Šta je novo?

[TPS] Binary Domain [PC]

DieH@rd

Slavan
Učlanjen(a)
31.10.2008
Poena
495
Igra koju je eurogamer opisao kao "A game a few degrees short of greatness, an intense and hectic romp that needs that final level of polish to compete with the very best" je danas najavljena da stize na PC! Wooohooo, ovo sam bas zeljno cekao da se pojavi na pc-u, ali nisam bio ubedjen da ce SEGA skupiti pare za port. :D:D:D

Igru je napravio tim koji je radio na Yakuya igrama. Smestena u buducnost, igra prati tim specijalaca koji su poslati na misiju da sjebu naucnika koji je robotima dao mogucnost da postanu totalno "svesni svog postojanja" i poceo da okuplja armiju oko sebe. Pored standardne "cover based" akcije, igra podrzava zanimljiv sistem u kome mozete upravljati akcijom sa mikrofonom. [komentarisati dogadjaje, slati saborce da rade sta im kazete, etc]. Takodje, igra ima loyality sistem u kome mozete praviti ili rusiti prijateljstva sa saborcima.

[youtube]Qp1SGtosGI0[/youtube]
[youtube]CoUJDNBZ0IU[/youtube]

Eurogamer opis
http://www.eurogamer.net/articles/2012-02-24-binary-domain-review

PC verzija izlazi u Aprilu.
Great news! :happy:

Deluje zanimljivo, probace se u svakom slucaju.

Da osvezim malo temu, multiplayer ove igre mi deluje zanimljivo, voleo bih da mogu da isprobam, pre kupovine :)

Ceka se svakog momenta scensko izdanje ;)

And it's out, eh jos kada bi nasao vremena da je probam.

Jos nekih sat vremena,pa cemo videti. :)

Kazu da ako igra nece da zapamti podesavanja, moze tona stvari da se podesi preko CFG fajla.

Hoce,config tool se pokrene kao administrator i onda snimi podesavanja.

zali boze gigabajta skinutih,koji trash...

Igrao sam 3 sata igru,izasao,usao opet i video da uopste nije sejvovao moju poziciju. :zgran:

Nista specijalno, nesrećni klon "Gears of War"...
Nego, da li je neko uspeo da podesi joypad (sem originalnog XBOX360 joypada), makar i uz pomoć XBOX360 emulatora?
Takodje, iako je potpuno normalno igram, (u par navrata, 2,5 sata gameplay-a) igra mi uvek nakon izlaska "pukne", da li se to još nekom dešava?

Nista specijalno, nesrećni klon "Gears of War"...
Nego, da li je neko uspeo da podesi joypad (sem originalnog XBOX360 joypada), makar i uz pomoć XBOX360 emulatora?
Takodje, iako je potpuno normalno igram, (u par navrata, 2,5 sata gameplay-a) igra mi uvek nakon izlaska "pukne", da li se to još nekom dešava?

Bitno da nesrecni GOW nije klon Kill Switch-a :)

Ako vam ne snimi poziciju,pokrenite igru kao administrator,nemojte da se zeznete kao ja. :D

Da nisam presao pre par dana GOW3 mozda bi mi i bilo zanimljivo, ovako vidim kopiranje na sve strane. Ovaj crnja na pocetku se trudi da bude kao nesto smesan a u stvari je jadan;).. A za kontrole na tastaturi nemam reci, kao neko retardirano dete da je odredjivalo raspored tipki. :).. Jel skontao neko kako se izdaju voice komande na dzojpedu, drzim LB i sta onda, sve sam stiskao bukvalno i ne vredi???

Mislim da je ovo najgora igra sto sam igrao po pitanju retardnosti dijaloga, antipaticnosti likova i glupe price.

Ja ne znam za vas, ali grafika je odlicna, banter izmedju likova je odlican a kontrole su malo ******e ali je vishe nego playable. Igra mi se veoma svidja.

Meni je za sada ovo sasvim dobar TPS. Na max detalje igra radi sasvim lepo i koristim xbox 360 gamepad tako da na kontrole nemam zamerke. Jedino sto sam primetio kao malo vecu manu je to kada se liku ukazuje pomoc protivnici prestanu da pucaju.

Bas nista nisi morao da namsetas? Meni sa Saitekovim x360 kontrolerom koji u svakoj igri radi besprekorno (bez ikakvih dodatnih drajvera i sl.) ovde ima potpuno istumbane kontrole.

Nista nisam podesavao. U konfiguratoru igra je prepoznala gamepad a u toku samog igranja nema nikakvih problema, za sada.

Ja sam u konfiguratoru samo podesio grafiku na max, stavio on screen oznake na "keyboard" i pomerio "turn left" sa shifta na levu strelicu.

Trenutno sam kotam pred kraj 4. chaptera, veoma je fun. Prepucavanja sa robotima su prejaka, efekat raspadanja je pure win. Just go for the legs and lay waste... U pocetku sam fokusirao Bo-a i Charlie-a kao squad membere, a sada sam presao na Cain-a Faye [cak ima i romance deo :) ].

Jel jos nekome padaju frejmovi u opasnim eksplozijama? (Spider npr.)

Jel jos nekome padaju frejmovi u opasnim eksplozijama? (Spider npr.)

Da, tu obavezno. Mora biti zbog drajvera, moji su matori.
Igra nije loša, malo su krali neke fore, ali ko pa nije. Dobar seting Ghost in the Shell osećaj (umereno), grafika ok, malo *ebade sa kontrolama ali posle je ok.

Black box rip (3,5 Gb), za sada rade sejvovi.

Grafika u nekim momentima izgleda bas fantasticno.

Ne:D
Btw igra mi je mnogo bolja kad igram sa ugasenim zvucnicima, ne mogu da slusam one likove :)

Meni su se likovi smucili za nepunih pola sata. Onaj crnac non stop se dere nesto i provaljuje kao neke fore. Pokusava da bude duhovit. Da ti se smuci. A tek prica. Kao americki predsednik ti daje naredjenja da spasis svet od japanskog zla. I ti kao pravedni amerikanac kreces u akciju. Ima glupih prica u igrama, ali ovo je preterano.

Nazad
Vrh Dno