Šta je novo?

Mobilni dilema Motorola Milestone

miki81

Čuven
Učlanjen(a)
28.04.2003
Poena
620
Ljudi pomagajte mnogo mi se svideo Motorola Milestone 1 ili 2.
Kostaju oko 260 Eur. Interesuju me jer oba imaju slide tastaturu, a budzet mi je bas onoliko koliko kostaju. Ima li neko iskustva sa ovim motorola android telefonima.
Da li da uzmem nesto drugo ? Mada nema neki izbor android telefona sa tastaturom .Pozdrav

Kec ima spor procesor (za koji su se doduse hvalili da su ga lepo overklokovali) i manjak rama. Cyanogenmod team je vec najavio da ga nece podrzati sa devetkom. Fini je samo ako ga nadjes jako povoljno polovnog (i u odlicnom stanju, naravno). Vec je suvise prevazidjen.

Dvojka je fina prica. Desire Z je dobra alternativa kao sto ti je Tetsuo rekao, razmisli i o njemu.

Nov iz radnje sigurno moze da se nadje za 300, moguce i manje (mislim da ga ima za 275, nisam siguran - po mom iskustvu najjeftinija radnja na kupi mobilni ima azurne cene), sa oglasa moze da se nadje za 260-265 (mozda i manje ako se cenjkas), sa MTSa i ispod 250... Ne znam zaista gde si ga gledao za 400. Ako si gledao na mobilnom svetu, njihove cene odavno nisu ni izbliza precizne. Ja za otprilike cene koristim kupi mobilni (mada i on ume da promasuje, moras da pozoves i pitas, ali ne promasuju toliko mnogo).

@Johnnny -> Pa da prokleti mobilnisvet sajt uvek ali uvek kasne ili lazu sa cenama :) Desilo mi se da zovem radnju i kazem video sam cenu na sajtu itd oni kazu mi nemamo taj telefon vec 2 godine LOL

MilestoneII ili desire z? Milestone II topla preporuka... Ustvari ja sam koristio droid II koji je identican i ne ne moze mu desire z prici. Jos ima pravi moto smek ;)

I meni se cini da je definitivna odluka da pazarim MILESTONE 2 !!!!
ALi nazalost necu moci iz oglasa nego cu morati iz neke radnje koja prima cekove :S::-devil-::smash:

Nazad
Vrh Dno