Šta je novo?

Zablokira mi racunar pomoc

samo partizan

Cenjen
Učlanjen(a)
14.02.2011
Poena
154
Imam problem sa racunarom jednostavno se sve zakuca slika zamrzne i nista nefunkcionise.Zna li neko do cega to moze biti.Ne desava se cesto nego tri cetiri puta u toku dana

Nema pravila igram pes radi nekad normalno nekad zakuca.Udjem na neku aplikaciju na face nekad zakuca a nekad ne koristim ga ovako normalno nekad zakuca nekad ne nema p[ravila

Ja bih ti preporucio prvo, za svaki slucaj, da prekontrolises temperature, i istestiras hdd. Ako je sve u redu onda mislim da ce reinstalacija sistema resiti stvar.
Najveci fazon je sto se i meni to isto desavalo, ali ne mogu nikako da se setim sta sam radio :) :D

Imam problem sa racunarom jednostavno se sve zakuca slika zamrzne i nista nefunkcionise.Zna li neko do cega to moze biti.Ne desava se cesto nego tri cetiri puta u toku dana

Pa gde ces cesce od toga?! Skini hardware monitor i vidi koje su temperature za CPU i GPU. Napisi koje komponente imas i koje su temperature. Ne reinstaliraj sistem bespotrebno.

Obrati paznju na aplikacije na FB..Posto moja devojka obozava igrice Fb svaki put mi se zamrzne komp dok ih igra..Komp ne reaguje ne mogu ni task menager da otvorim,tako da moram da ga ugasim na dugme..
E sad i mene zanima do cega to moze da bude,temperature su mi savrsene..

Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk

Obrati paznju na aplikacije na FB..Posto moja devojka obozava igrice Fb svaki put mi se zamrzne komp dok ih igra..Komp ne reaguje ne mogu ni task menager da otvorim,tako da moram da ga ugasim na dugme..
E sad i mene zanima do cega to moze da bude,temperature su mi savrsene...

Haha, Cimi, samo si dosao da se pohvalis temperaturama, priznaj :d

Moguce da imate neku aplikaciju koja optereti procesor i memoriju u trenutku, u zapuca sve (ako su temperature u redu), ja ne znam sta bi drugo moglo biti.
Pitao sam burazera da li se seca sta smo radili kad je nama ovde tako zakucavalo, kaze da smo digli sistem i da je posle radilo, e sda to je poslednja opcija, lako je tako resiti problem, treba videti da sredimo to bez novog sistema i celokupnog podesavanja :)

Upravo to CIMI uglavnom se na FB desavaju takve stvari,a imam 8gbrama,phenom II X2 3.0GHz 545 grafika 5750 1GB DDR5

@Jericho Hahahaha:d..E jesi vala:party:...Ma stvarno vec nekoliko dana vrsljam po netu,trazim kako su ljudi resili problem...Svima se desava na fb-u i jedino resenje koje nadjem je da prestanu da igraju igrice na fb-u..Mena zanimalo dal neko ima neko pametnije resenje..
Mada sam primetio da mi avg izbaci kad otvorim previse tabova koliko mi je memorije zauzeto..E sad to mi se nije desavalo dok nisam uzeo ssd i iskljucio page file..Da nije mozda do toga..Tj da nije do nedostatka ram-a..Mada sam na ssd-u ostavio 200 min i 200 max..A do sistema nije(bar kod mene)..Jer sam ga dizao 4 puta u poslednjih 10 dana,i uvek mi se ponavlja..

Update flash, update java, disable real player plugin...

jericho je lepo napisao
mada te igre u flesu plus par browsera otvorenih umeju chudo da naprave. Shvati da racunari nisu optimizovani idealno i zato se to desava.
Moja zena ima isti problem, ja ne drndam flesh pa nemam problema i ne otvaram 30 tabova. ustvari i ne koristim facebook. :)

Ljudi ovo je tema od pre 5 godina. Ako do sad nije resio problem .....

Zar nema upozorenje kad se udje u stariji oglas tioa - U ovoj temi nije pisano duze od XX dana... ?

Sent from mTalk Lumia 640XL

Nazad
Vrh Dno