Šta je novo?

Diablo 3

Koju klasu igras nisam video.
Sta znam ja sam se mucio sa Act 2 sa wizardom poprilicno dok nisam promenio spec.
Sad idem sa 35k hp, 43k dps, ~200 res (**** res za rangea, one shot je one shot:)). I od act2 jedino sto je mega tesko je Belial i nage pri kraju:).
A od itema kao sto rekoh nista nisam platio preko 150k. Samo sam se smarao da par dana trazim iteme po AH.

Hmm meni nekako tesko pada ova tranzicija sa hella na inferno. Kao monk statsi su mi dosta jadni, a nijedan propisan ajtem mi nije pao. Na AH sva oprema koju mi odgovara ima 7 cifara minimum.

Sta mi je jos jako interesantno. Igram sa ortakom koji je wizard. Covek ima 0% MF a ispadaju mu zuti ajtemi kao blesav. Ja bez buffa imam 67% mf i dobijem jedan zuti na svaka 3 sata.

Polako ali sigurno piz dim. Nije da se nesto spec nerviram, ali mi ovo ide na zivce kao riba u pmsu. Ne mogu da kraftujem, ne nalazim ajteme, ono sto pada je bezveze skroz i tako u krug.

Zivo me interesuje ovaj rmah. Da bas vidim kakve ce biti cene u $

Znas kako, kad igras DW dps ti se ne povecava za kolicinu oruzja koje imas, vec ima formula. Ja sam celo hell presao kao dw monk sa +
Attack speed, spirit regen, crit i jos dva statsa. Nijedan 2h nije prismrdeo ovom kombou a dps mi je bio max 2.5k.
Na hell diablu mi je pao mnogo dobar 2H i sad mi je dps oko 11k, kritovi po 34k ...
dmg se ne sabira, ali se stats sabiraju. ova 2 oruzija koja nosim mi daju +170 VIT i +130 DEX i još svašta nešto. do sad nisam video ni jedan daibo koji ima barem 1/3 ovoga.

Koju klasu igras nisam video.
Sta znam ja sam se mucio sa Act 2 sa wizardom poprilicno dok nisam promenio spec.
Sad idem sa 35k hp, 43k dps, ~200 res (**** res za rangea, one shot je one shot:)). I od act2 jedino sto je mega tesko je Belial i nage pri kraju:).
A od itema kao sto rekoh nista nisam platio preko 150k. Samo sam se smarao da par dana trazim iteme po AH.

Igram sa barbom. Wizard je druga priča. Range klasa je range klasa. Sa barbom uvek moram na "up close & personal" sa kripovima. Jedino što mi pada na pamet da uradim je da podignem HP i resistanse. HP mi je dosta mali za barba 40k.

Lik je objavio formulu za monk-a gde soluje Inferno all the way.
Life on hit - 800
Rezistansi - 750+
Attack speed - 30-35%
Dexterity 15k dps, 7k armora
Vitality oko 40k
Nije rekao koliko je farmao da bi do ovoga dosao, ali statsi mi deluju totalno nerealno, mada vecina ima smisla.

ja sam primetio da kada se otarasim zutih itema, ispraznim inventar i stash (bukvalno), posle toga ispadaju kao blesavi

Da se izrazim malo preciznije. Ne mislim na ubacivanje gemova u iteme nego pravljenje "rupa" u nekom komadu armora ili oruzju kod blacksmitha kako bih mogao da ubacim gem unutra. :)

Ne, ovde nema pravljenje socketa na itemima, mozda to ubace u expanziji. Za sada ima samo izvlacenje gemova.

Ne, ovde nema pravljenje socketa na itemima, mozda to ubace u expanziji. Za sada ima samo izvlacenje gemova.

Nadam se da to i neće uraditi. Jer da daju mogućnost socketovanja svakog itema mi se ne sviđa.

@BIA: Smeće? Kad tako nešto kažeš bar se potrudi da izneseš neki argument. Igra kao igra nije loša, samo je usluga koju nam obezbeđuje Blizz do sada bila najblaže rečeno katastrofalna. Daleko od toga da je smeće. Mnogo je nas kritikuje, ali kad pogledam svog heroja i play time do sada (80+ sati), to je mnogo više vremena utrošenog na D3 od svih ostalih igara u zadnje vreme.

Ne stvarno igra mi je strasno dosadna,argumenti mi ne trebaju, to je moje misljenje 12 godina su pravili igru a nista uradili nisu. Najveci problem igre je dosada, mogli su bar par drugacijih q da ubace za razlicite klase a njih je i to mrzelo. Izgleda da Blizzard jedino ne mrzi da uzme ogromnu kintu za svoje smece. Razumem da se nekim ljudima igra svidja i to je ok, meni licno ne i stvarno se kajem sto sam lupio pare.

Pod jedan, igra nije pravljena 12 godina. Blizzard North je pravio svoj Diablo 3 godinama i to je nazalost bilo ugaseno, ovo je drugi tim radio. Pod dva, ovo je Hack & Slash igra, nije RPG ma koliko to ljudi zeleli (posebno kad vidim da traze character customization), tako da ne vidim svrhu razlicitih questova za razlicite klase. I ovako su dodali vise price u igru, naspram prvog i drugog dela, iako je sama prica malo bleda i predvidljiva na nekim delovima. E sad sto su nasa ocekivanja ogromna zbog Diabla 1 i 2, i uopste zbog Blizzarda, bilo je sudjeno da ce se poprilican broj ljudi razocarati. Secam se koliko je ljudi pljuvalo Warcraft 3 zbog 3D grafike, a kamoli svega ostalog. Kvalitet B.neta necu ni komentarisati. Prvih mesec dana ocigledno nije bio vredan 60 evra, ali sam siguran da ce se situacija kasnije promeniti.

