Šta je novo?

L.A. NOIRE (PC)

probao sam i ja samo sa -str i dosta bolje radi nego bez njega (kada sam imao bukvalno 1fps u 5 sekundi) ali opet laguje/sece. prvo sam mislio da fali video memorije ali nije to jer i na min. detaljima opet sece. onda sam pomislio da trazi quad core ali vidim da se ljudi i sa njima zale tako da je igra jednostavno lose portovana. sta da se radi, bitno je da je do jaja.

Изашла је закрпа за игру. Али колико сам разумео аутоматски се покреће из Стим клијента. Не може се скинути посебно са интернета. Изгледа да баш решава неке проблеме везане за оптимизацију.

Upravo sam presao igru...20 sati..igra je full svaka im cast :D Mnogo sam razmisljao kakav ce kraj biti ali nisam bas ocekivao onako kako je ispalo....

I btw..ja imam skidrow verziju igre..e pa ubacio sam i posebno one DLC-e isto od skidrow-a...ali kako da ih pokrenem? Klikcem na Downloadable content i nista se ne desava :S ?

@Chinaski na kojim su quadovima probali ti ljudi koje pominjes pa im nije radila igra ok ?

evo ja sam probao i neće ni da se pokrene ! majku im okupatorsku !!! :mad:

Bas cu ja da je sutra nateram na mom i7 da vidim dal ce da pravi problem.

Upravo sam presao igru...20 sati..igra je full svaka im cast :D Mnogo sam razmisljao kakav ce kraj biti ali nisam bas ocekivao onako kako je ispalo....

I btw..ja imam skidrow verziju igre..e pa ubacio sam i posebno one DLC-e isto od skidrow-a...ali kako da ih pokrenem? Klikcem na Downloadable content i nista se ne desava :S ?

Il zna neko kako da pokrenem DLC-e??

Si probao -str -npd ?

Upravo. Radi daleko bolje. nema tih velikih dropova. Cak je sad teram i na 1280*1024 (ne igram je na mojoj masini) . Sve sam detalje poobarao na PERFORMANCE. Ide fino. Taman da se sestra izigra. meni igra nije nesto, ne vuce me. Nema one slobode na koju sam navikao iz GTA.

@Chinaski na kojim su quadovima probali ti ljudi koje pominjes pa im nije radila igra ok ?

uh, ne znam napamet. mislim da ima u ovoj temi.

anyway, zna li neko sta se tacno dobija sa DLC-om? koje se misije dobiju? ja igram tetha verziju i kada kliknem na downloadable content nista se ne desava. mozda su vec te dodatne misije ukljucene po defaultu?

Ukljucene su. Narocito na TETHA izdanju, koje je full retail varijanta. Za SKID moraju da se skidaju odvojeno.
Ne ides na "downloadable content", vec na "cases"... tamo imas misiju koja je stigla sa DLC-om. A te iste misije ce te sacekati i u toku same igre, pa ne moras tako "na precac". Isto tako, najbolji nacin da proveris radi li ti DLC jeste da promenis odelo. Bez DLC-a toga nema.

Bar sam ja tako shvatio, s obzirom da sam igru tek instalirao, pokrenuo jednom da vidim kako radi i da vidim radi li mi taj DLC sadrzaj... i sve je savrseno :smoke:

Poslednja izmena:
tako sam i mislio. hvala na info.
kako ti radi igra na kvadu?

Trebam li reci - kida :d

Drzi se na (onih sugavih maximalnih) 30 frejmova, ponekad padne na 29... i to je to.
Sve na max (tj. na "Quality"), AA i AF na max, 1920x1080... nikakvi -str i -npd parametri, command line je prazan skroz... i samo klizi - koliko je to moguce sa 30fps cap-om.
Onaj patch sam skinuo, ali ga nisam instalirao. Klot verzija, klasika, samo sa DLC-ovima dodatim.

Iskreno - cudi me, s obzirom da su ljudi i sa istim/snaznijim masinama imali probleme, ali sta da se radi...

