Šta je novo?

E3 Expo 2012

Marvel092

Cenjen
Učlanjen(a)
19.09.2011
Poena
169

Poslednja izmena:
I da imam pare ne bih mogao da udjem jer nisam "part of the gaming industry". E3 nije public event :)

[YOUTUBE]ZlX6fgHYaEM[/YOUTUBE]

Ne mogu, a da ne primetim da je Square Enix napravio cudo sa Eidos-om kako su ih kupili.
Pogledajte samo njihove igre, prvo Deus Ex, pa sad stize Lara, Hitman, stvarno im igre izgledaju neverovatno dobro.

Steta sto se to ne moze reci za FF serijal, koji kao da je izgubio primat po pitanju kvaliteta.

mene je jedino zainteresovao dishonored i of orcs and men, ovo ostalo njet

3 u 1 - GR: Future Soldier, Assassin's Creed i SC: Conviction. Pritisnes dugme i Sam rokne sve u krugu od 20m.

Stvarno odlicna tema,sve na jednom mestu sta nas ocekuje u skorijoj budocnosti!

3 u 1 - GR: Future Soldier, Assassin's Creed i SC: Conviction. Pritisnes dugme i Sam rokne sve u krugu od 20m.

Zaboravio si da on ubaci tu negde između i silent kill... takođe po automatici...
Ali sve to ume da ispadne i ok, sve zavisi koliko ga "dumb downizuju" u praktičnom smislu izvođenja... tipa da ti samo ispritiskaš tastere dok si u coveru, označiš sve mete itd itd i onda samo gledaš feštu... Ili da moraš ipak malo da se pomučiš da to ispadne tako fluidno...
Ali to će se tek znati kad teflon krene da drlja po podlozi i koža s jagodica masti plastiku na tasterima...

Sve u svemu, dosta zanimljivih naslova. Lara deluje sve bolja i bojla, kao i hitman, ali dishonored je po meni pod najvećim pritiskom da ne sme da fejluje... pogotovo sa grafikom ispod svakog proseka, koja joj je za sada najslabija tačka...
Sve ostalo obećava...

Castlevania definitivno najbolji trailer za sada, svaka im cast za muziku takodje.

Microsoft, EA i Ubisoft su zavrsili...otprilike na svakom linku negde oko 30 min pocinju njihove prezentacije...

Sony pocinje za 40 min..

Nintendo za 15 sati..

Sony odvalio! Tj. Quantic Dream.
Samo, stvarno ne kontam iz kog razloga ovakvih igara nema na PC-u? ... Fahrenheit sam obrnuo jedno 10x i ni stvarno je tuzno sto ne postoji ni jedan takav naslov.

Fahrenheit je krš. Ima na PC-u avantura koje su mnogo bolje mehanički i narativno realizovane. Sve od Revolution Softwarea, Sierre, LA, Westwooda. Tematski slične npr., The Last Express, Blade Runner, Police Quest.

Šteta što Sony ne vidi da finansiraju šarlatana koji je umislio da je njegov rad na nivou Šekspira, umesto da iskoriste te pare i ulože u studio koji ima mnogo više talenta (SL).

The use of The Tempest was merely a brief reference to the general work of William Shakespeare, of which I, like the player's avatar, Lucas Kane, am a great fan. It is a nod to a colleague and peer in the art of drama, more than a direct connection between the two works.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Vrh Dno