@kovacm Vec sam napisao za Daisy Chain. Max se 2 TB display-a mogu povezati, ne moze vise, ako vidis izbaci, na Apple sajtu samo 2 pokazuju na fotografiji da mogu, neko secanje me vuce da su povezali negde 3 Dell monitora, ali nisam 100% siguran.
Ako ti ne trebaju 2 monitora, mozes da povezes 1 i na njega HDD rack.
Ako imas 2 monitora, na drugi TB povezes HDD rack, evo ti performanse na linku koliko moze da izvuce, pri kopiranju podataka.
http://www.apple.com/thunderbolt/
Graficka, ti bi stvarno na jedan da povezes sve zivo i graficku na sve to, ako je tako onda stvarno nema vise sta da pricamo o TB-u.
A sto se tice daisy chaining-a svaki device koji nastavlja lanac mora da ima 2 thunderbolt porta, tako da ce lanac morati da zavrsi ili uredjaj sa jednim ili uredjaj sa dva TB-a, ali uredjaj sa 1 TB-om ne moze da nastavi lanac.
Ko ce da portuje sve softverske pakete sa Wintel-a na taj ARM sto dolazi, Apple, cak i ako se desi to sve sto kazes, proces portovanja ce biti bolan, nije to smartphone.
Photoshop na smartphone-u, no comment, ja mislim da i neko ko u zivotu nije pokrenuo doticni program ne moze da izgovori takvu glupost.
Ako u Apple softver spada iTunes, onda nije marginalni broj usera, ovo Final Cut, Aperture ~ tu i tamo.
@ays Firefox je bolje optimizovan, ali trosi vise RAM-a, ti ako ti se FF i Chrome ne svidjaju slobodno predji na Safari ili IE
🙂.