Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

ajde jedno pitanjce brzinsko pre nego sto napravim glupost neku :D

Hocu da probam cyanogen.

Naso sam neko uputstvo sa rom menagerom. ( nikad nista nisam radio sa njim pa ono)

Suvise mi jedistavno deluje pa da proverim sa iskusnijim kolegama. navodno skines rom menager, kliknes flash ClockworkMod Recovery, download rom kroz rom menager ( u ovm slucaju cyanogen) i kad se skine samo install ...

i to je to.

Nikada nisam radio sa rom managerom, u suštini nema veze na kom si romu, samo odradi wipe i flešuj preko rekaverija.

Evo kako radi Build10 od teamhaksung-a
[YOUTUBE]S1it6tH0USo[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
^ pici instal upravo pa da vidimo sta ce da kaze: ), reci mi samo vidim da se google app posbeno install. jel isto idu kroz recovery ?

Jeste, google apps se instalira kroz clockwork... Što se tiče baterije, pravo da ti kažem ne znam, imam naviku od još od tattoo-a da ga stavim na punjenje kad god sam kod kuće, ali bi uz umerenije korišćenje izgurala dan i po - dva...

Installing and Running :)

Hvala telep za support! :)

hmm sad ja imam cudan problem. kao da mi nije rootovan, titamium beck-up ne mogu da pokrenem niti bilo sta sto trazi root. a u aps imam super user.

Da ne bih otvara novu temu, a pošto su slični telefoni - imam problem sa tek kupljenim Galaxy S Plus. Kada ga zakačim na komp, računar ga ne prepoznaje kao prenosni drajv. Da li mi je potrebno da instaliram nešto? U telefonu nema kartice. Ima 8 giga integrisane memorije.

Ukljuci USB debugging.

hmm sad ja imam cudan problem. kao da mi nije rootovan, titamium beck-up ne mogu da pokrenem niti bilo sta sto trazi root. a u aps imam super user.
Ja sam na ovom build 10 morao da flesujem iz recovery-ja superuser.

Poslednja izmena:
Settings - Wireless and networks - USB settings - Mass storage
Naravno mora biti odcekirano Settings - Applications - Development - USB debbuging

@telep imas li link za su koji si fleshovo ?

Instaliraj busybox sa marketa i restartuj telefon.

Instaliraj busybox sa marketa i restartuj telefon.

ma jok, ponasa se kao da nije rootovan.

edit: rootovao sam ga preko recovery i sve ok.

edit2: @ telep kako si zivotati uspeo da sa screena sklonis ovaj google search...

Poslednja izmena:
Pritisni i drži google bar i posle 1-2 sekunde ga prevuci u korpu.

telep, kako radi kamera na build10?

Izasao teamhacksung's ICS Port for Galaxy S (BUILD 11). Bane? :type: ;)

Koliko god ja želeo da pređem sa CM7 na teamhacksung ICS, ono je i dalje previše bagova i problema, bar za mene...

Koristeći dva dana ics provalio sam da dosta aplikacija ima fc, npr. ni jedan plejer mi ne radi kako treba osim (uber music-a), winamp i player pro neće ni da se upale. Da treba sačekati još jedno mesec dana da naprave sve da radi pa da krenu u ispravljanje tih sitnih bug-ova. Isto je tako bilo i sa cm7. Takođe launcher pro radi očajno, sve u svemu treba optimizacija aplikacija za ics.

Poslednja izmena:
evo ja digo buld 11. brz je ko munja ali ima bugova, dosta apk se gubi ( ne radi ili *****ava) go luncher radi ocajno!!! ali zato nova leti.
Najvise me nervira sto Viber ne radi :(
Sve u svem prvi utisak: ultra brz i dosta bugovit.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno