Šta je novo?

iPhone 4 & iOS4 - zvanična tema

Ja iskreno nisam za pretjerano eksperimentisanje sa temama, i ako bih isao na nesto provjerio bih je prvo, a inace se nebih upustao u avanture pretjeranog modovanja, ako nisam siguran da cu se moci vratiti na default.

Koliko je "bezbedno" menjati teme? hocu reci da li je moguce da ti neka tema napravi haos, da se izgube default ikonice ili pobrkaju i da mozda poremete sistem? Znam da mozda zvuci glupo, ali prosto ceo iOS je takav da ma sta uradio nikada nisi 100% siguran da je to sacuvano, vec si uvek u paranoji da li ce nesto da se s*ebe (barem sam ja).

Primer
Posto sam ja inace opterecen updatovima( prosto volim da mi svaki program koji koristim uvek ima najsveziju verziju) cesto palim Cydia-u i proveravam da li ima nekih updatova za dodatke koje koristim (a imam ih poprilicno) i taj dan vidim neki jako bitan update za lockInfo i jos neke stvari i naravo stavih da se updatuje, skine on to, instalira, Restart springboard, kad ono umesto normalnog springboarda stoji obavestenje telefon je pregrejan sacekajte da se ohladi, ja u soku, pipam telefon potpuno hladan, nema ni govora o pregrejanosti, optimistican glas u glavi mi govori da ce jos jedan restart springobard reisiti stvar, prc, nije, i dalje stoji obavestenje, 3,4,5 novih restarta nije urodilo plodom, cuka vec krenula da bije kao u fazi jakog kardio treninga :D reko nije se valjda nesto hardverski pokvarilo, na svu srecu hard reset je resio stvar, i za cudo od tog updatea je lock info zaista izuzetno stabilan, posto mi se ranije retko,ali se opet desavalo, da dok cackam lock info da se zamrzne i da resetuje springboard, posle cega nastavi normalno da radi.

nema sanse da ce ti zameniti fabricke ikone ovima iz teme jer jednostavno nisu na istom mestu sistemske su uvek tu dok ove su na totalno drugoj lokaciji :) jednostavno ne brini bezbedno je u potpunosti :)

Uostalom kad nabacite dobru temu , koja vam se svidja nema vise povratka na default jer izgleda uzasno :)
Igor88 je u pravu .... default izgled je na potpuno drugom mestu i ostaje netaknut ....

I nema sanse da se sje....bilo sta menjanjem tema.Ja sam jedno vreme menjao teme svakih 2-3 dana:)

Prodah ja moj nedostajace mi prvenstveno zbog perverznog ekrana :-D ali sta je tu je :-D

Molim vas da preporucite neki dobar case/futrolu za ip4. Moze i do 50-60evra, nije bitno. Znam da je Vapor extra, ali verovatno imate jos predloga.
Stize mob za koji dan iz Svice, pa ne bi da ga nosim dok ga ne zastitim. :)

Ja sam imao razne ali najbolje je ovako bez ičega. Ako si sklon manevrima što se tiče ruku onda obavezno uzmi neku:)

Pinlo 3 slice

Ne provaljujes da je na telefonu, a stiti sve sto treba da zastiti ( imam ga, kupio sam ga u iStyle i odusevljen sam ).

Sto se tice Vapora - nemoj, veruj mi, da se smaras sa njim.Slabi GPS signal i nazuljace ti ruke dok budes igrao igrice ( imam dva Vapora, nosio sam ih par dana i cao...cuce u fioci ) i dobices telefon totalno promenjenih gabarita.

Moze li se iPhone 4 simfree sa iOS 5.01 JB nekako resetovati na fabricka podesavanja bez potrebe za ponovnim JB ili update-om iOS?

Da resetujes samo podesavanja ili da resetujes i podeavanja i da pobrise sve ne-native aplikacije?

Da se uklone svi tragovi prethodnog korisnika (poruke, pozivi, dokumenta...).

iskreno ne znam da li sam telefon ima neku global restore funkciju koja sve to brise, ali mislim da ces ipak morati da restorujes telefon.

Ako je tel JB, Factory Reset ce ga blokirati pa ces morati sve od pocetka. Bolje nadji neki app koji ce umesto tebe da pobrise sve kontakte i SMS poruke. Sto se maila tice, samo izbaci email naloge i svi mailovi ce biti obrisani. Medjutim, telefon ce i dalje biti vezan za tvoj AppStore account.

Mozda ce biti vezan za njegov Appstore nalog ali ne moze da ga koristi ako nema pass , tako da ce svakako morati da napravi novi nalog ;)

Drugarica ima jedan problemcic sa Iphone-om upao joj u vodu, ali radi... Nece da joj se upali wifi, zasivljena je opcija, a takodje isto i bluetooth samo sto moze da u bluetooth udje, ali onaj kruzic se samo vrti i ne radi joj home dugme...

SW 4.3.5 (8L1)
FW 04.10.01

E sad da li bi mozda pomoglo da dignem na iOS5, mozda wifi i ostalo dodje sebi? Koliko bi mozda kostala popravka ako joj je otisao wifi i koliko za home dugme?

Cisto sumnjam da ce doci sebi , najbolje u servis da ga otvore .

Tamo u Kosovsku 28 jel? Jel zna neko u NS-u da li ima neki slican Apple servis?

Ajd i ja da postavim pitanje, kad već pominjete servise, dakle, 3gs ispao na pod, prsla zadnja maska, napred ništa, i fon normalno radi, samo srednje dugme više ne...

Moja preporuka Kosovska 28 ili ako si smiren :) kupi masku preko oglasa i zameni je.Kad otvoris telefon vidi sta je sa hom dugmetom.Ja sam na starom 3G probao sam i sve sam zasr.....:(

Javi kako si prosao, ljudu cesto misle da su mnogo skupi, ali veruj mi mnogo skuplje izadje kad covek zase....kao ja

Kako mogu da obrisem neke slike koje sam prebacivao sa kompjutera na telefon preko iTunes-a? Imam par slika ali ne mogu nikako da nadjem folder preko iFile-a gde se nalaze. Tj. nasao sam folder i obrisao slike, ali su mi sad ostali oni thumnail-ovi i njih ne mogu nikako da nadjem i ne znam kako da ih obrisem? :)

Obrisi ih iz sync foldera na PC-u pa onda syncuj telefon. Logicno, zar ne?

Logicno, to znam. Nisam toliki duduk. ;)
Nego ne znam da li se racunar ili iPhone istripovao. Imam neke slike koje sam brisao sa kompjutera iz tih foldera sto prebacujem na telefon. Ali nekim cudom par slika je uvek tu i ako su obrisane.
Zato sam i pitao u kom se folderu nalaze na telefonu da bi ih rucno obrisao preko iFile-a. :) Tj. obrisao sam te slike, ali mi ostao onaj thumbnail kada udjem u photos i ne znam gde se on nalazi i kako ga obrisem? :)

DA LI POSTOJI NEKA JEFTINA VERZIJA OTKLJUCAVANJA 4 iphona? hvala

Kod?
8-10$ možda za AT&T.
Cene baš variraju u zavisnosti od mreže.
Ja dobijam baš povoljne cene unlocka za podosta mreža, i jedino AT&T mogu dobiti za tako nešto.

Nazad
Vrh Dno