Ne stvarno igra mi je strasno dosadna,argumenti mi ne trebaju, to je moje misljenje 12 godina su pravili igru a nista uradili nisu. Najveci problem igre je dosada, mogli su bar par drugacijih q da ubace za razlicite klase a njih je i to mrzelo. Izgleda da Blizzard jedino ne mrzi da uzme ogromnu kintu za svoje smece. Razumem da se nekim ljudima igra svidja i to je ok, meni licno ne i stvarno se kajem sto sam lupio pare.

Pa nemoj onda da igras. Ja sam iskreno dobio tacno ono sto sam ocekivao. Jedino sto mi smeta je stelovanje dropova prema AH, sve ostalo mi je ok. Cak mi ni automatsko dodeljivanje atributa ne smeta.

Inace, koliko ja znam, pravljenje soketa u itemima je postojalo u nekoj fazi razvoja, pa su ga onda izbacili pod obrazlozenjem da "ne doprinosi igri onoliko koliko su oni mislili da ce doprineti".

Pa vise ni ne igram dogurao sam Barb do 60 wizarda i monka do 30 i vise ne mogu, sad samo cekam pvp da vidim kakav ce biti, mozda mi to malo razbije monotoniju

^rece covek koji je proveo vise od 100h u igri!?

Poslednja izmena:
Kvalitet B.neta necu ni komentarisati. Prvih mesec dana ocigledno nije bio vredan 60 evra, ali sam siguran da ce se situacija kasnije promeniti.

Nece se promeniti dok broj igraca drasticno ne opadne ili pojacaju server.
Dok se to ne desi posle svakog ponovnog paljenje servera bice problema kao i kad je igra krenula.
Mene izuzetno nervira to sto igram sam i igra mi cesto laguje. Lepo su se resili pirata ali meni to nista ne znaci.

skuplja li ko set iteme? mislite li da je vejst ili jok?

Jel zna neko kako ce funkvionisati AH sa pravim novcem? Dal' ces moci da kupis zlatnike za dolare ili ce biti direktna kupovina za kes?

Poslednja izmena:
Mozes da prodajes i kupujes zlato za dolare (odnosno evre u Evropi), a itemi na Real Money AH ce biti direktno valuta. Kad otvoris ovaj nas AH, videces u inventaru da mozes da kliknes na zlatnike, odnosno prevuci mis preko toga i videces "Sell gold on RMAH" ili tako nesto. Naravno, onemoguceno za sada.

Svako ce moci da proda svoje zlato i tako zaradi prave pare ako sam dobro shvatio? A ko otkupljuje zlatnike od mene?

I postojace znaci jedan zajednicki AH ili ce postojati i RMAH sa posebnim itemima? i moji zlatnici ce isto vredeti nebitno dal sam ih kupio za evre ili grindao igrajuci?

Ma kojih 150k wtf?! Ja neprestano tražim iteme na AH ne bih li mogao da pariram kripovima iz Act II, Inferno naravno, pukao sam do sada preko 1,5 M zlatnika na opremu, digao resistanse na preko 600, armor 9,2 k i opet me jbne musice ubijaju kao malu bebu. Stvarno ne znam koliko jak za Act II trebam biti? Act I mi je smešan sada, mogu preći kompletan do Butchera bez da zaginem i da ne pazim.

koji shield imas i koliko block chance imas?

Svako ce moci da proda svoje zlato i tako zaradi prave pare ako sam dobro shvatio? A ko otkupljuje zlatnike od mene?

I postojace znaci jedan zajednicki AH ili ce postojati i RMAH sa posebnim itemima? i moji zlatnici ce isto vredeti nebitno dal sam ih kupio za evre ili grindao igrajuci?
zato ti sluzi onaj Balance na nalogu, to ti je kao tekuci racun za pare koje zaradis u RMAH i koje mozes trositi u RMAH ili kupiti neku blizzard igru ili koristiti za WoW

Padne mi lamendary bow za DH-a, ja se sav obradovao, a ono na aukciji to ****** kosta 15k.

Imam 750 shield sa 20% sansom za blokadu 1800-2400 dmg. Na njemu imam sledece statse: +9% life, 80+ VIT, 50 STR, all resist 40....

juri da ima oko od 27 do 30%+ blokadu na shieldu bice ti lakse ;), nemoraju cak ni rare da budu

i jako veliki problem je to sto postoji samo jedna AH iz razloga sto previse istih itema ima na istoj i onda se obaraju cene u nedogled.

Pa dobro obaraju se cene i kad kupujes i kad prodajes, pa ti dodjes na isto

Pa ne znam šta te tu čudi, osnovna pravila ekonomije, pravilo ponude i potražnje...

Prodao neke legendary wrists (lacuni prowlers) sto mi ispale za 2 mil u roku od 2 minuta. Sad me kopka da li su mogle da odu za vise...

Nazad
Vrh Dno