Šta je novo?

PC igra sa Dinosaurusima

salvatore

Cenjen
Učlanjen(a)
08.03.2012
Poena
170
Trazim vec nekoliko dana igru sa dinosaurusima, jel sreo neko od vas slicnu igru? Klinci mi poludese za reptilima i dinosaurusima, jel moguce da niko nije napravio igru sa slicnom tematikom. Jedino sto sam nasao je Jurassic park the Game, moze li neko da mi pomogne?

Turok i Turok Evolution za pc, a takodje postoji i Dino Crisis sa ps1 ali ima emulator pomocu koga radi savrseno i na pc.

Ako vole da igraju kao dinosaurusi možeš da im pokrenš The Land Before Time: Return To The Great Valley za Playstation 1 preko emulatora, ili ako više vole da ih tamane Turok ili neku stariju iz serijala. Samo, Turok je mature.

edit: Za Playstation 1 postoji i The Land Before Time Great Valley Racing Adventure, to mogu da igraju u dvoje.

Poslednja izmena:
Ako vole da igraju kao dinosaurusi možeš da im pokrenš The Land Before Time: Return To The Great Valley za Playstation 1 preko emulatora, ili ako više vole da ih tamane Turok ili neku stariju iz serijala. Samo, Turok je mature.

edit: Za Playstation 1 postoji i The Land Before Time Great Valley Racing Adventure, to mogu da igraju u dvoje.

Jel moze neki link? Ubih se trazeci

Pa ako deca vole dinosauruse valjda nece hteti da ih ubijaju. Ne znam to je neko moje rezonovanje.
Inace ja sam kao klinac obozavao "Disney's Dinosaur" na Dreamcast-u, a ukoliko se dobro secam trebalo bi da postoji PC port. Daj im to.

Takodje postoji neka cuvena Jurrasic Park igra za Atari Jaguar ili 3DO Interactive Multiplayer konzole. Nisam igrao, ali sam cuo samo reci hvale o njoj pa mozda moze i to da se proba.

Pa ako deca vole dinosauruse valjda nece hteti da ih ubijaju. Ne znam to je neko moje rezonovanje.
Inace ja sam kao klinac obozavao "Disney's Dinosaur" na Dreamcast-u, a ukoliko se dobro secam trebalo bi da postoji PC port. Daj im to.

Takodje postoji neka cuvena Jurrasic Park igra za Atari Jaguar ili 3DO Interactive Multiplayer konzole. Nisam igrao, ali sam cuo samo reci hvale o njoj pa mozda moze i to da se proba.

Apsolutno si u pravu, Disney's Dinosaur sam trazio i trazio ali nisam uspeo da nadjem, i pravo da ti kazem ovaj post sa napisao u nadi da ce mi neko pomoci da je nadjem :p, Jurassic park za PC sam skinuo ali su moji klinci mali (4.5 god) pa ne bih da ih prestravim (jurassic je pun nasilja i krvi).

Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da nadjem pomenuti Disney's Dinosaur.

Dino D-Day :)

Ja se sećam Jurassic parka sa mega drive 2, odlična igra je bila. Platforma je.

---
desire

Ja se sećam Jurassic parka sa mega drive 2, odlična igra je bila. Platforma je.

---
desire

Jurassic Park koji sam ja skinuo je neka avantura (vise kao interaktivni film), ali je mracna i krvava vise kao neki horor film.

ima taj jurassic park od telltale games... ok je za klince, mada jeste mracna malo

Dino crysis definitivno :)

Turok.

Nazad
Vrh Dno