Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Uzasna je baterija na ICS build 13, jeste da ga dosta koristim, ali provalio sam da ga stavljam na punjac 2 puta dnevno. Ne moze na idlu da izdrzi preko dan, androidOS vuce 20% kako god, a nije mi jasan ni mediaserver koji uzme oko 13. Na ginger-u sam mogao da izvucem oko 1,5-2 uz normalno koriscenje.

Odok na JVU :)

Moze li mi neko ukratko reci prednosti galaxy s plus telefona nad obicnim SGS om? Ima li uopste prednosti osim sto ima provesor brzi? Je li gori u cemu?

Galaxy S ima bolji GPU, razlika je u procesorima, ostalo je sve isto...

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Da, baterija stvarno kratko traje na ICS-u, ja sad koristim build 14... Ali mi se ne vraća na ginger... :/

Stavio sam mintberry miui rom i odlican je, brz, da ne kazem prebrz :) preporuka!

@ Brutos moze neki SS, ili makar link do roma.. Da vidimo o cemu se radi???

Naravno :) Probao sam u poslednje vreme TH ICS 13, CM7, Simplicity i na svima probao GTA3. Na Mintberry-u LETI :) TH ICS onako,CM7 uzas i simplicity onako. Ne znam sta je bolje da se testira od igrice. Ima par stvari naravno da se ispravi al polako...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1350763

Ukratko:
ZSJPG Modem
4 Way Reboot
Project Vexillium Icons (through OTA)
Crunch Tweaks - Improves overall performance
OTA support
Zipalligned
Tweaked SQlite -Improves I/O Performance
Fugumod Binary - Improves scrolling/responsiveness
Thunderbolt! Scripts
3D Performance Fix
Scrollable Widgets Launcher + no more laggish
Adfree Host
Ram Optimisations
3G/Data tweaks - improves speed
Various other optimisations

Removed
miliao.apk (MI Talk)
MiuiStats
Updater.apk
Telocationprovider (Only required for Chinese usage)
All themes except default

Added
DSPManager
Compass
Talk 2
RomToolbox
CM7.1 Camera

Ok, hvala.. Isprobacu ga sutra, mada mi se ne odlazi sa ICS-a. sve se nadam da se uspeti u narednim update-ovima da srede ovo oko baterije.. Iliti battery life, da se tako izdrazim, malo... :DD

Ok, hvala.. Isprobacu ga sutra, mada mi se ne odlazi sa ICS-a. sve se nadam da se uspeti u narednim update-ovima da srede ovo oko baterije.. Iliti battery life, da se tako izdrazim, malo... :DD

Baterija i radio ce biti minimum da se vratim na ICS :)

Da, da, vidis nisam ni primetio da nema radio, toliko ga koristim.. :D Jel ima jos nesto sto fali ICS, govorim o build 14?

Baterija i radio ce biti minimum da se vratim na ICS :)

Radio radi sa Spirit FM radio aplikacijom. Do builda 14 gubio se zvuk u razgovorima posle korišćenja aplikacije pa je bio potreban restart, od builda 14 radi bez problema. Tako da jedini problem ostaje baterija.

Moram da se korigujem. Ipak i na Build14 postoji bug posle korišćenja Spirit FM-a, ne čuje se sagovornik te je potreban reboot.

E to je vec drugo ako su sredili zvuk posle izlaska iz aplikacije. A sta se desava kada koristis radio pa izadjes pricas pa opet udjes u radio (meni je bio deformisan i dosta tisi zvuk)? A iskreno da kazem ne volim kad menjaju stock radio aplikaciju. To rade i na ovom miui romu i odvratno radi, tih zvuk, secka i ostalo.

Moram da se korigujem. Ipak i na Build14 postoji bug posle korišćenja Spirit FM-a, ne čuje se sagovornik te je potreban reboot.

E pa to se upravo i meni desavo :) a kazem posle toga udji u radio opet i imaces distorziran zvuk.

Hmmm.... pre neko vece sam ubacio JVU, sve radi ok za sad, samo sto se sam od sebe restartuje ponekad
juce kad sam ulazio u market restartovao se, evo sad opet - stize mi sms i opet se restartova
za ova 3 dana jedno 4 puta se restartovao

jel bi valjalo da ga opet flesujem ili imate neko drugo resenje?

Meni jvu radi savršeno osim što mi se phone i dalje force closuje, pa jbm mu mater koliko firmware-a treba da samsung to ispravi, mislim nije meni problem da flešujem fix sa xda ali šta je sa onima koji ne znaju da srede. Sve u svemu GB me je nenormalno smorio, vraćam se ja na ICS.

Prvi put mi se na samsung romu desilo da neće da propusti tcp/ip preko wifi. Nakon restarta se to normalizovalo ali umesto da rešavaju bagove oni prave nove:mad:

I meni se restartuje..a flesovao sam ga 3x sve po propisu....na kraju sam se vratio na jw1

I meni se restartuje..a flesovao sam ga 3x sve po propisu....na kraju sam se vratio na jw1

Па ставите simplicity 2.2 (JVU ), све ради како треба као и на старијим варијантама. Напустићу га само због ицс, када буде све сређено.

znaci ostaje jedino fix
jel moze neko uputstvo, ako nije nekome tesko?

Kojom procedurom ste se vratili sa teamhacksung ICS-a na mintberry? (konkretno mislim na redosled flešovanja i wipe-ovanja)
(i što je bitnije, kako posle natrag na teamhacksung ICS, pošto sam dolazio sa CM7, pa je procedura prelaska bila koliko-toliko bezbolnija)

Poslednja izmena:
Meni svremena na vreme blokira touch. I onda moram da sacekam 20ak sekindi i probam da ga otkljucam opet. Pocelo je strasno da me nervira pa se vracam na GB.

Meni se JVU nijednom nije restartovao, sve radi kako treba. Ramadov deodexed JVU + Semaphore 2.5.0.

Opet ICS. Build 14 ;) Promeniću telefon zbog toga. GB je taakoo smor ……

Kojom procedurom ste se vratili sa teamhacksung ICS-a na mintberry? (konkretno mislim na redosled flešovanja i wipe-ovanja)
(i što je bitnije, kako posle natrag na teamhacksung ICS, pošto sam dolazio sa CM7, pa je procedura prelaska bila koliko-toliko bezbolnija)

Ja sam bio na TH ICS b13 i procedura je bila kao sto su napisali: kopiras zip na SD, udjes u recovery, odradis wipe data, flashujes zip, reboot. Sve radi kao sat.

Nervira me što imam trostruke medija fajlove... Od toga, hoće da pusti sani jedan. Sve držim na SD kartici, ali nagađam da je problem so je sada drugačiji mount

^ Isto se i meni dešava, i isto su sve na kartici...

Galaxy nexus i nexus s nemaju eksternu karticu. To je kao opravdanje zašto problem postoji. MediaProvider.apk ima neki problem. Clear data može da pomogne ili muzika na internu :)

Nazad
Vrh Dno