Šta je novo?

Grafa 4890

cvetko_a

Slavan
Učlanjen(a)
17.02.2007
Poena
320
Vaše mišljenje kakva je ova grafička krtica 4890 power color 1gb 256bit (okvirno kolko bi vredela)

Meni su poderali kozu kad sam trazio procenu... 🙂

Slobodno diskutujte o tome kako se ponaša kartica i kakve su joj performanse u odnosu na konkurenciju.

O ceni, tj. vrednosti nećemo ovde.

u skladu sa potrosnjom nista posebno... naravno ne radi na 75C in game, ali idle radi na manje od 50

Ja je imam , sa zero-term hladjenjem, ladna i necujna..
Cera sve i svasta, al mnooogo trosi..

pa realno daje performanse jedne 6950 sto nimalo nije za potcenjivanje ili oko 20k u Vantage-u.

Neee ?? ^^
4890 je tu oko 6770

Pa zavisi, sta ti znaci toliko grejanje, predvidjena je ona tako da radi, potrosnja jeste jaca, ali ako vec imas pristojno napajanje neces imati problema. Sustina je ova kartica daje najvise frejmova po ulozenom $ u ovom trenutku, posebno u rangu do 150e.

Da ima brzih, tisih, hladnijih, isl. naravno...

Jel ti majka ima usisivac?
Ako ima, ne treba ti jos jedan. 😀

Pa zavisi, sta ti znaci toliko grejanje, predvidjena je ona tako da radi, potrosnja jeste jaca, ali ako vec imas pristojno napajanje neces imati problema. Sustina je ova kartica daje najvise frejmova po ulozenom $ u ovom trenutku, posebno u rangu do 150e.

Da ima brzih, tisih, hladnijih, isl. naravno...
Pa znaci mi. Ona ce da greje sve oko sebe i da se dere kao da polece avion, a to nikome ne prija. U svakom slucaju je bolje izbeci je.
Jel ti majka ima usisivac?
Ako ima, ne treba ti jos jedan. 😀
:d

Sto se 4890 tice stoji da je i dalje odlicna kartica...da sam ja u dilemi uvek bih za slican novac pre uzeo 6770 sa garancijom,manjom potrosnjom,bukom...a performanse 6770 nisu toliko losije od 4890.

Jaca je oko 15 %

Jeste, ali iznenadicete se koliko je tesko naci dobar primerak 5770/6770, recimo moj se klokovao na samo 900, a onaj koji je iwcham imao valjda isto nije isla mnogo vise.

Poenta je da se ne isplati uzimati polovnu 4890jer joj je cena ista ili veca od nove 6770?!

Nazad
Vrh Dno