Šta je novo?

Diablo 3

5800 dinara po današnjem kursu. S tim da ako uzmeš 4 kopije, onda izađe oko 4200 svaka, zbog vraćanja poreza.

[YOUTUBE]3RZ2pRgT5O4[/YOUTUBE]

da se nadovezem na ovu temu o gramnu, nista ne garantujem samo konstatacija mala :)
dosta dugo trgujem sa pantom(aka vlasnikom doticnog sajta) u vezi wow-a i do sad nisam imao ama bas nikakvih problema
a preko njega cu verovatno i da uzmem D3 sobzirom da je dosta jeftiniji

i ja htedo da napisem za pantu, znam ga sa drugog foruma, trguje sa dosta ljudi, jos nisam cuo da se neko zalio

Zvanično obaveštenje:

Whether you’re attending a launch event, grabbing the game at a local store, or waiting patiently at home for your digital version to unlock, you’ll want to be ready to jump in right when the servers open. For the European region, the game servers will go live at 00:01 CEST on May 15

http://eu.battle.net/d3/en/blog/4278737

I sta to na kraju znaci posto sam ja nestrpljiv i da ne bi bilo greske. Diablo pocinje u 00:00 ili ima neko pomeranje

EU serveri se pale u minut posle ponoci [CEST timezone, to smo mi] u noci izmedju 14. i 15. maja.

Ko bude radio 16.5 taj je stvarno.... :D
Meni od srece dodje da napravim zurku! 12 godina cekam ovo, sad se radujem kao dete kad ceka igracku. :d

Pricali ste da ce igre moci da se pokupe iz CL u ponoc 15-og, a da li neko zna sta je sa game-s om?

sutra leze plata pa da i ja uzmem svoju kopiju :)

Ixinho 14.05 u 23:59 pocinjem da te smaram za key :D, nadam se da tada salju. :D

Sutra cu bas da se ulogujem na g2play i da pitam na onom live chatu kad se ocekuju kljucevi :)

Kad vec pominjete Wahada, ima li kakvih vesti od njega? Sramota me da mu opet saljem PM i da ga smaram :D

Poslednja izmena:
kontaktiro sam ja wahada pre koji dan i pito ga za cenu.
oko 4000 din. ce biti kod njega

dr_req.jpg

:d

ufff koliko samo cekam ovu igru, i na kraju izgleda da necu biti u BG-u za kompom, kada puste live!!!!
NO da ne psujem! Iako se dosta prasine diglo oko Diabla 3 i Stiva Parkera, mislim da je krajni proizvod i vise nego ok!
Bas ono sto mi treba posle celog dana u kancelariji, Brain OFF i kliktanje po mishu dok se ne zapali!

Monk, Barbarian i Witch Doctor - tim redom ih igram :)
Demon Hunter i Wizard su me razocarali malo.

Sto se tice gramna, lika ne poznajem licno i nikad nisam kupovao od njega,kontakt mi je dao ortak koji drzi igraonicu i koji je preko njega uzimao sve i svasta i nikada nije imao problem sa njim, mozete i na klan-rur forumu da pogledate da ima dosta zadovoljnih kupaca, a covek radi vec dugo I neverujem da sebi moze dopustiti losu reputaciju...Ja sam porucio kod njega, ako me za**** lako je doci do njega..

E sad da je situacija drugacija i da ga ortak nije preporucio, verovatno bi dobro proverio na netu o cemu se radi,kakva su iskustva od drugih koji su kupovali u njega, pa bi tek onda odlucio hocu li pazariti...

Sto se tice vodjenja sajta i tu ide zamerka,kontam da je lik neiskusan i verujem da mu nije lako,pre kupovine sam pricao sa njim i sve mi je objasnio,tako da ocekujem i nadam se dobroj kupovini...

A ovi sto dodju,pljuju i traze fiskalne racune, ulaze u polemiku da li placa porez ili ne za njih nemam komentara, ako ti se ne svidja i ako ti je sumnjivo idi u prodavnicu kupi igru i ne razmisljaj..

Poslednja izmena:
ja cu najverovatnje dobiti na poklon d3 :D

konacno dobih odgovor na mail iz CL-a, za beta key su me ispalili, u fazonu blizz je blokirao kljuceve i kad ih ponovo bude poslace mi... nisu pomenuli nikakav drugi poklon zbog te situacije. takodje, igru na adresi mogu da ocekujem 16.5 tako da svi koji nisu iz bg-a i kojima salju, ne salju dan pre izlaska vec na dan, sto znaci da necemo moci da igramo cim serveri budu live.
sto se tice games-a, isto sam dobio odgovor, ali ovo je samo za Kragujevac, i rekli su da nema organizovane ponocne prodaje kod njih, barem u mom gradu za ostale nemam pojma.
za gramno nemam pojma, ali provereno znam da je ono RAF-srbija teska prevara, ortak im je uplatio pre 2-3 meseca lupam 800din za wow game card, lik je rekao da ce zavrsiti, i onda ga nije bilo, nije odgovarao na mob, skajp, msn, bio dostupan u pola noci, fazon 5 ujutru da bi na kraju rekli da je taj neki glavni imao saobracajnu nesreci i da ce svima vratiti pare ili ispostovati deal. ortaku rekli da ce novac vratiti, i do dan danas se nista nije desilo.. tako da eto barem RAF preskocite obzirom da i oni imaju "extra" ponudu, tipa 3k za key ;)
pre orderovao sam CE kod CL-a, uplatio novac i jedva dobio odgovor posle 5 dana spama na mail, tako da ni oni nisu cvecke, samo se iksreno nadam da na kraju nece biti fazon nemamo vise CE, i da mi vrate novac, no ima 20 dana pa cemo vec videti xD

Na RAF-Serbia diablo3 za 3000 je verovatno preko annual pass preko raf-a sto mislim da nije bas pouzdano...

Evo sada sam zvao game-s i kazu da ce ponocne prodaje najverovatnije biti u njihovoj radnji u Decanskoj ulici (Beograd).

Na RAF-Serbia diablo3 za 3000 je verovatno preko annual pass preko raf-a sto mislim da nije bas pouzdano...

Dosta ljudi se zalilo na njih po drugim forumima da su mega prevara. Tako da ne znam koliko je to pouzdano, a cena jeste povoljna...

Nazad
Vrh Dno