Šta je novo?

Nokia e7 novi os update

Kissme1

Slavan
Učlanjen(a)
09.09.2010
Poena
200
Interesuje me sta moze da se odradi na ovom telefonu da se stavi neki novi os , nisam tacno siguran jer sam slabo upucen gledao sam nesto po youtube-u ali nisam siguran da li moze i kako i koliko je sve to sigurno?!

Poslednji koji moze da se isntalira je 'Anna' (njega najnormalnije preko Nokia Suite-a, radi sasvim ok), u februaru ce i popularni 'Belle'.

instaliraj odmah Belle preko Navifirma, ja ga na N8 koristim jos od novembra i otkida kako radi, 10 puta je brzi od androida i iOSa :)

u svakodnevnim operacijama od svih :) nema laga pri skrolovanju, touch reaguje u milisekundi itd. takodje se vecina aplikacija otvara brze jer zauzimaju manje memorije itd. itd. uostalom uzmi od nekoga N8/E7 sa Belle i vidi sam

u svakodnevnim operacijama od svih :) nema laga pri skrolovanju, touch reaguje u milisekundi itd. takodje se vecina aplikacija otvara brze jer zauzimaju manje memorije itd. itd. uostalom uzmi od nekoga N8/E7 sa Belle i vidi sam

Da li je ovo moguce da je nokia napravila?! Do sada im se sve vuklo ko crv, zapinjalo, lagovalo, kocilo....svaka cast ako je istina; mada kasno su upali u trku kontam!!

probaj pa vidi, to da li su upali kasno u trku kolika im je korisnicka baza kakav je "ekosistem" (lol) da li ce podrska trajati do 2015. ili 2017. godine meni je apsolutno nebitno jer i tako necu ovaj tel. koristiti do tada, meni treba nesto sto funkcionise sada, radi ono sto meni treba i radi to onako kako bi trebalo da radi :)

I to je 10 puta brže od androida i iOS-a. Ne kontam u čemu je fora.

brale ne moze to da se vidi preko YTa, moras da ga koristis par sati pa da vidis razliku...a 10 puta brze je bilo figurativno, ali definitivno brze reaguje na komande i ne "prekida" pri skrolovanju i slicno, pozajmi od nekog Nokiu sa Belle na par sati pa probaj sam nece ti nista biti :) e sad fora je u tome sto za Android imas milion custom ROMova sensova i onda imas milijardu kombinacija..pa ako se ubode prava to stvarno moze da bude extra brzo i sve al onda se moze desiti i neki bug jer taj custom ROM nije dovoljno istestiran pa da imas i drugi problem..

I mene zanima, da sestri stavim na N8. Deluje bas brzo, brze od Anne sigurno.

Vrh Dno