Okacio sam uputstvo pre nekoliko strana kako da pokrenes bez patcha tu theta verziju, ja sam probao na 60 i sve deluje fluidnije. Jedino sto sam imao padove ispod 60 pa je delovalo lagujuce. Al ti imas jaci procesor pa mozes da zviznes na 60 slobodno, ako bas nesto zeza onda imas i cap na 50, 40, kolko ti dusa iste. :D

Ja nemam THETA-u, jednostavno ne volim te p2p varijante... drzim se scene, te imam ono SKIDROW izdanje :)
(iako THETA, konkretno, apsolutno savrseno radi svoj posao, i znam bar na primeru dve igre - Limbo i L.A. Noire - da su u startu izbacili bolju i "igriviju" varijantu nego scena)

Secam se da si pisao za 60fps, negde sam jos naleteo na fajl/patch za to isto... ali ima vremena, to kada se budem posvetio ovoj igri, sada trenutno su neke druge na tapetu :)

jel' imao jos neko problem sa update-om igre na theta verziji?
startujem ja malocas igru i ona mi izbaci da je izasao novi patch (Patch_2393_12406_1) koji mora da se instalira da bi igra mogla da se igra. i instaliram ja i kada se restartovala igra - trt, trazi mi neki kod sa manuala koji sam zagubio negde :p
moze li da se pokrene igra ili je sa igranjem theta verzije zavrseno? :smoke:

Hajli kvescnabl. Vidi ponovo reinstaliraj ili cekaj lek za taj patch...

mislis da ce se neko muciti da leci novi patch i kada?
a i sta bih dobio da reinstaliram? pitanje da li bih sacuvao pozicije i morao bih da cupam mrezni kabl kada hocu da je igram. bah...

gospoda koja koriste skid row verziju nisu pogodjena ovim patchom?

I ja sam imao problem sa onim zakucavanjem. Mislio sam da je zbog mog dual core procesora, i da mi nedostaje video memorije, ali ona comanda -str -npd je pomogla. Igra radi perfektno na mojoj konfi. E8400 @3.6 GhZ
Gainward 9800GTX+ Prethodno sam instalirao najnoviji patch, i onaj dlc addon, i sada radi perfektno.

Sa razmakom :)

mislis da ce se neko muciti da leci novi patch i kada?
a i sta bih dobio da reinstaliram? pitanje da li bih sacuvao pozicije i morao bih da cupam mrezni kabl kada hocu da je igram. bah...

gospoda koja koriste skid row verziju nisu pogodjena ovim patchom?
Za nas postoji drugi patch ;)
(najverovatnije je isti, da se razumemo, cek da pogledam bas na 'ardu... hmmm, v1.0.2396, mozda ipak i nije isti... whatever, ipak je SKIDROW izbacio, te nesto ne verujem da moze da radi na THETA verziji i vice versa)

Anyway, ja pokrecem igru (i igram :)) normalno i bez tog patch-a, kako vec rekoh...

Poslednja izmena:
Instalirao, izlecio -> startovao.
Sve radi bez problema sa masinom iz potpisa na 1680x1050 :)

Igra je Ok.
Facijalne animacije su stvarno perfektne nema sta.
Meni je igra nekako mnogo maracna u nocnim misijama tako da sam morao bas dosta da povecam brightness

Posle 3-4h igranja, ocena 80/100 od mene.

meni je pomogao Versus da izlecim igru sa novim theta patch-om tako da mi radi ok, sto ste mogli da zakljucite jer cutim, smrdim i ne javljam se :D
ocena od mene 105/100, igra godine definitivno. toliko je dobra da popizdim kada lose procenim da li lazu ili ne :D

Kupio sam scene release,instaliram,pokrenem .exe i igra prosto ne funkcionise,launcher se pokrene,ali posle klika na opciju launch game nista se ne desava,,
edit:antivirus je bio problem...

Poslednja izmena:
Izasao update 1.1.2406.1 tezak 1.6 Gb,igra leti super je.

Izasao update 1.1.2406.1 tezak 1.6 Gb,igra leti super je.

Jel taj update moze na Skid verziju? Nemam predstavu kako bi izgledala ova igra da leti kao sto kazu neki, to kod mene strasno laguje

Moze,raspakujes i kopiras gde ti je igra instalirana.Meni je kocilo stalno a sad nimalo.

Kako da otkljucam 60FPS-a, moze neki link ka fajlu koji mi treba da bih to uradio. Btw igra razbija koliko je dobra, ja pratim pricu i po mojoj proceni imacu nekih 30-35 sati igranja sigurno.

Nazad
Vrh Dno