Poz,
Pe mesec dana mi se pokvarila MSI GTX460 HAWK grafika i danas zove chovek iz Emmi-ja i poshto podlezhe garanciji kazhe da mogu da je zamene za PowerColor HD6870.
Jel to dostojna zamena ili mog uda trazhim neshto drugo?
thanks
Svakako je brza HD6870. Ali sad, sto ti ne bi dali neku sa boljim hladjenjem? Malo je glupo da sa Hawk-a predjes na PC, ali po samim perfomansama brza je HD6870.
Jel u redu da mi grafiku koju sam platio 22000 zamene drugom, malo boljom od 14000?
Nema više gledanja koja je poslednja prodajna cena, nego koliko je kupac platio i koliko piše na fiskalnom računu.
...pa sta je sad po pravilima i zakonu? ...cifra sa racuna ili slobodna procena trgovca?Razvoj situacije. Zvao ja Alti, tj njihovu direkciju u Chachku i kazhu da mogu da ili zamene za tu pomenutu grafiku ili da daju 16500 u keshu koliko ta grafika vredi sada ukoliko zamena ne odgovara.
Sad je to zvanichno dakle, nishta od tih 22k. Poslali oni PowerColor CityExpressom i vec stigao na gajbu. Pitam se shta bi radili da sam terao tu nVidiu u SLI-ju. Chime bi je onda zamenili.
Srpska posla.
...po recenzijama i korisnickim testovima, i kad se obe naklokuju nema razlike. Zavisi od igre do igre.
Bio je ovde na forumu dobar korisnicki test bas izmedju 460hawk i 6870.
Bas ces 6870 da naklokujes, pogotovo PowerColor...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari