesto, al bolje nisam nasao.

@dulsrules Koliko sam video sbb daje wifi router uz super mega giga HD paket :D uz obican mixa nema nista :)

Daju uz MIX na 2 godine. TL-WR740N

Cekam i ja nove akcije koje ce valjda biti posle 30. juna kad isticu postojece. Za sada koristim net sa telefona. Kad sam bio u poslovnici i otkazao net, radnica me je jedno 10 puta pitala koji je razlog prekida saradnje? Odgovorio sam da napise sta god joj dusa zeli. Svi radnici u poslovnici telekoma u Uzicu kao da su sa kruske pali, bilo sta da ih pitas oni ne znaju, a cesto znaju da budu i strasno neljubazni. Krivo mi je sto nemam mogucnost da probam sbb, nego sam osudjen na ovu bagru i opet moram ici kod njih :mad:

Ja se nešto mnogo s anjima i ne raspravljam. Dođem, kažem šta želim i uvek tražim napismeno da su uradili to što sam tražio.

Neki dan sam odjavio ADSL. Mnogo je jeftiniji SBB. Kada me je službenica pitala za razlog otkaza rekao sam: nepovoljna cena. Nismo daje diskutovali.

Dodušpe, pre otkaza sam se raspitivao kod podrške imejlom oko potupkaotkaza da bih bio siguan da će sve proći ok i oni su pokušavali da me zadrže, nudeći mi aktuelne akcije, ali sve to je daleko nepovoljnije od SBB-a.

SBB u Užicu inače radi vrlo dobro.

SBB u Uzicu radi fantasticno, probano kod par drugara koji placaju paket od 10mbit/s i na speetestu izvlaci 11, download na torrentu 1,2mb/s. Nemam mogucnost za SBB i mogu samo da zalim i moram da cekam do 30. juna da vidim sta ce ovi novo ponuditi.

Ladno ne radi Online Adsl Speed Up kod ADSL-a :mad:

Kako mislis neradi ja danas poslao zahtev?

Netje pa netje izbaci mi kao da ta stranica ne postoji a ispunim sve sto trazi tamo :( . Telekom je u pitanju . . .

@ dobrivoj jel ti odobren zahtev , radi li to meni nece nikako stalno mi izbacuje ovo .

Prilozi

• ADSL SPEED UP.JPG
    ADSL SPEED UP.JPG
    40.5 KB · Pregleda: 83
najavljuju iz telekoma neke nove cene ,ponude interneta itd...
valjda ce biti nesto dobro =D

a gde si video te najave o novim cenama,ponudama interneta itd?

:) u tome je i problem jer sam odatle krenuo ispunio sve podatke i kada idem na nastavi on me baci na onu stranu :)

Na moje pitanje na Twitteru , kad ce nove akcije posto se stare zavrsavaju krajem juna....

@Telekom_Srbija
U toku je planiranje novih akcija, molimo za još malo strpljenja - po običaju, objavićemo ovde sve ;)

Nakon toga ih je pitao 1 lik kad ce povecanje adsl brzine itd :D

@Telekom_Srbija

@ uskoro!

pre dva meseca su na twitteru pompezno najavljivali velko iznenadjenje
i onda su podelili dve karte za Serbian Open

pre dva meseca su na twitteru pompezno najavljivali velko iznenadjenje
i onda su podelili dve karte za Serbian Open

dada secam se toga , to je bas bio E P I C , F A I L :D
ali sad su bas direktno odgovarali na pitanja vezana za adsl i drugaciju ponudu...videcemo sta ce biti

imao sam click 1 paket,a danas sam potpisao ugovor click 4 po ceni clicka 1...oni u lelekomu ce to kao odmah ukljuciti...tako rece zena na salteru

kada sam dosao kuci,proverim na mom "profilu"" speedtouch.lan-a i pod opcijom DSL Connection stvarno stoji Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps] 510 / 4.095

medjutim,problem je sto u praksi koriscenja interneta/download-a nista se nije promenilo u odnosu na click 1 paket i brzinu od 1,5 Mbps....znaci na speedtestu download speed je 1.51 Mbps..upload 0.33 Mbps.....

ima li neko ideju,sta se ovde desava ili sta trebam da uradim da bih dobio click 4 brzinu?........ili cu u ponedeljak morati da intervenisem kod pajvana u lelekomu?

Najbolje da ih zoveš. NIšta što sam uzimao od lelekoma, bilo privatno bilo poslovno, nije proradilo iz prve. Proradilo je tek nakon intervencije. Ljudi koji rade tamo su mnogo konfuzni, ali srećom imaju dobru opremu koja sama radi posao za njih.

Da samo se obavezati na ovako jadnu ponudu na 2 godine ugovorene obaveze to bas nije nimalo pametno. Ali ako me se nekome cini primaljivom samo napred. Za 2 meseca moze puno toga da se izdesava a da negovorim za pola godine.

Koliko sam ovde procitao u najavi je VDSL pa bi bilo pametnije to sacekati nego se sad zaletati na ovo sto nimalo nije pametno. Bolje se strpeti pa videti stace da ponude sada na kraju Juna ili pocetkom Jula kada vecini korisnika istice 50% na predplatu, da vidimo sta ce onda da daju ako ne onda sacekati Septembar pa videti sta ce tada da bude u ponudi? Ja licno cu sacekati da vidim sve pa cu verovatno u zadnjem trenutku se odluciti za nesto sto mi se cini ok.

Samo kako se nisu *****ali pa da kada je bilo da se podpisuje ugovor na 50% jeftiniju predplatu da su to dali na dve godine nego samo na godinu dana.

Da se sad pitam, ja bih im podpisao za click 1 na 2 godine sad, naravno uz 50% popusta, i to je jedino prihvatljivo. SBB nudi te cene odavno, samo sto nemaju male pakete. Inace, sumnjam da ce pustiti toliko kupaca da odu samo tako u junu/julu, mada ko zna. Samo sam im ja nasao 2 dodatne musterije koje inace ne bi ni uzele internet da nije bila takva cena tad.

PoTpisao, preTplata...da ne cepidlacim dalje. :hair:

Poslednja izmena:
Sta bi sa DSL za korisnike, cuh da su instalirali opremu ?
Ceka se tender za modeme ili sta ?

Mislis VDSL za korisnike, to je promasaj veka po meni, namenjen samo za korisnike oko centrale, za ostale pogubni rezultati.
Stim da je vdsl mnogo osetljiviji te ove veze iscepkane duz celog puta su mu prepreka povelika.

Daj boze da nikad ne zavrse tender i da ne instaliraju opremu. Trose vreme i novac.

Ma jok, postavaljaju se dodatni "cvorovi" koji ociste signal tako da skrate udaljenost za 70-90%... tj. do cvora se i ne racuna. Pise na temi ovde detaljno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno