Šta je novo?

Gedzeti za tablete

Rece covek 22.02 da ce da ga zlostavi maximalno, prodje 20 dana jos ga nema .......:)

Spržila ga radijacija malenog rutera. :)

Ja sam ga uzeo, čini mi se da je dosta dobar!
Na njemu samom su ispisani SSID, i key, kao i user i pass za podešavanje. Sve ovo može da se menja, web interfejs dobar i jednostavan.
Maksimalno sam nakačio 3 uređaja, više nisam imao. Čak i otvorio mrežu, ali imam neke fine komšije :)
Nije šampion dometa, ali to mu i nije namena.
Dobija se ispravljač na 5V/1A (provereno telefonom!) USB-uUSB kabl, ethernet kabl.
Probao sam da ga napajam i sa USB porta notebooka, nije se bunio.
Deluje mi kao dobra kupovina.

2100-2300, zavisi gde nađeš.

kibicer, hvala na informacijama. :)

Poslednja izmena:
Pristojna cena, nadam se ok uredjaj, nek te sluzi dobro ;)

Ovo tema riknula nacisto... a mislio sam da ce prsteti ponude.. Nego da li nego zna gde kod nas da nadjem neku futrolu za hp touchpad ili neki drugi 9.7 tablet' posto mi je hitno a nmg da cekam kineze da se smiluju i donesu mi..

Sent from my HP TouchPad using Tapatalk 2 Beta-4

da pitam i ovde: neki dodatak da se tablet moze montirati na sediste u autu kako bi klinac mogao da uziva u crtacima na putu do Grcke? :)

Ajde javi utiske, molim te. Hvala!

Propustio sam da vidim tvoje pitanje. :) Odličan je, nisam primetio neku razliku u odnosu na bilo koji drugi normalni ruter. U jednom momentu je nekoliko računara bilo nakačeno na brzi SBB internet (16Mbit/s) bez bilo kakvih problema. Probao sam ga i kao AP Repeater, radi, doduše malo me je namučio da se ubaci u mrežu - ali nisam siguran da li je do njega problem ili sa ovim drugim AP-ovima sa kojima je trebao da se upari.

Uglavnom, za normalne potrebe kao ruter i kao AP radi potpuno isto kao i veliki ruteri.

ja sam kupio taj mali ruter za kucnu upotrebu i prezadovoljan sam :) svaka preporuka za njega

da pitam i ovde: neki dodatak da se tablet moze montirati na sediste u autu kako bi klinac mogao da uziva u crtacima na putu do Grcke? :)

Ima. Znam da je drugar baš pre dve nedelje uzeo za Prestigio-a. Pitaću ga gde je uzeo

hvala ti...

Zna li neko da ima da se kupi neki 12v punjač koji može da pretvara na 15v a ima na sebi usb konekciju kako bih nakačio USB kabal od TF prime i tf300? Obzirom da ovi iz Asusa smatraju da niko ne želi da puni tablet u autu, moram da se snalazim ,)

E, sad, ne znam koliko poznajes NBGD, ali ovako mi je drugar objasnio lokaciju, posto nije zapamtio ime radnje. Ugao Zorana Djindjica i Partizanske avijacije (antifasisticke borbe). Preko puta zgrade Societe Generala. U toj zgradi ima puno lokala, a ova radnja ne gleda na ulicu, sa unutrasnje strane je. Lokal je br. 66, pored kafica Max.

Konektor je isti, valjda, ali mozda pinovi nisu. Ima tema na xda kako da sam napraviš punjač.... Kada sednem za komp, poslaću ti link.

Gde uzeti HDMI kablić za Transformera? A da nije eBay :p

recimo ovo? pa da probam.

EDIT: tek sad vidim da mi treba micro HDMI kabl...

Poslednja izmena:
nisi video da sam editovao post... Prime ima micro HDMI.

microhdmi.jpg

Ako si u Bg i nisi nasao kabl imam jedan koji skuplja prasinu. Kupio ga dok sam cekao Sgs2, a pogresno ukapirao da su MHL i uHDMI kompatibilni.

Jesam kod Hotela Yu, taman ako radi na tabletu da pazarim.

Nazad
Vrh Dno