Šta je novo?

"Biseri" botova...

Ctrl+C:)

svoju djevojku dim Ova e-cigareta?
To izgleda kao cigare, čak i ona emitira pare. Na mnogo načina, to je stvarna pušenje iskustvo, i to je razlog zašto je tako popularan.
i elektronski cigareta je moćan uređaj. To je izvorna i mnogi korisnici očima još uvijek najbolji. .........
Osnovi razlike između Elektronska cigara i cigara obični mnogo bodova. Sada možete vidjeti izvornu sliku:http://tinyurl.com/6uhqfdl
moj dečko se slažete sa mnom da je dim. kako ste zbout? Možete li neka vaš djevojkom dim Ova e-cigareta?

A sad nesto totalno drugacije

by mikeyaya
Volite li lijepe žene?
Što im je najdraži dio?Lijepa žena vlastitu D kupa.
Žene, želite li imati lijepe grudi poput njih? Idi ovdje please.Give vam prsa D kup odmah.

dobra ponuda, nema sta :p

Bluetooth ® bežični SIXAXIS shinning Sjajna crvena kontroler za PS3
Ovaj predmet nije izvorna, to third-party proizvoda.DualShock 3 bežični Bluetooth kontroler za PlayStation 3 sustav pruža najviše intuitivno iskustvo igranja sa senzorima tlaka u svakoj akciji gumb i uključivanje visoko osjetljivih SIXAXIS gibanje očitavanje technology.Each pogodak, sudar i eksploziju je više realan kada korisnik osjećatutnjava pravo u dlan svoje ruke. To čak može otkriti prirodne pokrete za real-time i visoku preciznost interaktivni igra, djelujući kao prirodni nastavak korisnika tijela. DualShock 3 koristi Bluetooth tehnologiju za bežične igru i kontroler USB kabel za jednostavno i automatski puniti regulatora kroz PlayStation 3 u bilo koje vrijeme.
Integriranjem svih tih mogućnosti u popularnu PlayStation kontroler dizajn, 3 DualShock će dodatno unaprijediti napredan igra iskustva dostupna samo na PlayStation 3 sustav.
Ona sada ima iznenađenje za cijenu, ne čekati. Dobrodošli na nas.
Ne znam da li je ovaj bio ranije :trust:

ovaj nabio 3 posta
Najnovije iz Hot video igra Resident Evil
Najnovije iz Hot video igra Resident Evil

World Warcraft oružje Aluminijski Reaphook
Svjetski Warcraft oružje Reaphook
Materijal: Alloy
Izvrsna poklon ili osobnu zbirku
Dobar izbor za ljubitelje Warcrafta

vrlo je zabavna

Ovaj je savladao srpski vrlo dobro

Kod:
Sve što želite pametne telefone, oni imaju iste funkcionalnosti, ali po pristupačnoj cijeni.
http://www.stopfinger.com/category_Y...pZAkxNzE=.html

Ovi botovi počeli pismenije da pišu od nekih članova foruma :d

Samo sto sam napisao post sa trollface azijatom.. evo ga shungmandi :d

Prilozi

• azijata1.jpg
    azijata1.jpg
    183.8 KB · Pregleda: 274
nije biser, ali mi nekako prilici

kinez.jpg

Nemoguce :d

Ovaj jutrosnji je predobar :d :

Zašto moj dečko ne dopustite mi da ga nositi?
Tako seksi!
Je li on bojao da sam dobro zavesti drugim ljudima?

Širok Crkve, Xbox 360gaming i, kao i većina crkava, svi smo da svatko drugi hereticihttp://migre.me/7stW9

:d:d

Brate sta oni kucaju u taj translate pa dobijaju ovakve rezultate?? :d

Pozdrav,
Moje ime je Jennifer, ja sam skromna djevojka, vidjela sam tvoj kontakt danas kad sam bio pregledavanja na internetu, i odlučio sam vam napisati. Ja sam obličje za dobar prijatelj da se vjeruje svim srcem, molim da me pisati natrag na ([email protected]) i ja ću vam poslati moju slike i reći sve o sebi. Pozdrav iz Jennifer.

:D

Pozdrav,
Moje ime je Jennifer, ja sam skromna djevojka, vidjela sam tvoj kontakt danas kad sam bio pregledavanja na internetu, i odlučio sam vam napisati. Ja sam obličje za dobar prijatelj da se vjeruje svim srcem, molim da me pisati natrag na ([email protected]) i ja ću vam poslati moju slike i reći sve o sebi. Pozdrav iz Jennifer.

:D

Nije valjda i ovo bilo na forumu? Kakav li je to scam u pitanju? :smash:

Sigurno mu se lopusina ucinio kao bot :D jeste malo kad citas, izgleda kao da su reci nabacane :)

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Poslednja izmena:
Cuj, pa i ja bi poludeo u Brazilu :D kad bi cuo sambu, pa ono jao... :)

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

:d:d:d
Najviše čudno "igračku" koji sam ikada vidio.

http://dwzs.im/emb
Ja sam plakao kad sam ga vidio.
Ali ja sam bio uzbuđen
Budući da. . .
Djeca zabezeknut kad su vidjeli da je kretanje

Sad su poceli da uzimaju "nickove" clanova :d tj. druga SajbrKurajber-a

Bot.png

Vrh Dno