Šta je novo?

Star Wars 1313

maciguZ

Cenjen
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poena
169
Nova igra od cike Lukasa u ulozi ste lovca na ucene JAKO interesantno. http://www.ign.com/articles/2012/06/01/e3-2012-star-wars-1313-officially-announced Nadam se da ce ova fransiza dobiti jednu pravu ozbiljnu mracnu i zrelu igru. U ponedeljak ce se znati vise na E3 sajmu ja se nadam da ce izaci i za PC. Moze biti da ima neke veze sa Bounty Hunter-om koji je davno izasao za PS2 ja bar tako mislim :d Ako je neko okacio moderatori brisite mada ja sam trazio i nisam video :)

Poslednja izmena:
Knights of the old republic , Republic Commando , i Jedi Knight su meni najbolje igre vezane za SW temetiku. Aj se nadam da ce se i ovaj lovac na ucene pridruziti spisku :d

Meni je najvise ostala u secanju Republic Commando. Kad se setim onih odlicnih animacija prilikom otvaranja vrata ufff sad mi se igra jedan od najboljih timskih FPS-ova. Iako smo imali tri saborca nisam uopste imao problema sa njima tj. sa AI-em. Steta sto nece da oprave drugi deo...materijala svakako imaju mislim na knjige :)

Poslednja izmena:
Meni je u posebnom sećanju ostao Kotor, malo igara je uspelo baš toliko da me uvuče u svoj svet.

Sta je to lovac na ucene?

Moj prevod za bounty hunter-a :p

Moja profesorka bi mu dala minus jedan pa da popravlja na jedan, pa tek onda da popravlja na pozitivnu ocenu.
U kom vremenskom periodu je smestena igra i zar nije vec izasla igra sa nazivom Star Wars Bounty Hunter?

Poslednja izmena:
A šta fali tom prevodu?

Čak su i na HBO preveli onaj glupi film sa Dženifer Aniston :)

Poslednja izmena:
Ne treba se ugledati na naše prevodioce filmova, NIKAKO, NIKADA :D

Lovac na glave u krajnjem slučaju, a ne na ucene... Ako ne, onda plaćenik :).

Ili jednostavno ne prevoditi jer je ******

Well... Ovo je SIGURNO nešto najbolje i najlepše što ćete videti (ove godine sem UE4 engine-a) i što ste videli do sada u životu... Igra je pokrenuta na High End PC-u sa Nvidia grafičkom. Fluidno do bola. Sutra će biti Live Demo na E3-u a do tada vidite ovih par minuta ustvari sekundi FANTASTIČNOG NESTVARNOG demoa :). Inače OBAVEZNO gledajte u HD rezoluciji.

[YOUTUBE]U08QNPk0ZNE[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Ne znam sta te je ovde toliko odusevilo:) Laseri? :D

^ hahaha :D

Izgleda dobro ali kao uncharted u SW univerzumu (sa malo boljim animacijama).

i btw lovac na ucene je sasvim validan prevod pa i cesto koriscen :) gde vi zivite ?

Mozda bolje zvuci lovac na ucenjene glave? :D Neke stvari jednostavno zvuce glupo prilikom prevoda (Bounty hunter, Lightsaber, File, Folder, Copy-Paste...). Ili nismo navikli.

Sto se igre tice, ono malo gameplay-a vidjenog do sada je sasvim korektno. Nadam se da ce danas pokazati mnogo vise.

i btw lovac na ucene je sasvim validan prevod pa i cesto koriscen :) gde vi zivite ?

Lepo receno :) Elem kao sto sam i predpostavljao igra ima potencijala za nesto veliko videcemo sta ce na kraju biti :)

meni je superiska sto nisi jedi, malo su isforsirali do sada u igrama to

bounty hunter ne podrazumeva samo lov na glave koje su ucenjene, no dobro kako god
neke stvari treba prevoditi kada su prevodljive... meni je recimo preko glave engleskog slenga i njihovih termina a tu sam sa kompjuterima i igrama od neke 90-e godine :) tako da moj komentar mozete opusteno prokomentarisati vidi matori prdez, i bicete u pravu :d

Look's like shit :D j/k meni lepo izgleda i to je sve.
nervira me onaj supak od voditelja, "a sada cete videti cist gameplay kakav niste videli do sada... ovo sto ce te videti kontrolise igrac bla bla..." kad ono skriptovano skakanje na drugi deo letelice, pa pada , te se hvata za krilo... misteriozno se uhvatio bas za ivicu, a taman da pogine... i onda se i popeo skroz nazad... i to je bio game play, not!... "a sada vidite ovo, ovo je nevidjeno taj nivo detalja ...bla...bla" i eto lika ulazi u cover i puca naokolo laserima... igra se dete...

ne znam, meni star wars bez "sile" nije star wars :p ako ce biti kombinacija splinter cella i uncharteda... ne deluje mi interesantno..

