Šta je novo?

TuneUp Utilities 2012 ili Iolo System Mechanic 10.7

Ja sam ranije koristio i jedan i drugi, ali mi se uvek bolje pokazao Tune Up Utilities 2012. Ne kažem da je System Mechanic loš, ali, po meni, nije tako dobar kao Tune UP.

Probaj i jedan i drugi pa sam proceni, da ja ne mlatim mnogo ovde. :)

Ja sam koristio sva 3 programa i moram da priznam da mi racunar radi najbolje kad nemam ni jedan istaliran...

Takodje sam koristio sva tri.
System Mechanic mi je pobrisao u reg bazi i ono sto ne treba pa sam ga izbacio iz upotrebe. :smash:
Advanced System Care mi je tako "podesio" internet da je momentalno izleteo iz Program files.:smash:
TuneUp Utilities jos uvek koristim (od verz. 2008) i do sada ni jedan problem sa njim. Preporuka za ..:type:
(Ovo su moja licna iskustva sa ovim programima, ne mora da znaci da ce kod drugog da bude identicno.),)

Takodje sam koristio sva tri.

TuneUp Utilities jos uvek koristim (od verz. 2008) i do sada ni jedan problem sa njim. Preporuka za ..:type:
(Ovo su moja licna iskustva sa ovim programima, ne mora da znaci da ce kod drugog da bude identicno.),)

I ja sam istog misljenja. Koristim Tune up dugo niz godina i nikada nisam imao nijedan problem- ni sa kojom verzijom.
Smatram da je potreban za povremeno "pranje" operativnog sistema.

Definitivno TuneUp 2012 !

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Ja sam koristio Iolov proizvod sa kojim sam cesto imao nekih problema i TuneUp koji radi kao singerica i koji mi je i dalje jedan od must programa.

TuneUp Utilities 2012 + CCleaner ;) Kombinacija koja vise od 4 godine savrseno funkcionise na svim mojim konfiguracijama :)

Poslednja izmena:
Zahvaljujem svima na konstruktivnim savetima. Dakle najbolji izbor je TuneUp Utilities 2012.

Malo me je bunilo jernije od pojedinih časopisa dobio najviše ocene a i u portable verziji nisma bio baš najzadovoljniji sa istim

meni tuneup 2012 nije radio posle instalacije quick timea i adobeove master kolekcije, kao problem falio je neki delfijev podfajl pravio grešku i to nikako nisam mogao da otklonim, pretražio sam čitav net, ako su to updateom sredili, strava, znači radio mi je pre instalacije ovoga, ali posle nikako...najverovatnije je do toga problem ima neki konflikt, bar u mom slučaju, probao sam istu verziju i posle reinstalacije sistema i opet same shit...

trenutno koristim ccleaner, auslogics boost speed i windows 7 manager..

meni tuneup 2012 nije radio posle instalacije quick timea i adobeove master kolekcije, kao problem falio je neki delfijev podfajl pravio grešku i to nikako nisam mogao da otklonim, pretražio sam čitav net, ako su to updateom sredili, strava, znači radio mi je pre instalacije ovoga, ali posle nikako...

Pazi, Tune UP 2012 se redovno update-uje, puno bugova su već odavno ispravili i rešenje je da skineš verziju koja se pojavila pre koji dan. Trebalo bi da ti se onda reši taj problem.

A možeš i da pošalješ email kompaniji Tune Up i da im prijaviš kakav problem si imao, pa će oni to ispraviti u narednoj fix reviziji, ako već nisu do sada. To je moja preporuka.

Pazi, Tune UP 2012 se redovno update-uje, puno bugova su već odavno ispravili i rešenje je da skineš verziju koja se pojavila pre koji dan. Trebalo bi da ti se onda reši taj problem.

A možeš i da pošalješ email kompaniji Tune Up i da im prijaviš kakav problem si imao, pa će oni to ispraviti u narednoj fix reviziji, ako već nisu do sada. To je moja preporuka.
u pravu si druže, skinuo sam noviju verziju, i šljaka super. hvala

Nema na čemu, cilebg, tu smo da se pomažemo.

Nazad
Vrh Dno