Šta je novo?

Diablo 3

Ispod 40€ nece biti, ali bas da vidimo za SC2 expanziju, meni je jos najveci *****izam ako bude potreban obican SC2, kampanja je odvojena a multi staje u 500mb.

Ja sam platio direktno sa kartice ...
Mislim da jesam, jer na MB ne vidim transakciju u tom iznosu ...

Ja kad sam isao preko credit card opcije, on me stalno kacio na moneybookers odnosno trazio account tamo.

Konkretno unesem podatke od kartice kliknem accept i sledeca strana trazi logovanje na moneybookers... Pise im pod credit card da se ima opcija za odabir placanja credit card ali ja to nisam nasao, isao klasicno i kao sto sam naveo trazi moneybookers.

Poslednja izmena:
Što se tiče ovog digitalnog preordera,gledam cenu na g2play i tamo je 49 evra,što dođe kao fizički kopija iz CL.
Ovaj drugi , Gramno,neuliva nikakvo poverenje,što se iz priloženog najbolje vidi :
http://www.gramno.com/forum/threads/849-Pre-Order-Cena
Znači,neprofesionalan odnos,izbegavanje odgovora i na kraju lock.
Uz to sajt im je 4 puta hakovan,ko garantuje da će neko za uplaćen novac uopšte da dobije key,a i ako ga dobije da taj isti key možda neće još neko dobiti.
Juče im je cena za digital preorder bila 42 evra,danas 45,a ako hoće da se pristupi linku za shoping Diablo 3,izbacuje grešku.
Pa ni u ludilu nebih kod njih kupio.
Da li postoji još neki sajtovi gde se može digitalno poručiti ?
Jer što bih dao 49 evra na g2play,ako za iste pare iz CL mogu dobiti fizičku kopiju.
Samo mi je nekako digitalna kupovina elegantnija,sigurnija.

Što se tiče same igre,meni nekako nesmeta to što malo šljašti,jedino što sam primetio,gde god uđeš ima magle.
I još bi jako voleo kada bi mapa u gornjem desnom uglu mogla po želji da se isključi i uključi,jer nekad zna da zasmeta i da se nevidi dobro od nje.Valjda će to moći u finalnoj verziji.

Ja sam uzeo u CL jer sam se smorio sa g2play jer nemogu direktno karticom da platim.

Vise puta sam se uverio da jeftinije cesto ispadne skuplje, da li para ili zivaca, pa sam i ja narucio CL varijantu za 5400din. :)
Negde procitah da ce biti moguce pokupiti igru u ponoc 15tog, to bi bas bilo cool!

Da i ja sam to cuo da ce se moci uzeti u ponoc. I to si u pravu sto se tice cene, kupovinu u CL sam obavio za 2minuta bez ikakvih problema, a ovi u g2play su mi zivce iskidali za 2 minuta :D

Ma nek mi dođe kući,pouzećem,neću da se guram pred radnjom sa grupom pubertetlija :D
A te nedelje sam uzeo slobodnu nedelju na poslu.

Da i ja sam to cuo da ce se moci uzeti u ponoc. I to si u pravu sto se tice cene, kupovinu u CL sam obavio za 2minuta bez ikakvih problema, a ovi u g2play su mi zivce iskidali za 2 minuta :D

I prosao si cak i malo jeftinije :)
Nema razloga sada uzeti u g2play kad je cena u CL za fizicku kopiju ista ...

Zato sam ja na vreme uradio preorder za oko 26evra. :p

Ko ne plati na mostu, platiće na ćupriji.

U koliko sati tacno kod nas pocinje Diablo 3, mislim na server. Koliko znam igru dobijamo 14 u 24:00 a da li ce i server za D3 biti otvoren za nas ili ce kasniti 9 sati.

Ne bi trebalo da kasni 9 sati. Mislim, proradice i evropski serveri do tada :)

Tj. mislis na 15.05 00:01, to jos treba da se izjasne, nije sigurno da ce po americkom vremenu krenuti, sto bi za nas znacilo tek igranje ujutru.

Prvo se pricalo da ce launch biti globalni, tj da ce se serveri upaliti u 15.05. u 00:01 po PSD vremenu (-9 sati u odnosu na nas), ali pre neki dan Bashiok je rekao da ce launch ipak biti regionalan, tako da bi trebalo da se evropski serveri upale pre americkih.

Cekaj za taj Gramno jedni kazu da su OK, drugi kazu da su sumnjivi. Ja ovih dana treba da im pustim novac za 2kom Diabla 3 CE. Bolje onda da platim pouzecem.
Jel neko kupuje, kupovao do sad odnjih igre?

Zar ti nisi vec platio 18k za 2 x ce, koliko sam skontao iz nekih tvojih postova...

Inace ja kod ovih likova ne bih nista kupio, kad god im neko pise da su sumnjivi , da ne rade legalno, da nemaju fiskalnu kasu i racun na pravno lice vec najobicniji racun u inteza banci na fizicko lice (samim tim nema garancije da ces dobiti ono sto platis), oni zakljucaju temu i iskuliraju..sajt im hakovan 5 puta, ljudi skupljaju poene kojima kobajagi mogu da kupe nesto u shopu, oni im ne vrate poene nakon sto dignu ponovo forum, nemaju redovni bekap, uzas od administracije...mozda ce slati duple kljuceve, neispravne, vec iskoriscene, i na sta covek da se pozove kad nema ni racun...

Platio sam 2 kom CE u Computerlandu. Kod ovih sam uradio preorder, rekli su da cu dobiti CE po 8100din. Videcu jos sta kazu drugi, uglavnom ne saljem im pare dok mi ne stigne CE u celofanu.

CE za 8100 din, od te cene nisam video manju. Znaci sumnjivi su maksimalno, ima dosta pokazatelja vec ih sve nabrojao Ixinho.

Zar je moguce da niko do sad nije uzimao kod njih igre ili bilo sta drugo sto prodaju?!

http://www.gramno.com/forum/threads...sajtu-(valjda-necete-i-ovu-temu-da-zakljucate)

ovi iz gramna su teski bolidi, ne bih kod njih kupio ni prazne kutije za diskove, tako da ni ne pomisljajte da uzimate diablo preorder kod njih..

Umalo nisam plakao dok sam ovo citao. E stvarno i meni dodje da im pozovem inspekciju, samo zato sto se prave pametni... To na stranu, ja se ne bi zezao. Dati pare bez ikakvog dokaza je macka u dzaku. Bolje dati malo vise i uzeti na proverenom mestu, nego kockati se, pa izgubiti sve...

Nista onda trazim da salju igru, kad otvorim, proverim placam kuriru, ako nesto ne bude u redu, nece mi biti tesko da ih nadjem. :)
Sigurno uzimaju igre u madjarskoj, skidaju porez i prodaju ovde.

a za koliko se to moze nabaviti Diablo 3 u Madjarskoj ?

Vrh Dno