Šta je novo?

Demonoid problem

Kritika

Slavan
Učlanjen(a)
26.02.2010
Poena
320
IMam nalog dosta dugo ali skoro da ništa nsiam skidao.

Logujem se danas i vidim skinuto 30GB a nije dodato ni jedan pun GB.

Ratio naravno 0.03

Hvala za info ali mi nije jasno odakle, skinuto 30 GB materijala

Da nisi skinuo za nekog neki torrent fajl i potom mu dao isti da skine sebi to što mu/joj treba? Možda je on/ona kasnije nekom dalje produžio/la...

Ako jesi, onda je to odgovor.

Nemam običaj to da radim, mada mi nije jasna varijanta čak i da sma dao nekom uslovno rečeno link kakve veze to ima sa mojim odnosom

Nemoj da se nerviras.
Demonoid i Zamunda nisu neki trekeri koji bi te sutnuli zbog ratia.

Hvala za info ali me intereosuje zašto se to desilo.

DO sad nisam koristio privatne već javne i skidao sa određenih sajtova a sad kak ose sve ekspresno zatvara trebaju mi neki privatni da bi mogao da skinem ponešto a upload na SBB mi je katastrofalan

Treba ti pozivnica. Samo pazi sta radis, da ne sutnu obojcu. Onog koji ti je posalo pozivnicu i tebe, u paketu.

Baš zbog toga i nisam do sad kostistio iste. I jedini nalog je onaj na demonoidu zato sma i otvorio temu jer mi nije jasno šta se desilo

Isti problem imam i ja, skoro sam skidao nesto sa demonoida i sad skinuo sam 700 mb i imam uploada oko 20-30 gb i od tog skidanja ga nisam koristio jedno mesec dana, kad ono posle mesec dana 180gb up i 140 gb uploada. podatke nisam nisakim delio niti sam kome davao acc. ali je najace da je ta razlika koju sam ostavio izmedju uploada i dl malte ne ispostovana.

Hvala za info ali me intereosuje zašto se to desilo.

DO sad nisam koristio privatne već javne i skidao sa određenih sajtova a sad kak ose sve ekspresno zatvara trebaju mi neki privatni da bi mogao da skinem ponešto a upload na SBB mi je katastrofalan

Demonoid je nesto sto zovu polujavni tracker, jer je najmanji problem dobiti pozivnicu za isti cak i od totalno nepoznatih ljudi na raznim forumima. Jos ako je istina da ga je otvorio neki Srbenda onda nije ni cudo sto niko od nas nema problema sa odnosom.

Sto se tice katastrofalnog uploada na SBB-u sta mi treba da kazemo koji smo na SBB-u 7-8 ili vise godina i sve vreme koristimo privatne trackere bez laziranja?
Tajna koriscenja privatnih trackera je da se naucis da ne gasis komp uopste i da ne brises torrente iz torrent programa, ostalo ce doci vremenom.

Meni se cini da se to desava bas zbog tog "polujavnog" statusa Demonoida - tj. kad skidas nesto sa npr. Isohunt, torent ponekad sadrzi i trekere sa Demonoida. Ti sisas "javni" torent, ne hajes sto je 20GB, a zapravo ne znajuci srozavas svoj dragoceni DL/UL odnos. "Dragocen" naravno uglavnom zbog izuzetnog uploada domacih internet provajdera.

P.S. Moj demonoid ratio: 0,12 :d

Ljudi hvala vam na pojašnjenju. Rešenje kod mene ne može biti stalno upaljen računar jer je reč o laptopu koji se koristi i poslovno.

Najverovatnije je ovo što je naveo Jericho jer mi se dešava da sma skidao stvari kupljenje u zalivu a da posle vidim da se pominje i naše gore list Demonoid

Nazad
Vrh Dno