Markomaniax
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.06.2008
- Poena
- 705
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5700X & scythe mugen 5
- Matična ploča
- Asus TUF B550-Plus
- RAM
- G.Skill Ripjaws V 2x16Gb kit
- GPU
- Red Devil AMD Radeon™ RX 6900 XT Ultimate 16GB GDDR6
- Storage
- M.2 NVMe Intel P660 1TB ; WDC 6TB 3.5 SATA III 256MB 7.200 Gold
- Zvuk
- Asus Essence STX II & Edifier 75w neki zvucnici
- PSU
- Corsair AX860i 80+ Platinum
- Kućište
- Lian Li Lancool II Mesh C RGB TG Snow edition
- Monitor
- ASUS TUF Gaming VG27AQ1A 170Hz
- Miš & tastatura
- Logitech MX Master 3 & Keychron V6 custom PBT Hot swap RGB Pro Braon lubed QMK
- Ostale periferije
- Xbox ONE joypad
- Pristup internetu
- Optički internet
Ma sve je to lepo kad ti imas 12-13 godina...Ljudi nemaju zelju da se zatvore u kucu i da im jedina preokupacija u zivotu bude igrica da bi postali "veterani" u njoj...Vecina populacije su "kežual" igraci koji hoce da se zabave a ne da zive igru...
Skyrime je dobra igra, mozes da se zabavis sasvim lepo i sto je najvaznije mozes da je igras koliko ti hoces - mozes da je predjes za par sati a mozes ida je igras nedeljama, a da je igra godine jeste...i one godine konkurenciju nema...
Pa ono , mnogi pod zabavom smatraju odlazak u diskać i ločenje kao da sutra ne postoji. Ja sam više karting-paintball-bilijar kinda guy , i za mene je to mnogo bolji vid zabave nego cupkanje uz Šemsu na bilo kom splavu
Da bi igrao PvP u DS i bio dobar u tome stvarno treba vežbe , to nema šta , ali daleko od neke žestoke posvećenosti. Skyrim , po meni odlična igra , jednostavno nije bila izazovna ni u jednom trenutku.
Jednostavno u svakom trenutku se možeš izlečiti , bilo to u svojoj kolibici , bilo to u sred borbe sa 2 zmaja , jednostavno pritiskom ESC vi zaustavljate vreme i sa bukvalno smrtne postelje vi se vraćate u borbu kao napaljeni Hulk ... Magije kao da nisu magije, mislim da oduzimaju health i staminu (neke) , ali uglavnom nema nekih propratnih efekata ...
Isto nisam bas ni dijalozima i mogućnostima oduševljen... osim što je gomila njih took-ovala the arrow in the knee :d
Odeš kod nekog bitnog NPC-a i ponudi ti nekoliko opcija (i sačuvam u tom trenutku) odaberem prvu recimo i vidim kako se dalje stvari odvijaju... A posle se vratim na taj save, odaberem neku drugu opciju i sve je skoro potpuno isto osim što NPC na istoj randevu lokaciji izgovori drukčiji text.
Ali zato sistem levelovanja i unapređivanja rula! najbolje urađeno gađanje lukom i strelama u nekom RPG-u , raznovrsnost opreme za svaku po(h)valu :d ...
Igra je vrlo mainstream...
Zato sam i čestitao unapred Skyrimu na pobedi na prethodnoj strani.
Poslednja izmena: