Šta je novo?

Max Payne 3

Aham, nadrkani Max i prangijanje po favelama, by Rockstar. Bice bre do jaja :)

Pa valjda je odavno jasno da Remedy radi na Alan Wake-u, sigurno ne prave Max Payne-a u isto vreme...

Isuse. Rockstar:wall:. S*ebaće sve živo što valja, samo kad su se i ovde upetljali sa njihovim fazonima za dečicu:mad:.

Pa valjda je odavno jasno da Remedy radi na Alan Wake-u, sigurno ne prave Max Payne-a u isto vreme...

E, od AW vec ocekujem dosta ;).
Sto se mene tice, i da ih prave u isto vreme, prvo sto bih igrao je Alan Wake :), iako sam veliki fan Max Payne-a.
***, survival horor/avantura/pucachina, mi je jedan od omiljenih zanrova...

Neka dechici MP3 :p, nek pale, ruse, ubijaju sve redom, u Rockstar Gangsta madafakng najjaci sam fazonu... povraticu...

Poslednja izmena:
na istu foru Mafija,GTA,Saints Row....itd... zar i ovo cudo sad ?! :(

A otkud vama da ce biti na istu foru, zato sto Rockstar radi? Koliko se secam u Manhuntu nije bilo otvorenog sveta, sa obijanjem automobila i prebijanjem prolaznika. Jeste da ne lici na Maxa, ali kakav bre GTA fazon..

A otkud vama da ce biti na istu foru, zato sto Rockstar radi? Koliko se secam u Manhuntu nije bilo otvorenog sveta, sa obijanjem automobila i prebijanjem prolaznika. Jeste da ne lici na Maxa, ali kakav bre GTA fazon..

ja se zaista nadam^

p.s. nije da ne volim taj GTA fazon... mislim, San Andreas jedna od najomiljenijih igara...ali,pazi, NE TREBA josh jedna igra u tom fazonu :))

to je sve...

Ma ako igra bude koristila euphoria fiziku razbijace definitivno :d

+lithtsaberi, ima da **be keve!! xD

Nekad si čekao da probaš igricu da vidiš kakva će ispasti pa bi rekao da razbija. Danas je dovoljno da koristi "nečiju" fiziku i već unapred znaš - genijalno :D

Poslednja izmena:
Malo da osvezimo temu sa novim vestima. ;)

Rockstar Games, a publishing label of Take-Two Interactive Software is proud to announce that Max Payne 3 is expected to launch on the Xbox 360, PlayStation 3 and PC in March 2012 in North America and Europe.

"Max Payne 3 gave us an amazing creative opportunity to evolve one of our most iconic characters," said Sam Houser, Founder of Rockstar Games. "We're excited to show fans a modern version of Max that pulls them back into his dark and twisted story."

Max Payne 3 continues the tale of former New York City detective, Max Payne. Still haunted by the memories of his traumatic past, Max begins a new life working private security protecting a wealthy industrialist and his family in Sao Paulo, Brazil. When gangs target the family under his protection, Max is forced to fight to save his clients and clear his name, in a bid to, once and for all, rid himself of the demons that have tortured him for far too long.

Picking up where the release of Max Payne 2 from series creator Remedy Entertainment left off, Max Payne 3 is a true cross-studio collaboration between Rockstar Games' global development teams. The game utilizes cutting edge technology for a seamless, cinematic action experience, incorporating the latest advances in Natural Motion physics and a brand new iteration of Rockstar's own Rockstar Advanced Game Engine. The result offers highly-refined gameplay, with an extensive range of realistic weaponry, an intelligent cover system and sophisticated Bullet-Time mechanics.

In addition to an expansive single-player campaign, Max Payne 3 will be the first title in the series to introduce an addictive multiplayer experience. Max Payne 3's multiplayer aims to deliver a compelling experience that dynamically alters maps and mode progression for all players in a match. Along with traditional multiplayer modes, Max Payne 3 will also include a deep reward and leveling system, persistent clans and multiple strategic load-out options.

Max Payne 3 promises to deliver a dark, gritty action experience that is sure to satisfy newcomers and fans to the historic franchise.

