Šta je novo?

SBB HD novi kanali

kiza

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
695
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen5 2600 @ LC-CC-120
Matična ploča
Biostar B450MH
RAM
16GB DDR4
GPU
AMD Radeon R9 200 2GB
Storage
Lexar NM620 1TB; WD 4TB WD40EFZX; WD 2TB WD20EARX
Zvuk
Altec Lansing 5.1
PSU
Chieftec GPE-600S Eco
Kućište
Thermaltake Chaser A31
Monitor
Dell P2414H
Miš & tastatura
Microsoft Wireless Laser Desktop 6000v2
Ostale periferije
HP LJ1020,Canon LiDE
Laptop
Dell Latitude E6400; Lenovo T580
Mobilni telefon
Samsung S23/256GB
Pametni uređaji
Huawei GT2 pro, Xiaomi Mi Air Purifier 2S, Amazon EchoShow 8 2nd gen, Xiaomi S20 Robot
Pristup internetu
  1. Optički internet
Od danas set novih HD kanala:

Sport Klub HD
Sport Klub+ HD
Sport Klub Prime HD
Sport Klub Premium HD
Golf Klub HD

Sada ima ukupno 18 HD kanala.
Ako i ove sezone bude F1 na SKPrimeHD bice ;)

Poslednja izmena:
Ja se samo nadam da se nece posebno naplacivati vec da ce da budu u postojecem HD paketu, u suprotnom...

F1 je ove sezone na Sport Klubu, to je potvrdjeno.

Navedeni Sport Klub HD kanali su do kraja marta besplatni, posle toga bice u paketu HD kanala, po ceni od 400 dinara. Moci ce i da se uzme paket samo ovih Sport Klub HD kanala po ceni od 200 dinara.

SK Premium HD ce u potpunosti imati HD sadrzaj, dok ce svi ostali imati oko 60% istog, a ostatak ce biti konvertovan u HD format.

Mali Offtopic: Da li je TotalTV u vlasnistvu iste firme kao i SBB? Hvala.

Da li mozda i TotalTV prosiri ponudu HD kanala? Od trenutnih bi gledao samo Nat Geo, ali mi je to malo.

Poslednja izmena:
Jeste isti vlasnik, a za drugo pitanje ko zna...

ma idi *** kablovska ima zilion HD kanala a na totalu 3 komada gde moraš njih da plaćaš(of kors) + cenu iznajmljivanja HD receivera od 900 din mesečno. baš sam ih zvao, nisu normalni

F1 je ove sezone na Sport Klubu, to je potvrdjeno.

Da li misliš na onaj najobičniji Sport Klub koji imamo i na PTT KDS-u? Zbog F1 bih prešao na SBB, ma i na crnog djavola ako je F1 u HD-u, ali nažalost nemam tu mogućnost, ovde u Subotici osudjeni smo na KDS.

F1 je na SK Prime.

Da li HD može da ide preko koaksijala ili treba onaj digitalni risiver?

Moze da ide preko koaksijalca, ali kako je SBB sve skremblovao, nista sem radio kanala i po kojeg tv kanala neces moci videti na tvu sa dvb-c risiverom.

Tako da ti za sve digitalne kanale treba njihov risiver

Ja se prijavio za hd kanale ima vec pet dana i niko se jos ne pojavljuje,inace nemaju hd risivere nego daju dvr uredjaje po istoj ceni kolko su i hd.Jel moze neko da mi odgovori da li ima prevoda na ovim hd kanalima,makar na discaveriju ili ng.

Prevod ima na History i Travel kanalu.

Da li misliš na onaj najobičniji Sport Klub koji imamo i na PTT KDS-u? Zbog F1 bih prešao na SBB, ma i na crnog djavola ako je F1 u HD-u, ali nažalost nemam tu mogućnost, ovde u Subotici osudjeni smo na KDS.

Kako sada stvari stoje, F1 u HD formatu ici ce na SK Premium HD, dok ce SD format biti na SK Prime.

Moze da ide preko koaksijalca, ali kako je SBB sve skremblovao, nista sem radio kanala i po kojeg tv kanala neces moci videti na tvu sa dvb-c risiverom.
Tako da ti za sve digitalne kanale treba njihov risiver

Trenutno preko DVB-C registrovano je tacno 200 kanala, 153 TV i 47 radio. Od toga free je 1 TV (SBB Info) i jedna radio stanica (Studio B).

+HBO HD, eurosport 1 i 2 audio prevod...

