Šta je novo?

Diablo 3

da su makar namestili da može offline, pa kada online proradi, onda samo da se update-uje progres koji smo napravili dok smo igrali offline... pobeda bi bila

Slažem se, ali da postoji offline mode bilo bi drugih problema. Jedan problem za njih, a to je sigurna piraterija, a ovako su uspeli da se odbrane od piraterije, makar zasad u najkritičnijem periodu, kada piraterija nekog može odvratiti od kupovine. A drugi problem koji bi doditcao svih nas, je to što bi u offline modu bila moguća manipulacija sa itemima, jel bi se uzbro pojavio neki editor koji bi spawnao iteme ili neki gold master, tako da bi čitava ekonomija otišla dovraga :)

pa i to je moglo da se resi :)

ne vidim razloga da se opravdava poprilicno losa situacija, za igru koja se toliko dugo ceka, toliko dugo je najavljivana i blizzardova je

prosto i jednostavno za pare koje smo dali ne dobijamo ono sto su nudili, i zasluzuju svaku mogucu kritiku kao i svi ostali

Možete da pričate sta hoćete ali ovo je već previše vremena error 37 i polako se približavam tački da prestanem da igram d3 i batalim blizzard zauvek.

BTW malopre me je izbacio u sred igre sa nekom porukom "error create your own party", odmah zatim pobam log i opet error 37.

Poslednja izmena:
takodje i to dok sam se borio sa diablom na nightmare i dovukao ga na sam kraj.... i sada nonstop javlja taj error 1.... neka se nose u tri picke materine

^ To je zato sto se pusta novi patch i bice off 1h.

ma *****... wargaming je za njih firma

Iznerviram se kad ne mogu da se konektujem, ali kad me izbaci u sred igre kao sto se malopre desilo... e to je kao da su mi iglu ispod nokta gurnuli.

Neka neko stavi ovu peticiju na EU blizz forum.

Vec je stavljeno.
Naravno da nema nista od peticija i kuknjava po forumima, Blizz se davno i savrseno ogradio kroz EULAs Terms of Use, ali recimo da ce biti interesantno ono sto pokusavaju Koreanci, gde ce stvar skoro 100% pred court i gde su se ukljucili i zvanicnici iz vlade.
Mogu zamisliti kakav bi haos Korejanci napravili kad bi azijski serveri imali bar deo problema koje imaju raspali EU serveri.

*** opet ne radi igra! Dokle vise?! Jos 7 dana ako ne srede ovo i ja trazim lovu nazad, ma nek se oni nose, igracu tetris!

Nemoj tako, napredujemo, evo nije vise error create your own party, sad je opet retrieving hero list :d

Jea, novi error sam dobio, error 3003! :wall:

Cekajte malo, ajde sad ovih 5 clanova sto kuka i rejdzuje non stop nek cita malo makar ono sto blizz pise u "breaking news" u samoj igri ako vec ne prati vesti na ostalim sajtovima, najavili su patch 1.0.2a , rekli da ce server biti down, sta vam tu nije jasno? ok , kapiram da se desava i da server bude down a da nema patcha ali skoro uvek napisu da l je neki maintenance il tako nesto. E sad to sto oni toliko drljaju server pa sta da se radi, ali cemu tolika kuknjava. Ok, tako ce biti jos 2-3-4 nedelje pa ce se slegnuti prasina i stvari ce doci na mesto. Da vam je neko rekao pre 15.maja da ce server zabadati nekoliko puta nedeljno zbog radova i patcheva vi kao ne biste kupili igru? yeah right.

Ne znam za druge, ali ja ne rejdzujem, naprotiv, lepo sam napisao da upravo zbog mlake reakcije, a sada dodajem-i zbog ovh dezurnih Blizz advokata, i TREBA da nam rade to sto rade, jos vise i jos cesce.

Druga stvar, umemo da citamo "breaking news", ali maintance je bio najavljen od 03:00-04:00AM a ljude su poizbacivali udarcem noge u dupe u-01:00. Sad naravno stoji drugacije obavestenje.

Ne kapiram zasto branis Blizzard? Realno yebu nas kao da smo maloumna stoka. Dali smo im 60e za igru, kupaju se u svojim trezorima sa lovom, sa playboy zecicama, i ko zna sta jos, umesto da srede ovaj haos od igre.
Cekao sam 12 godina, na sta? Da popijem 300 errora na dan.
Radim 10h, hocu da igram bar 2,3h ko covek da opustim mozak, ali ne, to je nemoguce zbog nesposbnosti Blizzarda da sredi svoju go*no od online DRM i pucanja servera.
Imaju love koliko hoce, izgubili su dodir sa realnoscu, iskreno zelim im sto blizu i brzu propast.
Da bog da ih Koreanci toliko odrali sa ovim tuzbama, da spadnu na prosjacke stapove.

