Šta je novo?

lampica data-send na webstar 2100 odjednom vishe ne svetli ?

lelekom

Slavan
Učlanjen(a)
17.02.2010
Poena
320
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
da li jos neko ima ovaj problem ? inace pocne opet radi kad resetujem modem...

Poslednja izmena:
Dešava se, ne obraćaj pažnju ako ti je protok normalan.

meni se to desava svaki dan,tako da nije neprimetno...

Flešovan je neki blesav firmver koliko sam čuo. To ne utiče na rad modema, samo na signalizaciju, zato sam ti rekao da zaboraviš.

WebSTAR EPC2100R2

v2.0.2r1256-060303

zar do sada niko nema resenje ? :)

Resenje za problem koji nemas?

Ja sam kod drugara imao problem sa webstarom,naodjednom izgubio drajvere imao sam problem da vratim sve to.Iz njihovog servisnog centra su mi rekli da spojim sa mreznim kablom imao sam net ali je bio spori i od same kornjace.Posle sam oborio sistem i ubacio cd i sam je pokupio drajvere i vratio sam na usb,cepao je iternet samo tako_Oni su mi podesili iternet konekciju iz servisnog centra,i bilo je u redu ali mi je kocio jedan program pa sam morao da ga uklonim i sad sve lampice rade.

joj..nije to :) ovo se desava prakticno posle skoro sat vremena od kad resetujem ruter ili modem.. i greska ne postoji u logu modema

Mon Aug 13 16:34:46 2012 Notice (6) TLV-11 - unrecognized OID
Time Not Established Critical (3) DHCP WARNING - Non-critical field invalid in response.
Time Not Established Critical (3) No Ranging Response received - T3 time-out

uglavnom ove greske se ponavljaju

Poslednja izmena:
sta ih kosta da promene taj sugavi firmware ?

15012008039.jpg

ovo je neverovatno,samo sto ga resetujem,posle pola sata prestane da radi... ?? (slikano dok je skidan torent fajl)

Blago tebi što nemaš neke brige u životu.:d

Gnjavi ove iz SBB-a da ti ga zamene ako ti skače pritisak od njega, samo mislim da bi te lagano otpalili.

ako vec toliko zelis da se igras sa modemom uflesuj mu haxorware,mislim da je kompatibilan sa tim modemom...

gde smem da flashujem modem koje je vlasnistvo kablovskog operatera

Ma zbole te, ko da ce znati sta se desilo ako ga pokvaris, a sto se tice firmware-a to sam provajder update-uje/menja.

btw i ja imam taj problem stim sto se meni to samo otkloni i vrati

izvini ,a koji tacno model modema imas ?

Peja ti je lepo rekao da problem u radu nemas zbog lampice, samo dioda ne svetli, ista stvar je kod mene na istom ciscu 2100 gde ponekad(ponekad radi) prestane da svetli ta dioda(send) a sve najnormalnije radi...nisam lud da menjam modem kad sve sljaka kako treba..

Poslednja izmena:
A samo jedno pitanje gde je reko da je na sbb-u ili sam ja nesto propustio?

a jel se novi firmware ubacuje na isti nacun kao i haroxware ? i koliko vidim haroxware ima verziju 1.1 rev39 .. jel to moze da se ubaci a da posle ne bude problema ? :|D

problem resen :) ubacili su filter na deo koji ide za tv i modem sad dise punim plucima :D

Vrh Dno