S tim, sto je za HBO HD potrebno investirati u HBO Premium paket (+700 din. mesecno). Videcemo da li postoji mogucnost za ubacivanje u "standardni" HD paket, uz neku umerenu doplatu.

Poslednja izmena:
Kako sada stvari stoje, F1 u HD formatu ici ce na SK Premium HD, dok ce SD format biti na SK Prime.

Trenutno preko DVB-C registrovano je tacno 200 kanala, 153 TV i 47 radio. Od toga free je 1 TV (SBB Info) i jedna radio stanica (Studio B).

S tim, sto je za HBO HD potrebno investirati u HBO Premium paket (+700 din. mesecno). Videcemo da li postoji mogucnost za ubacivanje u "standardni" HD paket, uz neku umerenu doplatu.

sbb kablovska preko DVB-C otvoreno rts1,mts,sbb zona-info i sbb infio i radio kanali studio b,index,pink i svet plus i radio b92

TotalTV sa nekim plus paketom i HD, sa iznajmljivanjem risivera je 1710 dingera.

Što se mene tiče, vredi svaku paru, ako nemate kablovsku (ili imate RV, što je ekvivalent nemanju).

Doduše sad je SBB ušao u zgradu, pa možda i prebacim ugovor.

Odakle ti to. Svi Sport Klub kanali (osim 3, 4 i 5) su u HD-u i gde god da bude F1 biće u HD-u. Ja lično nisam nigde video da SK ima prava za F1 i ove godine ali ako ima i ako ima isto kao i prošle onda će najverovatnije ići na Prime-u jer se jedino Prime za sada emituje samo u Srbiji.

U svakom slučaju svi kanali su dostupni za cenu od 200 din tako da je manje više nebitno gde će ići F1..

I kakav je kvalitet slike na SK HD kanalima?

OK je... U D3 ide u 9 mega a u Totalu u 5 mega, Total nisam gledao pa ne mogu da ti kažem kako izgleda. Siguran sam da će SKY UK imati bolju sliku od SK-a kada krene F1 ali ne verujem da će biti drastična razlika. Poredio sam pre neko veče Barca - Valencia na SKY UK i SK-u i nema neke vidljive razlike kada menjam sa jedenog ulaza na drugi na TV-u.

Jedino što možda nekome zasmeta jeste samo stereo zvuk.

Gde gledas protok tj mb-jtazu na D3, kako si dosao do ovih podataka? Ja pregledao sve na D3 resiveru i to nikada nisam uspeo da nadjem.

Poslednja izmena:
9Mbps pa to je poprilicno dobro. Ne znam da li imaju potrebu da obaraju bitrate za kablovksu pa mozda samo propustaji signal koji dobiju.
Malu razliku u kvalitetu moze da napravi i sam uredjaj sa kog ide signal na tv.

Ljudi kolko ste vi cekali da dodju da vam ugrade hd risiver,ja evo vec osmi dan.Triput sam ih zvao,i odgovor je bio nalog je otvoren,sacekajte.Ijos jedna glupost zovem broj u Krusevcu,a javlja se tetka iz Beograda.Da iptv ima malo bolji izbor hd kanala. ne bih razmisljao uopste.

Nestasica im je HD resivera, tako dok ne dobiju novi kontigent, bices na cekanju! Ja kada sam uzimao DVR u oktobru, cekao 1 dan!

Danas prosetao,do poslovnice i rekose kao zbog vremena nisu mogli.Kakve veze ima vreme kad sam ja dve ulice od njjh,i rekose daju dvr risivere, umesto hd, posto ih nemaju kako i rece nenadjow,po ceni hd risivera.

Sport Klub HD kanali će se naplaćivati od po ceni 200 rsd. Mada ne bih ni gledao da su za dž. Uvaljuju te sportske kanale kao da nema ništa pametnije od sportskih kanala. BRUKA!

Poslednja izmena:
Da 200 din za one koji nemaju HD paket, medjutim mi koji imamo ovaj paket, nama su prosto ovi kanali dodati a cena je ostala 400din, sto je za pohvalu!

eno i na totalu sportklubova u HD, emituju u mpeg2 pošto zvuk imam na SD receiveru

Sport Klub HD kanali će se naplaćivati od po ceni 200 rsd. Mada ne bih ni gledao da su za dž. Uvaljuju te sportske kanale kao da nema ništa pametnije od sportskih kanala. BRUKA!

Nije ti palo na pamet da su namenjeni ljudima koji prate sport? :D

Naravno da jeste. Ali što je mnogo, monogo je! Pogledaj koliko sportskih kanala ima i ne budi sebičan.

Nazad
Vrh Dno