Za battle.net aplikaciju ne moras da budes nakacen na internet, generise brojeve i kad si offline
Ukoliko izgubis telefon ili bilo sta od toga sto si naveo, dovoljno je da posaljes tiket blizzardu sa attachovanom slike licne karte (podrazumeva se da je tvoje pravo ime na nalogu) i da ih zamolis da ti skinu autenticator , resetovace ti sifru i posle ga nakacis opet.
Govorim ovo iz iskustva, jer sam nakon flashovanja custom roma na svom androidu morao da reinstaliram aplikaciju, brojevi nisu stimovali pa sam morao preko blizzarda to da regulisem. Bili su kul, u roku od 20 minuta je sve bilo gotovo.
a sta si ti mislio da taj mali autentikator ima wifi u sebi ili neku sim karticu pa se kaci na netthx, nisam znao da telefon ne mora da bude nakacen na net.
Nije mi bas najjasnije kako on kada generise neku sifru "javi" Battle.net-u koja je to sifra, i onda ti mozes da se ulogujes
Malo sam istrazivao kako autentikator funkcionise (bilo ovaj kao privezak ili na mobu) ima u sebi jedinstveni kod i casovnik koji na osnovu prođenog vremena uz pomoc neke komplikovane formule generise kod kad korisnik zatrazi, e sad caka je sto tajmer na blizzard serveru i u atentikatoru mogu da budu rastimovani zato blizz server proracunava i prosle i buduce kodove, i cim neki se upotrebi odmah ga zakljuca. Ne moguce je hackovati takvu zastitu.
http://store.blizzard.rs/products/Battle.net-Authenticator.htmlAuthenticator za WoW nikad nisam koristio, al razmisljam da ga nabavim za D3.
Gde se moze kupiti kod nas? Nemam android tel vec sa symbianom 3.
Pozz
Al kako onda objasnjavas komunikaciju aplikacije i blizzard servera kad nisi izasao na internet?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari