Šta je novo?

Zasto se forum bukvalno vuce ?

dulsrules

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
04.08.2007
Poena
499
Stranice otvara 20 KB/s. Surf je izuzetno naporan. Sta se desava ?

Forum i sajt se vuku. Jel imate i vi probleme ?

Okacite i vas tracert da vidimo jel problem do ino linkova ili je forum i sajt zajedno sa hostom u problemu.

Sajt je benchmark.rs, a ne benchmark.com.

Btw. meni radi normalno.

I kod mene sve normalno..:)

Prilozi

• Screen02.JPG
    Screen02.JPG
    456.8 KB · Pregleda: 81
Okacio sam greskom pogresan ss.
Ali forum je izuzetno spor.

Takođe ok.

Izgleda da je do tebe ili tvog provajdera.

U pitanju je ptt net kabl. Sve sajtove otvara ok samo na forumu kriminalno radi. Bas extrremno sporo otvara.

Hajde neko da okaci ss tracert do foruma.

meni je katastrofa.

Isti problem kao i dulsrules... ajde sam sajt, on je uvek spor kao puž ali mi je poslednjih pola sata forum skoro pa neupotrebljiv.

16MB SBB kablovska, OSX, Chrome 16, Firefox 10... nema dodatnog dl, niti ul, samo browser-i.

Pa i pomislio sam da nisam jedini koji ima problem. Da nije nesto do peeringa izmedju provajdera ? Ovih dana je aktuelan onaj open peer exchange ili tako nesto.

Meni leti sve.

SBB kablovska 6MB, rade i sajt i forum normalno kao i uvek.

Prilozi

• Tracert Bench forum.jpg
    Tracert Bench forum.jpg
    76.3 KB · Pregleda: 115
^ Pa i tebi fino laguje, kako ne vidis ? Koliko vremena treba da otvoris stranu na forumu ?

^ Pa i tebi fino laguje, kako ne vidis ? Koliko vremena treba da otvoris stranu na forumu ?

Video sam to, ali veruj mi radi mi kao i uvek na laptopu. To je možda zato što mi je ruter u sobi koja je od kuhinje odakle se kačim laptopom na mrežu udaljen dvadesetak metara i ima tri zida. Verovatno bi na desktopu bilo još bolje, ali ga ne koristim dok su ove hladnoće, jer ne grejemo sobu gde je desktop računar. Stranu otvara skoro odmah, šta znam par sekundi?

Poslednja izmena:
Sto ste spojili sticky teme sa ostalima ovako?

Bravo ti ga bate. Dizes thread posle godinu dana. :wave:

I to tacno u datum... svaka cast

Ali poranio je 2h :)

Ali zakasnio je dva dana, :D

Okacite i vas tracert da vidimo jel problem do ino linkova ili je forum i sajt zajedno sa hostom u problemu.

Gde mene šetaju sada po celom svetu a forum se otvara za sekundu dve [
ATTACH=CONFIG]106326[/ATTACH]

Prilozi

• tracert 1.jpg
    tracert 1.jpg
    201.8 KB · Pregleda: 45
Vrh Dno