Nove screenshotove mozete da pogledate na zvanicnom sajtu igre.
Za kraj jedan artwork. ;)

image_max_payne_3-17025-1894_0001.jpg

Fali mu parce uveta:lupko:

Da nije boksovao protiv Tyson-a? :D

[YOUTUBE]LiMVGBEhEro[/YOUTUBE]

;)

Voleo bih da vidim i ingame kako izgleda animacija, akcija i ostalo, ovaj kolaz akcije mi nista ne govori osim da je u pitanju jos jedan shooter sa celavim glavnim likom.

Voleo bih da vidim i ingame kako izgleda animacija, akcija i ostalo, ovaj kolaz akcije mi nista ne govori osim da je u pitanju jos jedan shooter sa celavim glavnim likom.

Valjda ce uskoro da objave i neki gameplay trejler, iz ovog moze samo da se vidi da ce grafika biti dobra i da nas ocekuje puno pucnjave. ;)

[YOUTUBE]SAbapd56OJA[/YOUTUBE]

Inace sta ce topic ovde ccc izlazi igra valjda i za PC xD
:)

Poslednja izmena:
[youtube]rHwonfFSRfM[/youtube]

I ne znam da li je bio ovaj intervju...

[youtube]8T87jZU7q5k[/youtube]

Poslednja izmena:
Vidim da je tema zamrla, makar u ovom odeljku foruma koji pratim, tako da je verovatno ne bih ozivljavao da se izlazak igre ne blizi i da nisam bio dovoljno dokon da prikupim neke informacije s ogranicenom upotrebnom vrednoscu.

Znaci, kao sto je do sada vec mnogima poznato, trebalo bi da izadje 18. maja za konzole i 1. juna za PC. Evo i pregleda cena na sajtovima s kojih inace narucujemo igre. Nemam pojma zasto uopste pominjem specijalno izdanje, cisto sumnjam da ce biti takvih entuzijasta, no dobro.

Inace, cene su za PS3, a trebalo bi da su identicne i za Xbox.

Zavvi - 37,85 funti "klasicno" i 99,95 funti specijalno izdanje.
Thehut - 37,95 funti i 99,95 funti.
Dvd.co.uk - nude samo prvo izdanje i to za 39,99 funti.
Sendit.com - 36,89 funti i 98,89 funti.
ShopTo - 39,85 funti i 97,85 funti.

Kao krajnji rok za preorder neki sajtovi, poput Zavvi-ja, malo su neodredjeni i pominju danasnji dan, odnosno 2. april, a zatim i 14. april. ShopTo i ostali su se vezali za 15. april.
Inace, Zavvi uz klasicno izdanje nudi olovku smestenu u metak, dok ShopTo salje original Rockstar majicu - za koju mi se, iz nepoznatih razloga, cini da je plafon M ili L velicine u najboljem slucaju. Na njihovom sajtu postoji odlomak multiplejera koji ce funkcionisati iz treceg lica i ne deluje ekstremno obecavajuce, ali ce verovatno biti igriv barem na krace staze i(li) probe radi. Ujedno uz sva ova izdanja dobija se DLC koji donosi vise pejnkilera za poboljsanje zdravstvenog stanja u multiplejeru.

Sto se tice specijalnog izdanja, bogato je sadrzajem sto (ne)opravdava astronomsku cenu. Statua od nekih 25 centimetara, stilizovane umetnicke fotke koje svedoce o porocima i unutrasnjim demonima Maksa, privezak s kljuceve za koji je prikacen metak s rasklopivim dnom - idealno za cuvanje noktiju ili nekog slicnog trofeja - mogucnost da se u multiplejeru odaberu neki od legendarnih likova iz ranijih nastavaka igre poput Mone Saks i Vladimira Lema, dodatna oruzja za multiplejer, disk s muzikom iz igre, itd. Uz to, nije navedeno, ali dodajem licno, za sve narucioce iz Srbije ovim putem i to potpuno besplatno sledi i jedan iskezeni carinik!

Inace, pamtim jos uvek mada kao kroz maglu ranije nastavke i bili su veoma upecatljivi. Prosto neki dodatni komentar ni nije neophodan. Od ovog ocekujem da uz malo srece bude barem solidna igra. Verovatno nece odgovoriti slavi prethodnika, a nekako deluje da to nije ni bio cilj. Da budem jos precizniji, smatram da se necemo razocarati u onoj meri u kojoj ga ne budemo dovodili u neposrednu vezu s prva dva nastavka. Neka je sa srecom. Ne znam da li sve ovo koristi, ali valjda ne moze da skodi...

