Šta je novo?

Vodafone Smart Tab 10.1

Lepa vest uploadfromtaptalk1335424942988.jpg

Послато са GT-P6200 уз помоћ Тапатока

Posto se ne zamaram sa rutovanjima i sl. da li update softvera ide preko podesavanja i da li je potrebna neka specijalna procedura. Moj smart tab radi od februara korektno i sem par zaglupljivanja nemam vecih problema. Jedino sto mi nije radilo od pocetka je google docs a sad nece ni google drive.

Skidam i ja, mada u subotu se rastajem od ovog tableta pošto sam dobio iPad 3. :)

Ajdeee,jel skinuo ko? :)
Moj je na servisu,inace bih vec odradio ovo :)

HC je, evo ovo iz build.propa:

ro.build.id=MASTER
ro.build.display.id=SmartTab10-MSM8260-V02d-Dec022011-Vodafone-RS
ro.build.display.id.base=MASTER.eng.root.20111210.105331
ro.build.version.incremental=eng.root.20111210.105331
ro.build.version.sdk=13
ro.build.version.codename=REL
ro.build.version.release=3.2
ro.build.date=Sat Dec 10 10:56:24 CST 2011

Mator update...

Ha. Lažna uzbuna. Ovo je originalni v1.0 rom koji dolazi uz tablet :smoke:

piii

Preko tvitera su mi napisali da očekujem update. Ovde sam se upecao jer piše "Serbia SmartTab 10 SD card upgrading instruction & software package((VDF))
(2012-04-11)" < -- datum!

Obratite pažnju na .xls fajl iz paketa. Svuda piše "ZTE confidential" :shock:

nema....samo ima grejanja :D

[OFFTOPIC]Koliko vidim to je 36-37C što nije mnogo. Ko ima slabu cirkulaciju može da mu smeta:)
iPad2 je na mene ostavio odličan utisak tako da "The new iPad" mora da bude dobar.[/OFFTOPIC]

[offtopic]više se greje Smart Tab nego iPad 3

Btw. mobilx vidim da si i ti na drugom tabletu sada :)[/offtopic]

jel zna neko da li ce ih dobijati u vipu opet?
u utorak sam pitao coveka u vipu u knezu i kaze da dobijaju tokom ove nedelje sto posto
odem danas i kaze drugi lik u istoj radnji kako nemaju u magacinu uopste i kako nece vise ni dobijati -.-
jel zna neko pravo stanje? jel radi neko nekom u vipu?

Malo malo pa naleti neki na oglasima, vecinom su svi malo korisceni. Ako ti ne smeta sto mu je neki drugi skinuo nevinost to ti resenje.

[offtopic]više se greje Smart Tab nego iPad 3

Btw. mobilx vidim da si i ti na drugom tabletu sada :)[/offtopic]

Trebalo mi je nešto prenosivije i praktičnije. Telefon i tablet u jednom npr. tako da sada nosim i punim samo jednu tacnu:)

Voljeni Smart tab je dobar kao porodična kućna varijanta i prekomandovan je u tablet za zabavu i edukaciju ukućana:)

Vratiš mdusan backup i stock recovery, stavis update na eksternu karticu, uđeš u recovery i uradiš update. Sa ovim trenutnim paketom dobijaš isto što si imao do sada što praktično znači da nema razloga za tim i da treba sačekati pravi update koji najavljuju preko twittera.

jel se zna koliko traje autonomija baterije na ovom tabletu vodafonu hvala

Tesko ce ti to iko reci jer je baterija zivotinja i stvarno dugo traje. Nema sanse da je istrosim za jedan dan kombinovanim koriscenjem. S pocetka teme se secam neke price 7 ili 8h reprodukcije videa, sto je vise nego odlicno.

odlicno znaci sa koriscenjem 3g interneta mo0ze barem 5 sati minimum treba mi za online kladjenje

Ma kakvi 5h, imam utisak da ako smanjis malo pozadinsko mozes surfovati do sutra.

odlicno kupicu ga i ekran je veliki 10 inch krajem maja kupujem jer prvo treba obavciti privatne neke stvari hvala vam

jel

Dovoljno da uradim backup sto je dusan okacio pa da mi podleze pod garanciju ili mora jos nesto da se brise???

Ako neko ima ideju sta ciniti sa ovim!!!
shot_000002.jpg

Samo proveri koji recovery imas.

imam stock recovery
i hocu da ubacim cwm
cim ukucam: adb reboot bootloader
pocrni mi ekran i tako stoji do nedogled

Nazad
Vrh Dno