Pa da padaju često bolji item-i, onda njih niko ne bi kupovao, jer bi ih bilo previše.Ja dajem za 500 golda i niko ne kupuje. Sve rare itemi. Imam ih pun kofer. Trgovac mi daje po 300 golda. Na AH ne mogu da odu za 500. Ne trebaju nikome. Kome treba kad su trash. E to meni daje igra. Sad nema drugi nacin nego da farmam nekoliko dana da kupim nesto.
Na normal težini ti boss-ovi daju dobre item-e, ali samo prvi put kada ih ubiješ. Na većim nivoima težine na žalost ne daju ni tada (što je šteta po mom mišljenju).Bosovi namerno ne daju dobre iteme. Ljudi su se žalili kako je dosadno da kasnije farmaju stalno iste bosove za iteme, a onda su ovi namestili da bolje iteme daju elite monsteri koji se random sponuju.
Zabluda je da si u Diablu 2 dobijao mnogo češće stvarno retke iteme. Sećam se da sam sa drugarima u LAN-u farmovao danima da bismo skupili neki set, koji ne bi bilo šanse da sklopim sam.
Tamo je isto bio veoma aktivan sistem razmene sa drugim igračima na Battle.Net-u, samo što tada nisi imao centralizovani sistem integrisan u igri za to.
Zabluda je da si u Diablu 2 dobijao mnogo češće stvarno retke iteme. Sećam se da sam sa drugarima u LAN-u farmovao danima da bismo skupili neki set, koji ne bi bilo šanse da sklopim sam.
Tamo je isto bio veoma aktivan sistem razmene sa drugim igračima na Battle.Net-u, samo što tada nisi imao centralizovani sistem integrisan u igri za to.
Pola ljudi ovde hoce instant dropove najboljih mogucih itema...... Da dobri itemi ne ispadaju ne bi ih bilo onoliko na AH, samo je potrebna sreca i strpljenje kao i ranije, plus ljudi treba da skontaju da tek itemi koji su za lvl 60 mogu da prodaju za neke normalne pare jer pobogu zasto bi iko trosio na one za manji lvl kada se u igri ekstra brzo lvluje. Svi su se sa svojim prvi likom nakupili dobrih low lvl rare-ova i ostavili ih postrane za altove, normalno da ni za 500 golda nemoze da se proda neki trash rare... Stisnite zube makar se na prokleti lvl 60 izlevelujte pre nego sto pocnete da kukate i placete kao najgora deca.....
Jedno pitanje za res, posto se prilicno mucim sa barb tenkom u actu-2 inferno, da li da gledam da itemi imaju res to all elements? Koje je teze naci ili da uzimam za svaki posebno (arcane, poison...) pa da gledam da izbalansiram za sve? Mada mi je ovo drugo deluje prilicno sumorno![]()
ako ces ici na tank varijantu ona vitality i res 2 all,treba i dex ali ne puno jer ako imas dosta dex onda revenge nece da proca cesto.
ja recimo cim sam dosao na inferno imao sam 20k hp-a,8k dps-a ress 2 all nesto izmedju 90 i 120, moram priznati da u act 1 sam se mucio na samom pocetku jer sve do hell mi je bio dps gear i build. e posle sam farmao hell da bi na kraju opet krenuo act1 inf ali sa 40k hp-a 13k dps i rez 2 all od 190 do 250+war cry = 250-300 i uz odgovarajuci build sad nemam nikakvih problema sto se tice act1 jedino ako naletim na bas tesku grupu elitnih mobova. Imao sam par puta grupu Invulnerabilty-vortex-arcane-jailer,znaci moras da bijes onog glavnog zutog da bi ubio sve, gora je grupa od inferna xD
ja imam 58k hp-a, 9k dps, 7.7k armor bez buff-a, i nema sanse da tenkujem elite (u act-u2, u 1 sam neke i mogao) vec moram da trckaram i da ih polako ubijam, a sa 9k dps to traje prilicno (osim kada upalim WoTb, ali je cooldown 2 min. revenge lepo procuje od invoke) build je: http://us.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WPSYVR!bVe!aZcZcZ
Evo ja da kazem dobar savet za barbarianov primarni skill , cleave je dobar AOE ali je za bilo kakav boss / single unit fight los, dok je frenzy odlican posle 5 stackova AS% . Medjutim nakon malo isprobavanja skontah da je Frenzy sa sidearm runom mozda i najbolja kombinacija, sidearm runa baca throwing weapon (25%) veoma cesto jer je attack speed ogroman , a sekirce prolazi kroz sve neprijatelje u blizini. Jedina mana je sto ta sekira cesto leti na burice i ostale "destructable" predmete a ne na neprijatelje, pa se nadam da ce to neki patch ispraviti.
Savetujem svakom da proba. Meni je bolje i od cleave i od frenzy sa maniac runom.
ja imam 58k hp-a, 9k dps, 7.7k armor bez buff-a, i nema sanse da tenkujem elite (u act-u2, u 1 sam neke i mogao) vec moram da trckaram i da ih polako ubijam, a sa 9k dps to traje prilicno (osim kada upalim WoTb, ali je cooldown 2 min. revenge lepo procuje od invoke) build je: http://us.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WPSYVR!bVe!aZcZcZ
cleave je odlican ali za inferno nije u pocetku jedino kasnije ako nabavis neki bolesno dobar gearcc13 probaj da stavis Cleave za primary
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari