Šta je novo?

Diablo 3

Jel igrao neko betu u prethodnih par sati? Javlja mi da su serveri puni ali posle logovanja, da ne klikćem bezveze ako je završeno?

Mislim da je pre nesto manje od pola minuta zavrsena beta :D
Tj. open beta weekend, kako god..

Da, sad moze da igra samo onaj ko ima original™ betu

Zatvorena otvorena beta - bilo je lepo dok je trajalo.

@Wahad

Cim budes imao pozitivnu vest oko nabavke D3 kjuceva, diskretno ostavi post u ovoj temi sa fontom 60-70, da mozemo lakse da ga uocimo :d

Ja sam kontao sutra pazariti sa g2play ali ako ce wahad nabavljati povoljnije mogu sacekati...

ocu jos :D nisam probao witch doctora :) gde naci beta key :)

ocu jos :D nisam probao witch doctora :) gde naci beta key :)

I ja probah sve sem witch doctora :) mada ne žalim puno je nisam bio ljubitelj necromancera.
Monk mi za sada najviše leži, podseća me pomalo na paladina - mantre će mu biti nešto poput paladinovih aura.

Poslednja izmena:
Varvarin kao i uvek do sad xD,dark mod je odlican preporuka svakom. Mada mislim da bi trebalo jos da porade na optimizaciji,valjda ce poraditi do izlaska ili prvim patch-om nakon xD

Od kako je nestala beta ulazim polako u depresiju, samo gledam gameplay na youtube. Vec sam uzeo 7 slobodnih dana na poslu od 15 maja pa da ko covek ostavim kosti na stolici. Prvi lik mi je 99% Witch Doctor

Procitao sam BOOK OF CAIN i definitivno sam spreman za Diablo 3 i nastavak price. Knjiga je odlicno opisala ceo univerzum, razlog rata izmedju High Heavens/Burning Hell-a, stvaranje Sanctuary-a, oformljavanje primirja, gradjanski rat u paklu koje je doveo do exile-a Prime Evil-a, oformljavanje Horadrima i njihov epic quest, unistenje worldstone-a i totalno unistenje dusa Diabla/Mefista/Baal-a tokom prve 2 Diablo igre.

Kako ce uspeti da vrate Diabla u treci deo igre mi i dalje nije jasno [pouzdano je unisten i proteran u dimenziju iz koje nema vracanja]. Also, postoje odlicne sanse da ce Andjeli najzad izvrsiti svoj plan unistenja Sanctuary-a. Tyriel ih je sprecavao do sada, ali posto je od njih sakrio cinjenicu da su Prime Evil-i hodali sanctuary-om verujem da vishe nece moci da se suzdrze. Also, unistio je Worldstone sto ce definitivno da ih jos vise iznervira.

Knjiga ima samo jednu malu referncu o Black Soulstone-u, tako da prica oko tog [ocigledno veoma powerfull] artifakta i dalje nije jasna. Takodje, svidja mi se sto su neki ancient playeri i dalje potencijalno zivi i imaju sansu da se vrate [Innarius i Lillith].

Jel ima ta kniga prevedena na srpski?
Gde si je kupio?

Nema na serbish lol :)

Ljudi su narucivali sa neta. Bio je jedan sajt (cena ~20eu) koji je dostavljao besplatno za Srbiju. Negde u temi je zakopan link :D

Ima li kakva fora za direktno placanje karticom preko g2play stalno mi se kaci na retardirani moneybookers koji mi je zakljucan...

Ja sam imao sreće pa sam preko Gamersbook-a dobio Beta key. Barem mogu do 1. maja da odigram nekoliko klasa do 13 lvl-a i konačno odlučim šta će mi biti main kada krenem 15. maja :=)

Po netu se dosta suska o mogucoj 6 klasi...ja iskreno ne verujem da ce biti bilo kakve nove klase do ekspanzije, al ajd malo da spekulisemo...ako bi je bilo , sta mislite ko bi to bio ? :)

Paladin ili neki shapeshifter, nista drugo mi ne pada na pamet.

ja mislim da nema 1 % sanse da bude dodatna klasa pre ekspanzije, to bi bio nevidjeni presedan za Blizz :)

Nova klasa tek u expanziji. Nece prekidati tradiciju iz Diabla 1 i 2.

Eto, znao sam da je dobra ideja bila što nisam probao betu. Lakše ću izdržati do 15-og. :) Ženka barb je u planu. Dosta je bilo muških likova.

Ili mozda cak TV commercial klip, za 6 klasu nema sanse tj. previse su male sanse.

Mislim da šansa ne postoji a ne da je mala...hehe nismo dobili još uvek ni jednu klasu a već se ložimo koja će biti sledeća :]

http://www.geforce.com/landingpage/diablo-3-community-contest sta li ce biti 6 unlock i sta li ce uopste biti onaj glavni unlock na http://reveal.diablo3.com

(al ne mogu da im oprostim sto su monka prekrstili u mejdza :) )

Ma nema nikakve sanse za novom klasom u retail-u. Nadam se da ce u expanziji dodati 2 nova heroja.

Na reveal.d3-u ima 5 klasa (3 otkljucane i 2 zakljucane) a djifors sajt vidis i sam da ne moz' uzeti za ozbiljan izvor... mejdz umesto monka. WTF :zgran:

Samo da nas neoderu i za expanziju 50e...

Nazad
Vrh Dno