Šta je novo?

Samsung Galaxy SII I9100 - Jelly Bean, Root i SIM-unlock u prvoj poruci

Kako mislis najbolji rezultat? Nema tu nista da se podesava... Pre instalacije nekog roma ides na batch i backup apps i to je to... ili mozes samo backup new apps, ako nisi menjao nista od podesavanja od proslih backupova... Inace meni je bolji AOKP od Paradoxxa od CM9...

Poslato Sa Uberkerskesme Galaksi Dvojke

Na to sam baš mislio, koje su ti opcije u tb napravljene, da li radiš automatski backup etc etc

Kako ti možeš da se vratiš na samsungov rom meni nije jasno :)

ps. Nisam probao paradoxov... sad ću baš da pogledam...

Poslednja izmena:
Vratim se na Samsung s vremena na vreme, ali od kad su usr.ali onaj scroll ne svidja mi se vise :)

Ne radim autobackup, ne treba mi... Ovako samo opalim backup pred fleshovanje to je 3-4 minuta (40-ak aplikacija) i to je to...

Pre sam se vracao na Stock samo zato sto je baterija duze drzala, sada mi na ovom drzi jos vise... Videcu, ako izbace neki mod za taj scroll ja se vracam na stock, do tada nista...

Aha, misliš na Hydrog3n rom... Pa ne znam, vidim da ljudi koji dolaze na cm9 sa hydrog3n-a nemaju baš neko lepo mišljenje o istom... probaću baš za praznike... što se scrolla tiče, cm9 je stvarno extra, a beterija, pa ja ne znam šta više ljudi hoće od te baterije :D Non stop whining + crying o bateriji a niko neće da se raseče za 2000mha :D

Poslusaj ti one koje znaju malo vise i procitaj... 80% su nubovi tamo na xda i nemaju pojma ni sta je AOKP ili AOSP, a kamoli nesto drugo... Uz Hydrog3n koristim jos i VC i Lulzactive app, podesio sve i ne verujem da cu skoro menjati ROM...

Evo rezultati baterije da i ja okacim :)

Wanam 11.1

screenshot2012042522151.png
screenshot2012042522153.png
screenshot2012042522152.png

Evo i ja wanam 11.1, uz minimalno korišćenje

KAfaA.png
fP1C6.png
9MGGo.png
uhOmd.png
Na prethodnom wanamu koji sam imao (mislim da je bio LPQ) baterija je bila odlična. Full wipe i restore aplikacija titaniumom kao i uvek. Ko će ga znati šta je tu problem

Da android OS 62%, nesto te zeza. Vidis da je skoro stalno awake

Da nemas neki battery drain :sceptic:

Pretpostavio sam da je ovo mogao biti problem, makar većim delom

hdo2g.png
Priča kaže sledeće: u ranijim verzijama wanama, stavljali su AOSP email aplikaciju po default-u dok su sada promenili na samsungovu sa kojom mi ne radi exchange (connection error), pa sam instalirao AOSP email app iz CWM-a (wanam je to postavio kao opcioni download). Naziv opcionog download-a je "Hacked AOSP Email (4.0.4)". Pre instalacije sam obrisao exchange nalog, clear data, wipe cache i dalvik cache, tako da ne verujem da sam nešto pogrešno uradio, biće da su oni to loše "hakovali" :)

*** exchange mi je neophodan zbog posla, probaću ovaj hidrogen rom

Exchange ubija bateriju... ja sam ga koristio par dana ali vidim da nema leba od toga. Dzabe mi mail kada na pola dana ostanem bez baterije.

@sale (i cezar):
Da li mozete da sredite pattern lock da izgleda kao na GB?
Npr nesto ovako:
SC20120130-203932.png

...samo malo manji krugovi.

Jos nesto.. Ubacio sam battery mod (plavi kruzni) sa saletove XDA strane, i sada kada je telefon na lock screenu nestane satic u gornjem desnom cosku a kada je otkljucan, satic se pojavi.
Sa originalnom slicicom baterije, satic je uvek bio u cosku.

Poslednja izmena:
Zar to ne treba tako?. Evo kod mene je stock lockscreen i ceo status bar

Prilozi

• uploadfromtaptalk1335416146382.jpg
    uploadfromtaptalk1335416146382.jpg
    13.3 KB · Pregleda: 150
Jel moguce da je instalacija Hydrogena samo 104MB-a? :shock:

hdo2g.png
Priča kaže sledeće: u ranijim verzijama wanama, stavljali su AOSP email aplikaciju po default-u dok su sada promenili na samsungovu sa kojom mi ne radi exchange (connection error), pa sam instalirao AOSP email app iz CWM-a (wanam je to postavio kao opcioni download). Naziv opcionog download-a je "Hacked AOSP Email (4.0.4)". Pre instalacije sam obrisao exchange nalog, clear data, wipe cache i dalvik cache, tako da ne verujem da sam nešto pogrešno uradio, biće da su oni to loše "hakovali" :)

A da probaš sa drugom aplikacijom za exchange? Imaš MailDroid pro koji je dobar.

Za telenor jos nije stigao :(
Kolike su razlike izmedju naseg LP7 ICS i ovih LP8 i LP9 sto su skoro izasli?

Nas je bolje preveden :p

Evo mog odusevljenja jos veceg sa AOKP-om :) Baterija dobra...
uploadfromtaptalk1335440490319.jpguploadfromtaptalk1335440501576.jpguploadfromtaptalk1335440512785.jpg

hdo2g.png

Hint: Touchdown, zaboravi sve stok exchange aplikacije.

Meni je 50% upotrebe s2 exchange.

Evo i ja wanam 11.1, uz minimalno korišćenje

KAfaA.png
fP1C6.png
9MGGo.png
uhOmd.png
Na prethodnom wanamu koji sam imao (mislim da je bio LPQ) baterija je bila odlična. Full wipe i restore aplikacija titaniumom kao i uvek. Ko će ga znati šta je tu problem

Ja sam još na 10.7, standby odličan. Neću da ga diram, odlično se pokazao.

Jel može upgrade na nove verzije wanamlite bez brisanja?

Vidim da se povela prica o bateriji i zbog koje ja bas ludim sa S2. Baterija mi traje 14,15 sati maximum, a ne drndam ga nista preterano. To se vidi i po tome sto Android OS jede bateriju. Menjao sam svaki ROM koji je Sale izbacio, nema nikakvog napretka. Resenje ne vidim nijedno. Dovodi me toliko do ludila da mi dodje da promenim telefon koji sam mislio da nikad necu promeniti. Jedina druga opcija mi je da kupim drugu bateriju koju cu nositi sa sobom, jer ne vidim poentu telefona koji ne moze da izdrzi kad sam napolju 15ak sati, a malo ga jace gazim.

A morao si ti da se javis i da iskomentarises... bas ti, od svih ljudi!

:D:D:D

Ja ti dajem najrealniji odgovor :) Npr zanimljivo je da je drugaricin Arc S sa Telenora dobio ICS odmah posto je pusten za sve zemlje, a za Samsung mnogo kasni...

Vrh Dno