Svakoj sili je dosao kad tad kraj, tako ce i Blizzardovoj zbog svog ponasanja prema onima koji su ih stvorili jednom od najvecih firmu u svetu.

To nije rage, vec mi trazimo da dobijemo ono sto smo platili 60e.

Toliko miliona su uzeli i desavaju se ove gluposti. Imali su test zapusenosti servera u open beti i 1-2 dana posto je izasla igra. Ali posle 15 dana je bruka i sramota ccccccccccccccccc

Ja bih D3 kupio u svakom slucaju jer sam preorderovao. I nisam pojma imao da ce imati ovakav sistem zastite. I nije me ni zanimalo. I blizard verovatno ne bi puno izgubio da je omogucio offline igranje. A i bas me briga i da izgubi i dalje ne bi propali. Samo bi imali malo manje na racunu, nije kao da bi se to i primetilo. Ali ja itekako primecujem kad ceo dan nisam mogao da igram. Sad mi se vise i ne igra. Moze blizard da se nosi i svi ostali koji se tako brizno brinu zbog piraterije. Vise ne kupujem igre koje su tako brizno zasticene.

Ne branim blizzard, boli me patka da gubim vreme misleci o bilo kakvoj gejming kompaniji, nego je meni bilo vise nego logicno da ce prvih mesec dana igra biti nestabilna i ne vidim cemu toliko komentara svaki put kad je server down. S jedne strane, ljudi se zale na milion stvari vezanih za igru, te fixujte ovo, te nerfujte ovo, te izbacite ovo, pa kako mislite da se patch implementira, ne moze dimnim signalima, mora biti server down. Sto se errora za login tice, *** toliko miliona, kapiram da ni oni nisu ocekivali toliko ljudi, znao sam da necu moci da igram kao covek prvih mesec dana i to se upravo i desava...platio sam i ja igru 60e, radim i ja svaki dan od 14 do 22 i ako sam uvece kod kuce onda bih i ja voleo da se igram, al sta da se radi. Iskreno , radije cu se odreci uvece nekog igranja i raditi nesto drugo, al da makar u tih prvih nekoliko patcheva srede sto vise stvari koje mi smetaju.

Evo konkretno, s obzirom da dosta prodajem po AH, nerviralo me strasno sto je max time za aukciju 48h, i malo pre procitah da ce ovaj patch smanjiti na 36 i to me bas obradovalo. Ima bar jos 20 stvari koje bih hteo da promene i nadam se da ce nesto od toga desiti, zato su ti patchevi bas sad u pocetku najkorisniji.

Ja cu ih ovako pljuvati ako i posle narednih mesec dana bude isto stanja, ali eto, sad im nalazim neko opravdanje, pa se nadam da ce sve biti ok.

edit : a kapiram da nisam toliko ni besan jer mi je ovo mozda treci put da nisam mogao da udjem u igru kad sam hteo, valjda jer uglavnom igram uvece posle 23h i nekako uvek ubodem vreme kad sve lepo radi , jedino me onaj prvi vikend iznervirao kad je celu nedelju bio server down, al opet i to im je bio prvi dan kad su serveri bili pod najvecim stressom pa im izgleda treba lekcija za sve zivo.

Poslednja izmena:
Jedino da ovo nije SINGLEPLAYER igra!

Ista kao i D2. Sa dodatkom AH.

Nisu ocekivali toliko ljudi? Pa bas lepo, lepo i veselo su uzeli pare. I tretiraju nas kao stoku.

Ziveo blizard!!!

Inace ne cekam igru da proradi, nego sam se probudio pa en mogu da spavam zbog temperature. Reko da proverim da li radi konacno, ali prc. Neces je danas igrati. Igra ce proraditi kad ti se ne igra. Kad ti nemas vremena. Jer postoje sati kad je manje opterecenje ( kad su vecina ljudi na poslu ili u skoli) pa moze da se igra. Tad je manji ping. I eto resenja! Da ne idem na posao nego da sedim kuci da se igram. Kako se toga nisam setio pre.

Poslednja izmena:
Njihovih 3:00 dodje i prodje, ali od igre naravno-nista, jedino sto se promenilo je oznaka errora, kao i obicno. Verovatno ce velikodusno da nas pripuste na servere tu negde od 5:30-07:00.
Ja odustajem za nocas.

Ma olos lazljivi. Ne srede li ovu svinjariju za 7 dana treba prodati igru.

Nazad
Vrh Dno