Poslednja izmena:
Izasao Maxa :) igra se i nije lose... ima onog starog smeka jedino sto smaraju sa ovim portugalskim a i prica mi zasad nije nesto. Takodje se vidi da je ovo Rockstar igra, po fizici, grafici, scenama i dijalogu. Na joypadu nije bas lako nisaniti kad se iskljuci auto-aim jer postoji akceleracija i tezina kao i u samom kretanju. Bas me zanima da li u multiju ima auto aim-a kao kod Red Dead Redemption?

Koliko mogu da zakljucim po tvom utisku, ocekivao si vise? Mislim da vecina nas ocekuje mnogo... :D

Izasao Maxa :) igra se i nije lose... ima onog starog smeka jedino sto smaraju sa ovim portugalskim a i prica mi zasad nije nesto. Takodje se vidi da je ovo Rockstar igra, po fizici, grafici, scenama i dijalogu. Na joypadu nije bas lako nisaniti kad se iskljuci auto-aim jer postoji akceleracija i tezina kao i u samom kretanju. Bas me zanima da li u multiju ima auto aim-a kao kod Red Dead Redemption?

Jel ti se cini da je mehanika dobra ili ne? Daj jos neki detalj :)

Jedini problem za mene koji sam primetio je da ponekad detekcija pogodaka nije na nivou, pa se desi da onako u opstem metezu budem sredjen od tipa koga sam mislio da sam sredio pre toga, sto znaci da protivnici treba vise da se pune olovom iako ih u sustini precizan pogodak u glavu lako skida. Na jednom nivou gde su neki camci se desilo da sam se bacio u vodu (shootdodge) prilikom borbe i odmah me je igra kaznila sa "you died" sto me je smorilo. Ima znaci jeftinih smrti a i mesta gde moras da ponovis kompletnu borbu od ranije jer je checkpoint takav. Usput moras da se naviknes i na to da nema regeneracije healtha vec moras da koristis painkillere kao nekad.

Grafika je fenomenalna, mehanika jos vise, ovo je prva igra gde recimo strejf nije kao u drugim igrama koliko ti hoces vec recimo mozes da ga pomeris korak po korak kao sto bi i trebalo u realnosti a ne koliko ti hoces levo-desno brzim pokretom jer telo ima teziste koje se prebacuje pri promeni pravca.

Cak i sprint ima tezinu, Onaj Maxov ortak Pasos je jednom nesto i prokomentarisao u tom fazonu kako je Max lagan na nogama :) Takodje nema trpanja oruzja po dzepovima koje vadi kako stigne vec ako ima u inventaru shotgun a koristi pistolj onda pusku nosi u drugoj ruci a ako promenis na dva pistolja (ako ih imas u inventaru) onda pusku i baci na zemlju i oslobodi je se. Ima tako finih detalja da samo mehaniku stanes da proucavas to bi bilo zanimljivo.

Jos jedna stvar, ja igram na srednjem nivou tezine i u pocetku sam mislio da ide prelako ali sam i ginuo no stvarno je kako su i obecali tj. da ne mozes da sedis u zaklonu i kampujes jer ce stalno pokusavati po bokovima da pridju ili cak i granatu da bace tacno tamo gde je Max u zaklonu. Igra te tera da igras odvaznije i da probas da izmanevrises protivnike u veoma kul stilu. Definitivno bar za mene ovo nije jos jedan genericki cover shooter iz treceg lica.

Animacija je... nemam reci, bas kao sto bi jedna next gen igra trebalo da izgleda u pokretu. Tako tehnicki tacna animacija reload-a, cak moze da puni oruzje i dok lezi na zemlji, cak moze da puni oruzje na zemlji dok u drugoj ruci drzi drugo oruzje.. sta onda na to reci sem svaka cast...

Max je dakle i dalje Max u to nema sumnje iako je mozda njegovo okruzenje cudno ali...

Hvala i od mene. Vec sam citao po drugim forumima i izgleda da su svi odusevljeni. Jedva cekam da stignem danas sa posla. Plus je petak. :)

Nazad
Vrh Dno