Šta je novo?

Prestigio MultiPad PMP5080B

Vidim da je novi OTA update resio par problema koje smo sami nasli... Za sada je ok,videcemo ubuduce kako ce biti...

P.S ne mogu da verujem da mi je iznad bila prva poruka od 2005 godine :)

Nego,ima li neka aplikacija koja bi tablet umrezila sa podstojecom mrezom? Zbog stampanja me zanima,moze preko sambe,ali nemam root pa ne mogu da je podesim...

Poslednja izmena:
Evo ga i change log za novi apdejt:
1. WiFi networks search interval increased (Longer battery life and more stable WiFi)
2. Facebook and Twitter added
3. USB host problem corrected
4. Homescreen clock color changed
5. Update.img (rename image file from archive) can be started from the internal flash of the device. Process runs without erasing user's settings and applications.

Стварно сам на граници да се вратим на 2.3.1. Не знам како другима али се мени после свега па чак и после закрпе 2.0.1 таблет непрестано рестартује. Већ сам рекао да сам то прочитао на неком хрватском форуму. Такође су рекли да се после пуњења дешава да се батерија заглави на 100% тј. приказује да је напуњена иако се у међувремену таблет користи. И то ми се јуче десило. Стварно је још све недорађено. Да ли неко има сличне проблеме?

Ja sam ga isfleshova sa pc-a , nemam nikakvih problema, tu i tamo trzne ali to je do procesora

Ja sam se posle sličnih problema sa ICS vratio na zvaničnu verziju 1.0.21, koja je meni bila najstabilnija. Momci iz Prestigia će još morati da zagreju stolice i izbace stabilnu verziju ICSa.

Pozdrav, od juce sam i ja vlasnik ove tablete :). Flesnuo sam ga na V_1.0.25 jer pise da je sredjena neka glupost sa "white textures" ali nije, probao sam Sims 3 i NFS Shift i belo i dalje ubacio ICS V_2.0.1 ista glupost. Asphalt 6 HD sam ubacio i cim prodje intro sam izadje iz igrice. Ako neko zna u cemu je problem, hvala, mozda gresim negde. Kao tablet za te pare je po mom misljenju odlican, malo me zezao kad sam ga vracao sa V_2.0.1 na V_1.0.25 nesto kao u safe mode pa se ukocio i kad sam ga resetovao stao je na prvu sliku i toliko pa onda opet flash sa RKBatchTool v1.3, odradi ali kad se pali stane na "formating udisk". Onda sam ga flesh ponovo sa RKBatchTool v1.4 i radi.

Polako ljudi,sledece nedelje ide novi update,resavace jedno po jedno. Ako nam je za utehu,na svim uredjajima koji su presli na ics 4.03 desavaju se iste stvari,nije samo nama :)

Ovde sam procitao da je novi update za ICS najavljen za 23 ovog meseca!

Naručio sam tablet i stiže mi danas.
Na koju zvaničnu verziju da updejtujem?

Mali update. :)

Imam tablet vec par dana i sasvim je ok, jedino sam prinudjen da kod Skype video poziva stavljam slusalice.
Ponudjen mi 2.1 update i updejtovao sam ga, ali mi ne nudi 2.5, da li neko zna zasto i da li preporucujete 2.5 update?
Najbitnije mi je da Skype dobro radi.

Hvala u napred.

Sent from my HTC Wildfire

Нова верзија фирмвера ће изгледа изаћи крајем априла кажу на фејсбук страници. Требала је 23. априла ако се добро сећам. Опет кажу да имају неких проблема.

Prodje april, a nema jos nove verzije ICS-a... Valjda ce sad kad izadje biti skroz dobar rom kad ga ovoliko razvijaju :)

Sutra ce biti, a za nestrpljive ima link na face-u postavljen pre par sati. Ne zalecite se, jos ce to biti bagovito..

Čisto info: Cena Prestigio 5080B na par mesta je pala...
Pre nedelju dana sam ga na jednom mestu video za 16.100, a sada, šetajući gradom video sa ga za 14.990 dinara (iako je u njihovom poslednjem katalogu na sajtu (april 2012 - 02) cena i dalje 17.990 dinara). U pitanju je Novi Sad.
U nekim velikim net prodavnicama i dalje je cena u rasponu od 17.000 do 20.000 dinara, ali su verovatno u pitanju zalihe nabavljene po višim cenama.
Rekao bih da Prestigio snižava cenu ovog tableta, jer sledeće nedelje stižu 5080 PRO i 5097 PRO...

Već nedelju dana vozim Xteam 3.0 (italijanski rom za Mediacom 810, baziran na ICS 4.0.4, autora Yatto Pistoneone is Xteam-a) i vrlo sam zadovoljan.
Italijani su obavili đavolski dobar posao:
- sistem je stabilan, nisam do sada imao ni jedno zakucavanje instaliranih aplikacija
- uz pomoć OTG adaptera radi USB miš, USB tastatura, USB 3G dongl, USB Bluetooth dongl, a može i sve zajedno, pošto radi i USB hub.
- u engleskoj verziji rom-a su tu i tamo zaostali neki italijanski izrazi, ali to je više simpatično nego iritirajuće
Dakle, za sve one koji ne žele da stavljaju još uvek bagovit zvanični ICS rom od Prestigia, toplo preporučujem ovo fino začinjeno "primo piatto".

Čisto info: Cena Prestigio 5080B na par mesta je pala...
Pre nedelju dana sam ga na jednom mestu video za 16.100, a sada, šetajući gradom video sa ga za 14.990 dinara (iako je u njihovom poslednjem katalogu na sajtu (april 2012 - 02) cena i dalje 17.990 dinara). U pitanju je Novi Sad.
U nekim velikim net prodavnicama i dalje je cena u rasponu od 17.000 do 20.000 dinara, ali su verovatno u pitanju zalihe nabavljene po višim cenama.
Rekao bih da Prestigio snižava cenu ovog tableta, jer sledeće nedelje stižu 5080 PRO i 5097 PRO...

A kakvi su ti modeli, 5080 pro i 5097 pro? Može neki link, ili neka neko ubaci ovde specifikacije?

^ Pa imas temu za 5097 pro.
A za ovaj 5080 pro ne znam koje su konkretno razlike? Isto ima 1GHz, znam da dolazi sa ICS out of the box, nisam siguran da li ima hardverskih promena... Mozda 1gb ram?

^ Pa imas temu za 5097 pro.
A za ovaj 5080 pro ne znam koje su konkretno razlike? Isto ima 1GHz, znam da dolazi sa ICS out of the box, nisam siguran da li ima hardverskih promena... Mozda 1gb ram?

Posle sam skontao da je to taj model 5097 pro. :)
A za ovaj 5080b pro mi se cini da je razlika samo softverska, s tim sto ce mu cena verovatno biti nesto niza da bi bio konkurentan modelu 5097 koji ima znacajno bolji ekran.

5080b pro ima 1 GB DDR3 RAM, kamera nije u uglu ,vec na sredini . Uklonjene su hardverske tipke, i baterija je 5000 mAh, nasuprot 5080b koji je imao 5400 mAh

Vauuu.. ovaj xteam 3.0 je sjajan rom

Izasao neki novi update za Gingerbread, ali koga to jos briga..
Xteam 3 je definitivno najbolji ICS rom za sada. Za neki dan cu izneti sve prednosti u odnosu na fabricki rom..

Nazad
Vrh Dno