Šta je novo?

Wireless laserski mis za oko 2000?

ScaRFacE[RGF]

Čuven
Učlanjen(a)
20.11.2004
Poena
619
Polako pocinje da mi otkazuje ovaj microsoft iz potpisa, pa bih hteo da uzmem neki malo bolji mis, ali budzet mi je ogranicen. Preciznost mi je bitna zbog grafickih programa, ponekad odigram koju igricu, tako da i poneki dodatni taster nije na odmet.

Razmisljao sam o ovome ali ne znam da li je "standardne" velicine, posto ne bih uzimao nesto od onih koji su malo vise pravljeni za notebook.

http://www.itsvet.com/proizvod/gigabyte-eco6000/comp_comp_mouse/16/1821
http://www.itsvet.com/proizvod/gigabyte-eco500/comp_comp_mouse/16/1912

Iskreno, ispao sam iz fazona sto se miseva tice, tako da nemam pojma koje firme gledati, a Gigabyte mi deluje ozbiljno, posto ovaj Eco 500 lepo izgleda ali ne znam za kvalitet. Svaki savet je dobrodosao, jedino je problem za "egzoticne" firme, malo teze je to pronaci u Kraljevu. Hvala

Ja sam bio u slicnoj dilemi pre par dana... gledao sam te gigabyte miseve ali sam se odlucio za provereni logitek i uzeo m310.Za sada jako lepo reda, malo mi se ne svidja kako lezi u ruci ali je sve ostalo i vise nego dobro

Pogledaj i HPovu gamu. Video sam ih i izgledaju pristojno. Nisam imao priliku da ih probam.

Gigabyteov sam koristio GM6880 i odlican je mis. Medjutim, menjao sam radni sto i kablovi su postali smetnja.

Upravo gledam gore navedeni Logitech, ali to je obican opticki mis, ako je verovati informacijama sa itsvet-a, a za hp, sta znam nekako mi deluju jeftino. Probacu da pronadjem ovaj Eco 500, pa sta bude. Dobro bi mi dosao savet nekoga ko je imao ovaj mis, ali izgleda da nema mnogo takvih :)

Upravo gledam gore navedeni Logitech, ali to je obican opticki mis, ako je verovati informacijama sa itsvet-a, a za hp, sta znam nekako mi deluju jeftino. Probacu da pronadjem ovaj Eco 500, pa sta bude. Dobro bi mi dosao savet nekoga ko je imao ovaj mis, ali izgleda da nema mnogo takvih :)

Jeste opticki al nema laga , seckanja i drugih zaje***cija i mogu ti reci da je jako precizan i radi na svim podlogama.Gledao sam te hp, giga varaijante iako su laserski nisam bio nesto siguran u njih, a ovo ti je proverena varijanta

Ja imam ECO600 i koristim ga u firmi, fenomenalan mis, brz, precizan, lepo lezi u ruci... E sad, kod mene kuci je bilo samo tako laga pointera i totalnog zaglupljivanja misa, na kraju sam ustanovio da je razlog tome WiFi ruter. Medjutim, ruter je sad u drugoj prostoriji i odvojen zidom tako da cu ga sutra probati ponovo :) Postoji jos jedna mogucnost-u firmi mi je usb risiver na stolu jer imam USB hub a kod kuce je bio prikacen napred na kucistu koje je pored stola pa zatim na monitoru iz potpisa s leve strane :) Ako mora da bude na 20 santima od misa onda :zgran: :wall: :crash:

Nazad
Vrh Dno