Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

I, poslao sam ga za JTAG. :)

Nek se nose vise sa rezanjem i flesovima.

Pa mozes da igars igre direktno sa harda, bez rezanja. Mozes ad prikacis eksterni hard na usb i da igras. Mozes da igars arcade igre, mozes da pokrenes dlc sadrzaj...emulatore, mozes da igras ntsc i ne moras vise da se brines oko flesa. Jedino ne mozes da igars online.

Kosta 60 evra. kao jedna igra. Ako ne igras online, ovo je idealno.

Poslednja izmena:
^ Nova konzola za online

To ti je xbox1 ili samo xbox. Ne mogu da ti kazem ovde gde ima da se skinu. Nije dozvoljeno.

BTW, stigo mi box sa tagovanja. ovo je odlicno, nakacio sam mu externi hard i samo ga punim sad. Pre me mrzelo da trazim diskove gde su mi. Sad samo pokrenem igru. Bez diska. :)

mala peporuka ako imas mogucnosti:

ubacis novi VECI hard u xbox , profil i saveove pre toga prekopiras na flash pa vratis na novi hard. prikacis xbox na lokalnu mrezu i ubacujes sve stvari direktno u box preko ftp-a. mnogo je manje smaranje + sto sporije ucitava preko usb-a, a meni dosta znaci i jer nosakam box jos da nosim i usb hard mnogo je :D

To ti je xbox1 ili samo xbox. Ne mogu da ti kazem ovde gde ima da se skinu. Nije dozvoljeno.

BTW, stigo mi box sa tagovanja. ovo je odlicno, nakacio sam mu externi hard i samo ga punim sad. Pre me mrzelo da trazim diskove gde su mi. Sad samo pokrenem igru. Bez diska. :)

Ovako se pravilno koristi JTAG. :D

vy1cnd.jpg

Zar nema limit na 16gb za usb uredjaje na boxu? Ja sam nesto citao da mozes da stavis koliko hoces veliki fles ali ce on da ga cita kao max 16gb...

kad ga jtagujes (sto je on uradio) onda nema ogranicenja... s tim da onda ne mozes na live ;)

Sledi Jtag posle nove godine...

Posto se ne razumem bas najbolje u konzole,hteo sam da postavim pitanje oko keyboard and mouse xbox 360 controllera.Procito sam nesto da x box 360 moze da se prikljuci na keyboard and mouse.
Radi li to,kavo je igranje s tim,jel ok upravljanje,moze li da se poredi sa pc upravljackim kontrolama keyboarda i misa?
hvala

ja sam kupio taj adapter sto treba za misa i tastaturu,e sad posle praznika cu da kupim i zicni gamepad koji je potreban za tu kombinaciju i javljam ovde kakav je osecaj :)

ee super,aj pa javi kad budes oprobao,pa ako valja da mi kazes sta je sve potrebno.pozz

a jel moze da se igra online sa LT 2,0 flesom ?? hvala i sve najbolje u 2012.

Xgd3 igre ne mozes jer ce da ti ubace silent update i da ti ih zablokiraju. I onda si banovan sa live-a. Za XGD3 igre moras LT+ 3.0 i igre mora ad se rezu sa lite on rezacima sa burner MAX firwerom. ili tako nesto.

Mozda mozes da igras starije igre ako su dobro pecovane. Za nove mora lt 3.0 i igre da se rezu sa specijalnim rezacima.

Prevedeno, ili se matretiraj da ih pokrenes bezbedno na live-u ili kupis orginal te igre. Ili uradi JTAG ako ces samo offline da se igras.

Vise informacija imas na xbr-u.

Poslednja izmena:
nisam siguran da je obavezan lt+ 3.0, ali jeste poseban rezac za xgd3. svakako da noviji flash ne steti.

radi xgd3 na 2.0,uz liteon rezac ali se pojavio silent update koji te banuje odma i zbog toga mora 3.0

Da, mora lt+ 3.0 zbog tog silent update-a. Ako imas samo lt 2.0 dobijes silent update i sve dok ne uradis lt 3.0 ne mozes da pokgrenes xgd3 igre.

I ova kutija je postala zezancija. da bih igrao online igru moram da:
1. flasujem (redovno)
2. kupim novi rezac i njega flesujem
3. uplatim reket ms.

Kuzma, a jel moze da se jtaguje xbox360 arcade (bez HD-a) i da se nekako poveze sa HD-om sa kompjutera? Jel si ti pre jtaga imao neki hard disk na xbox-u? I da li ti je slim ili fat konzola?

Jel zna neko nekog ko prodaje nove jtagovane konzole za hard diskom?

I jel mogu da se igraju stare igre na flesovanoj konzoli 2.0 a da se ne ide online i da se ne pokupi update? (tipa tekken 6, pes 2012.. )

Poslednja izmena:
Za JTAG moras da imas hard disk u konzoli, kako mi je majstor rekao. Najbolje njega da pitas. Oni i prodaju nove jtag-ovane, sa hdd-om. Cimni me na PM.

Sa LT 2.0 mozes da igras sve igre sto postoje do sad. Samo ne ubacuj novi update iz decembra jer ce da ti deaktivira XGD3 igre.

I kad uradis JTAG, onda si miran za offline. Mozes da igras bukvalno sve. Igre iz svih regiona, sve arcade, dlc-ove, mozes emulatore i jos mnogo toga. jedino nemas online.

Za online jedino da se kupi konzola u tu svrhu i te igre da se kupe. To ti je mozda 5-6 igara. Nije to mnogo da se kupi.

Poslednja izmena:
Svaka konzola koja ima HDMI i koja je proizvedena pre novembra 2011 moze da se JTAG-uje ;) a sto se tice harda,mislim da moras bar neki hard da imas,makar i externi uz konzolu...

Pa znaci kada uradim jtag, moci cu da igram sve igre koje ce izlaziti i 2012, npr. mass effect 3, fifa 2013 i tako neke sto jos nisu izasle bez ikakvog ponovnog update-ovanja? I jel se konzole kvare poste jtaga?

Nazad
Vrh Dno