Watch Dogs, mi za ovo deluje kao Mama ! A, i graficki me vise odusevio...

Vizuelno, ovo je nesto sto najbolje sto sam video na ovom E3-u. Stvarno se nadam da nije skriptovano jer je traznzicija izmedju animacija fantasticna. A sam render izgleda jedan korak ispred Krize. Uopste nisam mogao da vidim neke klasicne boljke prerenderovanog svetla u drugim engine-ima. Motion Blur je takodje perfektan! Iskreno se nadam da je necemo cekati doveka.

Inace, slaazem se sa tobom da bez sile nije SW ... Kako mi fali Jedi Knight serijal...

Sta te to cudi, pa tako i izgleda:)

Mozda jer su ga licencirali:p
Btw, osvetljenje je jedino iznad proseka za noviji build UE3 u cutscenama, koje su garant realtime kao i one iz Batman-a (a koje izgledaju odlicno). U gameplayu je sve standardno, physx takodje...Kolorit topao u crvenim i oranz nijansama, tipicno tps-cover rokanje u hodniku od identicnih elemenata, koji se skriptovano raspada a koji lebdi u dome-u na kojem je po pravilu lowres bitmapa (ovo nagadjam jer se sa YT filmica to tesko moze videti). Sve to ukombinovano sa QTE i jos malo QTE...

Poslednja izmena:
Osvetljenje je bar za klasu iznad bilo koje U3 igre koju sam video.

Drugo, zar nije onaj iz dev tima rekao da je engine njihov?

Nah, imas i video editora gde se jasno vidi da je ue3.
A zasto ti izgleda dobro, pa mozda zato sto je u pitanju next gen naslov. Sa GTTV i youtube snimaka ne moze da se vidi, moj prvi utisak je bio meh, ali kada se vide hi-res slike i manje kompresovan video jasno se vidi da je sav artwork iznad current gen nivoa (ili konzola ako tako hoces :D) i ima nekoliko stvari koje odaju da se igra u startu radi sa DX11 kao osnovom.
Pogledaj detaljno modele (robot, sanduci, cevi, pod na hodniku), nisu u pitanju samo stavljene teksture vece rezolucije, vec i sama kompleksnost shadera i pojedinacno svaki model izgleda dobro kao da ga vrtis u marmosetu (stavio sam i jednu current gen sliku poredjenja radi, onda valjda vise nego ocigledno).
Gamersyde ima bolji kvalitet snimka gde se dosta jasnije vidi, mada sam i dalje siguran da za pravu stvar treba videti nekopresovanu 1080p varijantu sve ono ne pruza pravi uvid, barem slike bolje oslikavaju realno stanje.

http://www.gamersyde.com/news_e3_star_wars_1313_screens_videos-12962_en.html

A evo i komentar koji i poprilicno to potvrdjuje kada se vidi uzivo:

UPDATE: Our man on the ground, Michael Gapper, has just sent through more detailed impressions: "Game was undeniably next gen, and was produced in cooperation with Nvidia. It was running on a PC with Logitech controller, and looked like Uncharted running in the Star Wars universe, but with facial animation, lighting, and physics well in advance of anything on current gen platforms. The facial animation alone is incredible." Also, Mike adds: "LucasArts said the game was in 'pre production'. They didn't even use the word 'alpha', so it's very, very early. There's no way it could run on current gen hardware, but even if it could, I'd guess it'll be out after November 2013 - in other words, after the next gen consoles launch."

E sad glavna stvar, ako ce i dalje da im bude 4h duzina igre kao u TFU onda dzaba su krecili.

Prilozi

• image_star_wars_1313-19467-2515_0003.jpg
    image_star_wars_1313-19467-2515_0003.jpg
    440.9 KB · Pregleda: 109
  • image_star_wars_1313-19467-2515_0006.jpg
    image_star_wars_1313-19467-2515_0006.jpg
    617.9 KB · Pregleda: 102
  • image_star_wars_1313-19467-2515_0007.jpg
    image_star_wars_1313-19467-2515_0007.jpg
    574 KB · Pregleda: 116
  • MassEffect3 2012-06-07 11-22-49-31.jpg
    MassEffect3 2012-06-07 11-22-49-31.jpg
    146.4 KB · Pregleda: 100
Poslednja izmena:
Nije ti bas ME3 dobar izbor za poredjenje :p

"There is no way it could run on curren gen hardware" - a na cemu sad radi? Osim ako nije mislio na x360/ps3?
Zaboravih na Spartan demo koji je realno, rame uz rame sa ovim.
Zanima me zivo da vidim UE4 demo.

Pa rekose da je ovo sa PC-ja ako se ne varam. ( i Samaritan demo, ne Spartan:D )

Nazad
Vrh Dno