Šta je novo?

Call of Duty: Modern Warfare 3

Ja bih voleo da cujem misljenje o igri od igraca koji imaju bar 500 sati igranja mw2

A sta te interesuje ?
Imam preko 1200 sati @mw2, i preko 2500 AT-4 multikillova :)
Uzivao sam svih tih sati, Favela, Scrapyard itd.
Sad imam 100+ na mw3 - realno,igra je 98% ista, par novih killstreakova i par novih oruzija.
Sve u svemu, za sada jos uvek nema (mnogo) cheatera u MPu, a Survival mode je stvarno odlican.
Puna preporuka za ljude koji su uzivali @mw2. Bukkake Bob @steam :banana:

P.S. Ono sto mi je stvarno bitno je da na 1920x1280 radi savrseno na svim na max,apsolutno.
fps zakovan.
Sto ne bih mogao da kazem za BF3 koji takodje imam,ali ne igram (vise)

Poslednja izmena:
Opasno me razocarao MW3, kakav je BF3?
Mislim samo na multiplayer.

odlican je BF3, ako igras na serverima gde je bitan teamplay

mw3 je uzas, dotakli su dno (mada meni je mw2 isto bio prejadan)

AlterIWNet se gasi..dobili su tuzbu od Activisions-a... http://alteriw.net/viewtopic.php?t=116923
A izasao je 2.7.0.1 od Teknogodsa ali izgleda da iskljucivo radi na original igri i to je to... http://teknogods.com/?p=837 http://uploading.com/files/get/51em87ce/

edit: izgleda da 2.7.0.1 radi i sad p*ratima cim su - Disabled folder check ubacili sa tom verzijom..verovatno im je bio cim oko activisionsa pa kao na 2.7.0.0 kao rekli da pirati nmg xD

Nemaju svi pare kao ti da plaćaju beta access 250€ i da imaju sve igre original svuda :( ti si spešl...

Ostali ljudi moraju da se snalaze, ja ne znam kako to ne razumeš da nisu svi buržuji kao ti :(

Samo jos treba ameri da vide ip opseg da se to na balkanu igralo dosta pa da kazu,a vi jos uvek ne mozete da "udjete" u EU,pirateriju vam cigani prodavaju na ulici.

Jednostavno,krsenje autorkih prava je zabranjeno i tu nema govora vise!

Salu na stranu,ali vala sto jes,jes... :)

steta za iwnet, proveo sam tamo oko 800 sati u mw2.
Pre neki dan sam kupio od str4jo mw3, tako da sam miran sad. Krenuo sam prvi prestige ranije u toku dana. I krivo mi je sto nema velikih "otvorenih" mapa ko u mw2, sta bih dao za neki afghan ili wasteland ili overgrown ili...ma trebali su sve mape iz mw2 da ture i u mw3.

ma naravno, otvorene mape u mw2 :d

Co-op je odlican u MW3.
Ako je neko za timski survival na Dome, Arkaden, Seatown, Underground... Bukkake Bob na steamu :banana:

steta za iwnet, proveo sam tamo oko 800 sati u mw2.
Pre neki dan sam kupio od str4jo mw3, tako da sam miran sad. Krenuo sam prvi prestige ranije u toku dana. I krivo mi je sto nema velikih "otvorenih" mapa ko u mw2, sta bih dao za neki afghan ili wasteland ili overgrown ili...ma trebali su sve mape iz mw2 da ture i u mw3.

Još je samo to falilo da prebace iz mw2,i dobili bi identicnu igru. I sada je copy-paste,ali,ovo bi prelilo čašu. :d

Poslednja izmena:
Ne znam za vas ali ja piratski mp igram vec dosta vremena, evo sada izadjoh malo sa servera pa reko da vidim sta pisete ovde...

Evo kartica za BO2:

black-ops-2-potvrda-ign.jpg

Kako pise, trebalo bi da izadje 13 novembra.

http://stondenstik.com/index.php?op...-poznat-datum-izlaska-&catid=5:games&Itemid=7

Zasto mi steam vec drugi dan za redom kaze da je igra unavailable i da probam kasnije?

Zasto mi steam vec drugi dan za redom kaze da je igra unavailable i da probam kasnije?

Nesto nije u redu ? :d
bez zezanja, igra mi radi - i igram se uveliko,juce i danas...

BTW ko je iz Srbije i za co-op, neka me doda na steamu, Nicolas Rage
sa slikom profila >
ab9374d4b6.jpg

:d

Par ortaka i ja pravimo klan, kad se skupimo planiramo da igramo S&D 4v4, 5v5 i 6v6, vezbamo preko lobija a kad to pocne da lici na nesto organizovace se neki warovi i eurodomination. Fali nam nekoliko dobrih igraca. Trazimo recimo da vam je K/D preko 2 kao sto je i nama, komunikacija preko skajpa/ts-a obavezna i da ste zainteresovani za celu tu pricu a ne jednom mesecno da se igra :) Ko je zainteresovan i hoce da proba moze da se javi ovde ili da me doda na steamu, odigracemo koju pa cemo videti dali je to to sto trazimo. Ajd uzdravlje :)

Steam ID: nnikolic

Nazad
Vrh Dno