Šta je novo?

[TPS] Binary Domain [PC]

Meni su se likovi smucili za nepunih pola sata. Onaj crnac non stop se dere nesto i provaljuje kao neke fore. Pokusava da bude duhovit. Da ti se smuci. A tek prica. Kao americki predsednik ti daje naredjenja da spasis svet od japanskog zla. I ti kao pravedni amerikanac kreces u akciju. Ima glupih prica u igrama, ali ovo je preterano.

+1
Sva sreca pa moze da se bira koga da vodis u akciju, pa crnju eliminisem po kratkom postupku, najgori je ubedljivo od svih. Vidi se da su se ugledali na Cole-a iz GeoW koji je za njega cool likcina i duhovit, za razliku od ovog jadnika. A kad kaze ono 'sweat' kao pussy neki nznm da li ste skontali, kad npr. roknete veliku kolicinu protivnika bombom ili slicno, dodje mi onda da razbijem monitor:)

Meni su se likovi smucili za nepunih pola sata. Onaj crnac non stop se dere nesto i provaljuje kao neke fore. Pokusava da bude duhovit. Da ti se smuci. A tek prica. Kao americki predsednik ti daje naredjenja da spasis svet od japanskog zla. I ti kao pravedni amerikanac kreces u akciju. Ima glupih prica u igrama, ali ovo je preterano.

Da, to sam zaboravio da napomenem, priča je ******ska a još dolazi iz japanske sege:(

Ako vam se crnja ne svidja, nemojte ga voditi sa sobom.

Cain je bas super.

Likovi su ok, Cain je cool, za Kineskinju ne treba trošiti reči:D Samo taj američki fazon spasavanja nas samih od nas samih mi ide na q:p

Kako ubiti onu *ebenu gorilu?

Pucaj iz cega god stignes u glavu,ima da padne posle 5 minuta. Prvo sam ga naceo sa automatskom,posle sam ga sa sotkom dokrajcio. :)

Presao sam igru sinoc i odusevljen sam. Odlicna grafika, predobar art design robota, zanimljivi likovi, prica je taman u maniru "summer blockbuster"-a, a akcija je predobra [proceduralno unistavanje proivnika je pure win].

Nagoshi je nadmasio samog sebe, bas me interesuje sta ce novo napraviti za Segu [u aprilu im je postao "Chief Creative Officer"].

Negde sam procitao da treba nekih 7-8h da se predje!

Ja ovo ne mogu da igram preko tastature i misa a configurator crashuje kad pousam da mapiram komande za joypad plus ne mozes da mapiras trigere... Poludeo sam.
Nasao sam i cfg na netu koji ima izeditovane komande ali ne mogu da nadjem savegame folder?? Mada dzabe posto su trigeri opet neaktivni. Uzas.

Yeah, tako nekako. Posto traze 40$ za igru, that's more than enough [a i ima multiplayer].

Meni se desavalo da pukne tokom igranja... to jest, restartuje komp.

Ja sam i dalje na 11.10 drajverima i sve radi OK.

@Mad Muzzy

Sadrzaj ove rar arhive (sve osim Xinput Test.exe) iskopiraj u folder gde se nalazi binary domain exe, a ini fajl je podešen za saitek p3600 (ala xbox 360) joypad.
Kod mene radi savršeno, čak i trigeri.
U binaridomainconfiguration.exe samo odaberi da prikazuje xbox360 kontrole, da bi znao čemu šta služi od button-a.
Goodluck :)

Prilozi

• xbox360cemu.v.3.0.rar
    138.8 KB · Pregleda: 24
kako ste držali ravnotežu u onom kamionu, meni komande ne reaguju kad Den poklekne?
Inače sasvim fina igra, posle dugo vremena sam zaista uživao:)

kako ste držali ravnotežu u onom kamionu, meni komande ne reaguju kad Den poklekne?
Inače sasvim fina igra, posle dugo vremena sam zaista uživao:)

Drzi dugme bez prestanka, nemoj da ga pristiskas brzo. Nije button mash momenat.

Odlicna igra! Nakon iritirajuceg i bljutavog humora na pocetku, stvari su se drasticno popravile na bolje.

Yeah. Game rocks cim se naviknes na komande i dobijes ostale clanove tima.

A je l' ima nekog rešenja da se normalno igra s mišem i tastaturom, tipa neko zezanje s osetljivošću miša ili prčkanje po config fajlu itd?

@ Kobayashi Maru

Instaliraj patch :)

Binary Domain Update 1 info:

Patch notes:

- FOV options have been added in the Configuration Tool for Aiming and Normal views.
- Fixed Configuration Tool crash when modifying options for DirectInput control pads.
- Restored missing Controller Sensitivity options to Configuration Tool.
- Added basic keyboard and mouse navigation to the menus.
- Updated mouse sensitivity; mouse aiming should generally feel more comfortable now.
- Added Volume option in the Configuration Tool.
- Changed the Screen Size setting to be 100% by default.
- Changed the default button prompts to the keyboard icons.
- Fixed a crash on game exit.

Poslednja izmena:
Ako vam ne snimi poziciju,pokrenite igru kao administrator,nemojte da se zeznete kao ja. :D
неће бро, и покренем као администратор, и у компатибилити картици у пропертису штиклирам РАН АС АДМН. отворим конфиг поново, и све исто.

Је л зна неко од чега зависи ко ће ми све бити на крају од тима. Први пут када сам играо само нас је било троје, после сам почео из почетка да је играм и било нас је 4. а видео сам завршатке где је цео тим (њих 5) на крају заједно ?

^ Zavisi od tvog odnosa sa clanovima. Odgovorima, postupcima, slucajnim pucanjem u njih... sto se meni konstantno desavalo jer izlecu ispred tebe kao coravi. :)

Verovatno sam na pola igre i ta sva interakcija sa mojim saborcima na momente je izuzetno iritirajuca, pocevsi od njihove "inteligencije" sa izletanjem u liniju vatre, zauzimanjem pozicija, do dijaloga sa njima koji su vrhunac smaracine i nerviranja sa nekim nebuloznim pitanjima. Na to kada se doda koliko su karakteri nekih iritirajuci po defaultu, tipa onaj crnac a i lik koga vodim, mozda je bolje da svi zajedno sa mnom na kraju izginu. :D

Verovatno sam na pola igre i ta sva interakcija sa mojim saborcima na momente je izuzetno iritirajuca, pocevsi od njihove "inteligencije" sa izletanjem u liniju vatre, zauzimanjem pozicija, do dijaloga sa njima koji su vrhunac smaracine i nerviranja sa nekim nebuloznim pitanjima. Na to kada se doda koliko su karakteri nekih iritirajuci po defaultu, tipa onaj crnac a i lik koga vodim, mozda je bolje da svi zajedno sa mnom na kraju izginu. :D

Ma prestrog si malo, realno-igra je retko zabavna i cak su i ti iritantno sablonski karakteri i dijalozi na neki nacin-fun. Onaj francuski robot mi je bio toliko cool "lik" da sam ga uvek vukao u misije. Interesantno da ipak nisi pomenuo Kineskinju u svom nabrajanju smarajucih likova :d

Sve u svemu, ja vec ocujem sequel, vise nego ok je ovo bilo odradjeno.

Ja sam skinuo taj update i sada nema podesavanja za x360 kontroler doduse sad radi normalno i komande su ok nego mi slikice sta treba da uradim u igri izlaze sad jedino za tast pa me to nervira.

Jel ima više različitih završetaka ili šta? Sve u svemu, grom iz vedra neba. Pomislio sam da je neki konzolaški treš ali sam se tako dobro iznenadio:)

Samo da cutscenes nisu zakucane na 30 fps-a bilo bi lepo gledati animaciju, ovako deluje ko hladan tus kada iz 60fps akcije obori na tih bednih 30...

Vrh Dno