Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
[YOUTUBE]4cnL80ItPxA[/YOUTUBE]

u glavi mi haos..ne mogu da se odlucim da li je jako tuzno ili jako smesno....

;D

ipak je smeshno xD

Šta Amerika napravi od čoveka..+ DNA..sve nasledno.

I meni se učinilo na nekoliko mesta da je fake, ali svejedno..to ne menja stvar :)

Sta je fejk? Mozda onaj deo da je retardiran, ali onaj deo da je vreca sala je potpuno realan.

Epic beard man film

Poslednja izmena:
:d puce camugi piii :d
Svaki grad u srbiji ima po jednog ovakvog ludaka
ovaj je iz va, umro nesto skoro
[YOUTUBE]u4uyxG414Yg[/YOUTUBE]

Kad sam pogledao klip mislio sam da je neka z***bancija. Jel ovo neko stvarno planira da gleda?

Čovek je totalni ludak:D
Ali jeste Motherfucker:D
http://vimeo.com/9609349
''You can't spit-shine velcro sneakers.- What did you say?! ":D

klasika, vredi se podsetiti...

Hobo i Super su filmovi volis/mrzis. Licno, uzivam u svakom filmu sa Rutgerom, dok Super ima zanimljivu ideju. Nekima je Hobo cak i kultni film, ali ne bi isao tako daleko... Mada , defendor/kick ass/super/bad ass - pocinju malo da muzu tematiku iz svih uglova.

Poslednja izmena:
Šabačka legenda alkohola i mlaćenja, ali propao je:D Ortak ga snimao pre par godina:p
Čovek izučavao borilačke veštine, okultuzam i ko zna šta, ali ludačina, možda i manijak, nisam siguran.

[youtube]yMOWhfC7J84[/youtube]

Poslednja izmena:
Jednostavnije ne moze biti.

[YOUTUBE]uZ5nwjnZVoc[/YOUTUBE]

Odakle li je ovaj mjastor ?

Gledajte sta radi Slavko Tica...

[YOUTUBE]FkfOuNQlpCQ[/YOUTUBE]

Koja životinja, svaka čast :) . Ovo cenim sto puta više nego nagruvane *****e koji ne mogu da se pomere od mišića, koji su spori i nemaju nikakvu snagu, iako imaju mišiće. Ovo je definicija snage, brzine i veštine. Samo prirodno...

Nije iz ove godine ali onaj klip sa onim Kineskim failom od bacanja bombe me naveo i na ova dva klipa :p Drugi je bas epic :D

Bilo je sigurno ali je baš dobro

[YOUTUBE]iPcfp5ppGnk[/YOUTUBE]

Pogledaj godinu kad je klip postavljen... sad baci pogled na ime teme... sad se vrati na kliip i pogledaj godinu opet.

Po poslednji put, godina 2011 u imenu teme ne označava da moraju biti postavljeni klipovi iz 2011-e godine, već je tu da odvoji teme iz prethodnih godina. Takođe, trebalo bi da se stavljaju zanimljivi klipovi, a ne neki hack WiFi tutorial.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno