[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Nije velika razlika mada sam stvarno sumnjao da moze da baci 36MB na USB 2.0.
Nije tacno. USB 3.0 flashovi rade i u 2.0 portovima, bez problema.Prvo da pitam, da li je tacno da usb3 flash-evi nece da rade na LCD televizorima jer je u njima samo usb2 ugradjeni?
USB 3.0 flashovi rade i u 2.0 portovima, bez problema.
Jesi siguran da rade na LCD tv?
Probao licno, video, bio prisutan kad neko drugi to radio?
USB 3.0 - Are USB 3.0 flash drives backward compatible with USB 2.0 ports ?
Yes, Integral USB 3.0 Flash Drives and card readers are backwards compatible with USB 2.0 and USB 1.1 ports. The USB 3.0 Flash Drive or card reader will work at the speed of the port, for example if you use a USB 3.0 Flash Drive in your USB 2.0 laptop it will work at the USB 2.0 speed.
Od ovih navedenih (USB 2.0) modela, moj izbor bio definitivno bio onaj Patriot. Vec sam pisao o istom, pa da se ne ponavljam, ali od ovih stavki sto si pobrojao da su ti bitne - ide direktno u TV bez problema, svakog drugog dana se pusta neki film sa njega (relativno malih dimenzija, nije debeo)... ima sistem na uvlacenje, koji i dan-danas, nakon godinu i po dana radi besprekorno, kao prvog dana - i pritom se bas fino "skrati"... brzinski je izuzetan, sa 27/25 specifikacijom jedan od najbrzih (a tako nekako i izvlaci u realnom radu)... a sto se stabilnosti tice - nije nijednom zastekao za taj period od godinu i po dana, iako je prakticno od prvog dana na njemu NTFS, a ja licno samo cekam kada ce da otegne papke zbog toga i kazem burazeru "eto, jel' sam ti rekao!"Zanima me da kupim 2 USB Flesh-a od 32GB, da moze u LCD, da nije mnogo skup (recimo do 4k onaj bolji i jedan jos jeftiniji oko 2,5k, ako je moguce), da se uvlaci ili preklapa (bez kapice je izuzetno pozeljno), sto je moguce brzi u tom cenovnom rangu i izuzetno vazno da su pouzdani (da nisu skloni bezrazloznom crkavanju, kocenju, usporenju i "nestajanju" sa kompa...)...
Pardon greska mislio sam na TRANSCEND 16GB JetFlash 600 njemu je cena niska ...[/ATTACH]
... moj izbor bio definitivno bio onaj Patriot. Vec sam pisao o istom, pa da se ne ponavljam...
P.S. Sto se mene tice, najbitnija stavka za fles tako velikog kapaciteta mora da bude *brzina*, i to brzina upisa... jer koja je poenta da ti imas flesku od 32 giga, ako ti treba pola dana da je napunis podacima?
Zato uvek sa gnusanjem i gadjenjem gledam one "ponude" (prevarantske, dodacu) za nekakve Kingston-e od (kao) 32 giga za 2 soma dinara... mislim, to sve i da radi kako valja - bas bi se ovajdio sa flesom od 32GB i upisom od nekih bednih 4-5 MB/s.
ZNA LI IKO RADE LI USB 3.0 flash-evi na LCD TV ali da zna za sigurno, da je probao i da svaki put radi?!
Probao večeras Transcend 16GB USB 3.0 na Samsung UE55ES8000, radi najnormalnije, kao što taj isti flash radi na svakom USB 2.0 portu![]()
Falcon ti je sokol, a ja kad pisem, onda mi ne verujes
Kod TV-a moze da bude samo problem sa eksternim hdd-ovima koji se napajaju iz USB porta, zbog eventualno nedovoljne struje koju port moze da isporuci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari