Lg ima toliko losiji ekran od wave-a 1, da ne bih prelazio tek tako na njega...Treba ih kazniti zbog bezobrazluka odricanjem od Bada telefona, koliko god kvalitetni bili. Prvi pik mi je LG Optimus 2x P990
Sad sam citao review, i bas to mi je upalo u oci. Nista, saltam se na Galaxy S iako mi se ne svidja.
Rekao sam ovo jer sam ga, sasvim slucajno, prekjuce drzao u ruci pored wave1, i ekran je mutan. Da li zbog teksta koji koristi subpixele za povecanje rezolucije (kao clear type pod windowsom) ili samog ekrana, uopste mi se nije svideo.Sad sam citao review, i bas to mi je upalo u oci. Nista, saltam se na Galaxy S iako mi se ne svidja.
Rekao sam ovo jer sam ga, sasvim slucajno, prekjuce drzao u ruci pored wave1, i ekran je mutan. Da li zbog teksta koji koristi subpixele za povecanje rezolucije (kao clear type pod windowsom) ili samog ekrana, uopste mi se nije svideo.
A po meni, slcd pored amoleda nema konkurenciju. Jeste odlican, i bio bi izuzetan da super amoled plus ne postoji.
Posto ja ne mogu da smislim android, a iphone ne mogu da priustim, zadrzacu se na wave1, radi posao - i vise nego sto treba. A posto je sam korisnik glup, ne treba mi pametniji telefon od ovoga![]()
Ja prvi.Nije los ekran od lg-a to je skroz subjektivna stvar..evo recimo wave II ima 10x bolji ekran od wave I al recimo neki se ne slazu sa time..
Ja volim broj tri.A ja drugi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari