- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Pretpostavio sam. Hvala. 
Što bre smanjiše na po dva gem-a za jedan veći? Pa uvek je bilo tri za jedan...
Da si čitao prethodne postove, video bi da će olakšati aktove 2-4 na infernu![]()
Ista stvar kao i u D2?procitao sam ceo patch notes al opet osta drugi deo mog posta "sta kad se nabije 60lvl i obrne inf" ?
procitao sam ceo patch notes al opet osta drugi deo mog posta "sta kad se nabije 60lvl i obrne inf" ?
Problem jeste replayabiliti. Za razliku od keca i dvojke gde si raspoređivao atribut i skill poene i morao da misliš o tome gde ih stavljaš, ovde su praktično svi likovi identični i jedina razlika je u opremi koju imaš.
Čak su i skill-ovi među klasama vrlo slični. Svako ima neki napad koji pravi veliki dmg na jednu metu i drugi koji pravi manji na više... sve ostalo su varijacije.
"The most common level 60 build in the game is only used by 0.7% of level 60 characters of that class (not including Passive diversity)"
Stvarno je *****o koliko se brzo leveluje u D3. U Diablu 2 ti je trebalo min 4,5h za prelazak sa lvl37 na 38 npr. Mogu da mislim sta je bilo sa 98 na 99, fazon par dana grindanja.
Stvarno je *****o koliko se brzo leveluje u D3. U Diablu 2 ti je trebalo min 4,5h za prelazak sa lvl37 na 38 npr. Mogu da mislim sta je bilo sa 98 na 99, fazon par dana grindanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari