Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Ma meni je bitno da mi navigacija fercera, da ima dobru kameru, da ima dobar zvuk preko sluski i da i je lep na oko. Sve ostalo mi je bonus koji treba papreno platiti. Za godinu dana ce W1 da bude 80 e a S2 150-200 e. Pa kome treba bolje neka izvoli :D

A taj swype, pa dobro pa i nije bas neka steta, meni se i ovakav jedan swype svidja kad izadje nekoliko opcija...

Ne znam da li se meni samo cini, ali nekako se malo kvalitetnije cuje muzika, i preko spikerfona i preko slusalica, kao da su malo doradili ekvilajzere...

A taj swype, pa dobro pa i nije bas neka steta, meni se i ovakav jedan swype svidja kad izadje nekoliko opcija...
Gde nije, pa taj swype (za pozive&poruke) je apsolutno genijalna opcija.

Ako ga ti ne koristis, to je drugo... ali nemoj to "pa i nije bas neka steta" ;)
Ne koristim ni ja klasican Swype (onaj za pisanje poruka), pa sigurno ne bih rekao "i nije neka steta" kada bi ga sutra izbacili :)

Upravo tako care, ja swype za sms ne koristim iako moze da bude praktican, ali swype levo/desno za sms i pozove je nesto genijalno, posebno kad vozim bajs i koristim fon :D

Dobro bre ljudi, sta ste poskakali na mene, pa koristio sam i ja, ali opet nije smak sveta, a onaj za poruke nikad i nisam, oooo aman... :D

Dobro bre ljudi, sta ste poskakali na mene, pa koristio sam i ja, ali opet nije smak sveta, a onaj za poruke nikad i nisam, oooo aman... :D

Ma pusti ovog hsv-a, vi's da on ni song recognition ne koristi... :D:D:D

Da li ima neko ideju zasto ne mogu da kupim app preko racuna, javlja mi gresku service not available (8002). Koristim madjarski Bada 2.0 i portugalski Vodafone (naravno da imam pare na racunu).

Od kada sam se sa Telenor prebacio na MTS mrezu ne mogu na telefonu da se konektujem na socijalne mreze i da pustim klipove sa youtube-a,preko WiFi-a sve radi ok...sta treba cackati u opcijama da bih resio ovaj problemcic :)

Od kada sam se sa Telenor prebacio na MTS mrezu ne mogu na telefonu da se konektujem na socijalne mreze i da pustim klipove sa youtube-a,preko WiFi-a sve radi ok...sta treba cackati u opcijama da bih resio ovaj problemcic :)

Imas li namestena podesavanja za MTS (GPRS/EDGE) u Settings - Network - Connections? Ako nemas, posalji sms sa textom All na 4777 i sticice ti podesavanja, koja samo instaliras i posle podesis da su default.

redkanji,sto se toga tice sve je podeseno,net radi ali ne mogu da pustim klipove sa youtube-a(otvori stranicu,radi pretraga ali ne pusta klipove) i da se konektujem na socijalne mreze(sto preko brauzera,sto preko programa).

Postoji li neka aplikacija za badu sa kojom moze da se cetuje na facebook-u? Sa fb aplikaciom na samom telefonu nisam uspeo da napravim nista?

Sent from sgs2

Kint koristim za msn, tako da ne znam kakav je za fb, ali to je odlican program, skidajte dok je dz.

Gotovo je sa badom (Vladimirdowla me je prestigao ;) ) http://www.theverge.com/2012/1/14/2707279/samsung-bada-os-tizen-project
Meni ovo mirise na krah oba sistema, i MeeGo i Bada ce da skoce zajedno...
Naravno, najvise sumnjam da ce biti kompatibilni sa nasim wave1,2,3 telefonima.

Tako da uzivajte u 2.0, ili u mom slucaju 1.2, do kraja radnog veka telefona. :D

Gotovo je sa badom (Vladimirdowla me je prestigao )

I meni se cini da su udarili u neki corsokak sa Badom pa pokusavaju nekog frankestajna.

Sumnjam da ce bilo ko sad da razmislja o razvoju aplikacija za badu, ma koliko oni ubedjivali developere da ce raditi programi i na novoj platformi.
Trenutno smo na vrhu brda i idemo nizbrdo, dok se android, ios, i wp7 penju na himalaje. :D

Postoji li neka aplikacija za badu sa kojom moze da se cetuje na facebook-u? Sa fb aplikaciom na samom telefonu nisam uspeo da napravim nista?

Sent from sgs2

Imas u Apps-u najnoviju facebook aplikaciju koja ima chat.

To je samo za bada 2.0

A posto badu official 2.0 mozemo da sanjamo kako mi se cini :) mrka kapa

Mozes da je sanjas ili da je probas.

Sanjam - rekao sam official - kod nas je nema . (A imamo onu Madjarsku S8530OXDKL2 sa SamMobile-a ;) )

Official i pricam. Madjarski i poljski su update preko KIES-a, al ako si u fazonu da cekas za nase podrucije, onda nastavi da sanjas :)

i kako radi madjarska verzija? Jel moze opusteno da se flash-ne a :) to je ova S8530OXDKL2_HEX sa SamMobile-a?

Mene ubija sto ne mogu da kupim apps...

Vrh Dno