crossfire
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 17.01.2003
- Poena
- 1,019
Imam neki OCZ tower hladnjak, ali nazalost nema kacenje za 1155 socket. Da ima mogao sam ga probati.
Samo da znas koliko pomazu one LGA775 rupice na AsRock plocici
Imam neki OCZ tower hladnjak, ali nazalost nema kacenje za 1155 socket. Da ima mogao sam ga probati.
Samo da znas koliko pomazu one LGA775 rupice na AsRock plocici![]()
ma ne cuje se box skoro ich, nemoj da bacate pare bzv![]()
Evo složio mališu danas. U staro P3 Coppermine kućište circa 2000/2001..
Hlađenje za sad samo pasivno, Ninja i Arctic MX-2 pasta. Temperature u UEFI-u: 31 za CPU i 33 za MB.
Nekako mi vruć SB na dodir ? Nije ko nForce, al opet daleko topliji nego AMD-ovi čipseti.
Corsair Value 1333 radi na 1066 CL8 ... ovo ću pogledati još, UEFI i novi Intel čipseti su mi nepoznati teren.
Imamo iste ploce
Imao sam mogucnos da uzmem tu ili H67M ali sam izabrao tu jer mi odgovara pozicija onog PCI x1 slota (za zvucnu da ne smeta grafickoj)![]()
Ako može na PM gde ima da se kupi ova ploća i po kojoj ceni.
Nisam je našao na IT svetu.
Ako može na PM gde ima da se kupi ova ploća i po kojoj ceni.
Nisam je našao na IT svetu.
Na zalost u GER. Sestra mi poslala jer ovde nisam mogao naci.
Jesi li dobio procesor?
Ploča je nedavno dobila novi BIOS, v1.80:
http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=H61M/U3S3&o=BIOS
Sa v1.70 (10.04.2012.) je došla podrška za IB.
Pocetkom sledece nedelje stize GTX460 tako da cu isprobati cely-ja sa njim
Sto se tiče pasivnog coolera ja sam na mojoj msi h61 p22 ploči namontirao hyper TX 2, pošto je raspored rupa približan između s775 i s1155 morao sam da se poslužim limčićem i šrafom (koji su ranije dolazili uz jeftina kućišta), relativno lako sam namestio i super radi, vent nisam namontirao tako da jedan 80mm vent u kućištu radi sav posao hlađenja.
Stavio jučer taj zadnji UEFI. Malo je grafički dorađeniji, nisam detaljno prolazio kroz opcije.Ti si probao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari