Šta je novo?

Igre koje smo presli

smith_bre

Čuven
Učlanjen(a)
29.03.2003
Poena
705
Zanima me koje su vas igre drzale do kraja.
Ja volim da se igram, ali retko kad uspem da odigram celu igru, vrlo brzo se smorim.

Evo mog spiska:

Command & Conquer Red Alert 2
Command & Conquer 3: Tiberium Wars
Command & Conquer: Generals Zero Hour
Homeworld
Disciples II: Dark Prophecy
Starcraft 2

Quake 2
Unreal 2
Call Of Duty
Call Of Duty UO
Call Of Duty 2
Call Of Duty 4
Medal of Honor: Allied Assault
Medal of Honor: Spearhead
Medal of Honor: Breakthrough
No One Lives Forever 2: A Spy in H.A.R.M.'s Way
Return to Castle Wolfenstein
Tom Clancy's Splinter Cell
Tom Clancy's Splinter Cell Vegas 2 Coop
Far Cry
Doom 3
TimeShift
Portal
Portal 2
Bioshock
Bulletstorm
Battlefield: Bad Company 2

Freelancer

Beyond Good & Evil
Max Payne
Mafia
Hitman 2: Silent Assassin
Hitman 3

Gears Of War
Resident Evil
Resident Evil 2
Cold Fear

Diablo & Hellfire
Diablo II: Lord of Destruction

Rayman 3: Hoodlum Havoc
Rayman Raving Rabbids
Duke Nukem: Manhattan Project
Limbo
World of Goo

Sigurno ima jos neka, davno je bilo...
btw nisam stavljao retro igre tipa Princ Of Persia

Soldier of Fortune
Soldier of Fortune 2
Blade of Darkness
Max Payne
Ghost Recon
Far Cry
Stalker

Ne pominjem simulacije - koje ne mozes nikad preci do kraja...

Igre koje ja najviše igram uglavnom ne mogu da se "pređu".

U Hearts of Iron 2 sam recimo igrao jednu partiju 6 meseci...

kotor 1 & 2
max payne 1 & 2
batman AA
trine
ceo serijal CoD
FEAR 2
half life 1 & 2 & ep1/2
bioshock 1 & 2
prince of persia sve delove osim poslednjeg
warcraft 3 & tft
nfs underground, shift i jos par komada ne mogu da se setim naziva...
guild wars
far cry
crysis 1 & 2
rage

znam da ih ima jos xx, samo su mi ovi za sada pali na pamet

e izem ti temu. Aj da je nesto kao na pr. "secate li se prve igre koju ste igrali? ", tu bi se jos verovatno i otkrila po neka zanimljiva prica. Ovako bi mogao da copy-pasteujem naslove do sutra od c64 i amige do pc-a a thread bi se samo punio suvoparnim listinzima...

Haa moja lista je u pm
NFS underground 2
GTA san andreas
GTA 4
heroes 4
diablo kec
i to je to xD

poenta je da skontamo koliko smo sati zivota spalili u nepovrat i da vidimo kuda nas ovakav stil zivljenja vodi....i ako budemo imali srece spoznacemo misao zivota

S.T.A.L.K.E.R
C&C Generals
Crysis
Far Cry
GTA

Samo neke koje su ostavile dubok rez u mojoj igrackoj istoriji.

Poslednja izmena:
De me nadje, ja se ne secem sta sam jutros jeo (dal sam jeo :d), sto bi se reklo bilo ih je dosta 😀, pocevsi od Nintenda (Mario, Donki Kong...) preko PS (Metal Gear svi delovi, GTA svi delovi...) pa do PC na kome sam dosta naslova presao i po vise puta 😉, (nije da se hvalim i ako tako ispada 😀) nije ni cudo sto danas imam crne rupe u glavi i dok pisem ovaj post na trenutak zaboravih temu 😀

Hm... Recimo ovako:

Half-Life 2, Ep1 i Ep2 (vise puta)
Need For Speed 2, 3, Underground 1 i 2, Most Wanted
Serious Sam 2 (vise puta)
Borderlands + svi DLC
Diablo 2 + LOD
Warcraft II, III i TFT
Portal 1 (vise puta) i 2
Psychonauts
Assassin's Creed (samo prvi deo)
GTA - Vice City, San Andreas
Grim Fandango (mislim da sam presao makar 5 puta)
Trine

I jos dosta igara, ovo je onako iz glave. Ove podebljane mi dosta znace i rado ih se setim. 🙂

poenta je da skontamo koliko smo sati zivota spalili u nepovrat i da vidimo kuda nas ovakav stil zivljenja vodi....i ako budemo imali srece spoznacemo misao zivota

Je l'? A ja mislio reka...

E baš mi je drago ako je ovaj thread nekog prosvetlio u dx11 rendereru sa sve teselacijom i ukazao mu konačno na to da je sve vreme bio primoran da radi nešto što ne voli. Igre ti sigurno nisu upropastile život, već država u kojoj živiš. Promašen život je onaj u kojem radiš posao koji verovatno ne voliš, dajući 8h+ sati života za 1000(+-) din, onaj tamo komšija što je završio fakultet pa čisti u gradskom zelenilu, ore njivu ili gaji piliće, ona baba u crnini, što sa 70god primorana da prodaje pored futoške pijace džidžabiže koje nikome ne trebaju, samo da bi preživela a uz to je komunalci *****avaju sa sve državnim aparatom, onaj polupismeni policajac koji te uči kulturi i naplaćuje ti kazne, ove decenije nemaštine i ljudske gluposti...

Lično, sada kada imam para da uživam u nekim stvarima, da odem negde, da kupim nešto lepo, uvek mi je drago što sam bio deo te priče koja je možda mene, tebe, nas sačuvala od mnogo gorih stvari i ostavilo po koje lepo sećanje. Zato, bolje da ostavimo sve to sa strane i da ne pričamo u sobi posvećenoj ljubiteljima igara, kako je igranje istih gubljenje vremena....🙂

Poslednja izmena:
Mislim da bi zanilmljivija tema bila na kom nivou težine igrate sve igre.

Uh, lista bi bila podugacka... 🙂 A i ne verujem da se bas svega secam 🙂 Znam samo da mi je prva igra na PC-u koju sam presao Red Alert 2 🙂 Ili bese American McGee's Alice... Davno bilo 🙂

Uff ko ce se setiti svih igara al ajde da pocnemo redom:

Red Alert 1,
Tiberian Sun,
Red Alert 2 i Yuri's Revenge,
C&C Generals
SpellForce,
War Of The Ring,
Warcraft III i TFT,
Starcraft i Brood War,
Starcraft II Wings Of Liberty,
Warlords BattleCry 2,
Commandos 1,2 i 3,

Half Life 1,Half Life 2
Medal Of Honor - nekoliko starijih delova
Call Of Duty - takodje nekoliko delova
Crysis i Warhead,Crysis 2
Battlefield Bad Company 2,
GTA II,
Far Cry,
Serious Sam 1 i 2,
Max Payne 1,
Delta Force neki stari
TimeShift,
Red Faction,
Halo,
Homefront

Diablo I,Diablo 2,
Baldur's Gate II,Icewind Dale II,
Morrowind,
Kotor I i II,
Freelancer,
Sacred 1

Poslednja izmena:
Ne razumem ljude koji su generalno negativni i sve im nesto smeta, traze nesto sto ne vide i tome slicno.
Sa jedne strane me zanimalo sta ljudi ovde prelaze, ali mi je i bilo bitno koliko trose svog vremena na ovaj vid zabave,samo sto to nisam hteo da napisem, da ne bude primarno, bilo bi kontraproduktivno.
Sto se mog spiska tice ,meni je pomoglo sto sam prelistao ovaj link

Sa jedne strane me zanimalo sta ljudi ovde prelaze, ali mi je i bilo bitno koliko trose svog vremena na ovaj vid zabave,samo sto to nisam hteo da napisem, da ne bude primarno, bilo bi kontraproduktivno.
Pazi, onda ti ovo uopšte nije merodavno.
Ja sam potrošio sigurno jedno 20x više gaming vremena na igre koje ne mogu da se pređu, nego na one koje imaju početak i kraj.

Pazi, onda ti ovo uopšte nije merodavno.
Ja sam potrošio sigurno jedno 20x više gaming vremena na igre koje ne mogu da se pređu, nego na one koje imaju početak i kraj.

O tim igrama nisam ni hteo da komentarisem, to je time warp .
Bas su me zanimale kampanje, znaci pratis pricu ,ima pocetak i kraj

Nije fer sto si koristio taj link,sad listam i naso sam jos gomilu igara koje sam presao a sad mi glupo da ih dodajem,uglavnom pored tih zaboravljenih,zapoceo sam jos gomilu igara koje nisam stigao da zavrsim iz nekog razloga,plus imam na listi neke koje nisam ni probao a voleo bi..bila bi to podugacka lista..

Mislim da bi zanilmljivija tema bila na kom nivou težine igrate sve igre.

Aktivno se igram nekih 13-14 godina (računam PC ne dečije SegaMega/Nintendo/Komodor *******cije) i mogu ti reći da sam samo prvih 3-4 godine (dok nisam napunio nekih 14-15 godina tj. nisam krenuo u srednju školu) igrao igre na normal/medium i tako to. Od tada pa do danas, uvek biram najveći dostupni stepen težine i zaista smatram da u dobrom delu igara koje sam prešao to utiče na kvalitet doživljaja.

Mislim da je Deus Ex prva igra koju sam počeo i završio na najtežem nivou, pre toga sam uvek počinjao na medium.

Nisam neki gejmer i nisam presao mnogo igara.
Pravu euforiju sam osetio kad sam, kao klinac, presao Super Maria na Terminatoru, bez sejv gejma. Zju!
A posle toga sam se isto oserio tek kad sam presao Mafiju. Ostale igre mi nisu toliko zanimljive.
(Uglavnom igram mozgalice koje se igraju pet minuta ili koliko mi se hoce i to jednom mesecno. Mozda.)

Među prvim igrama na PCju koje sam završio i u kojima sam zaista uživao su Jedi Knight, Age of Empires, Diablo, Hercules 😀, NFS III. I više nego dovoljno za taj period kada sam ipak bio po 8 sati u proseku napolju, bio odličan đak i tako to. Ne znam ni sam otkud mi vreme da završim i te igre i počnem mnoge druge ali ih ne završim (MDK, Quake 2, Forsaken, X-COM, GTA...).

Jako nezahvalna tema, u smislu da ima nas ciji gejmerski staz je skoro 2 decenije, a 90% igara koji nam je u medjuvremenu prosao kroz ruke je i predjen. 🙂 Kad bih pravio spisak omiljenih igara, ili onih koje su na mene ostavili jak utisak, ta lista bi bila relativno mala, no, verujem da 10 forumskih strana ne bi bilo dovoljno da nabrojim sve papazjanije koje sam presao u poslednjih 20 godina. 🙂

Kao što Vuk reče... s tim da je moj igrački staž već premašio četvrt veka.

Poceo sam da se igram od 90' jos na nintendu, posle na segi megi, ps1, sega dc, PC, PS2, xbox360, i na jos necemu. Kad bih poceo da sastavljam spisak omiljeih igara popunio bih celu stranu. A mrzi me. 😛

Uf presao sam mnogo igara al eto mogu navesti one koje su namene ostavilE najveci utisak:
Resident evil 1,2,3
Silent hill 2
Gothic 2
Hitman 2
Half life 2
Prey
Fear
Far cry
Riddick:escape from butcher bay
Oblivion
Cod 2,4
Bioshock
Gears of war
Assasin creed 2
Mass Effect 2
Dragon age
SKYRIM

Poslednja izmena:
Moja lista poduza 😛

sad nesto malo razmisljam....
prva je(najverovatnije) bila zavrsena green beret na spectrumu sa sve pokicom
pa mnogo nesto................
zadnji sam zavrsio limbo i odusevio se

ja sam igrao puno igara ali samo par njih je na mene ostailo dovoljno jak utisak da ih i pređem do kraja (ME, ME2 i Portal 2), a neke su bile prekratke (CoD, Crysis i Warhead) pa sam ih slučajno prešao 🙂. uglavnom mi se desi da igram neku igru duže vreme i odjednom prestanem i napravim podužu pauzu (godinu dana) i na kraju je opet ne pređem.

ground control II

loodilo, shizenje...

Nazad
Vrh Dno