Šta je novo?

Problem sa kupovinom - android market

milanlj

Čuven
Učlanjen(a)
09.07.2000
Poena
619
Probao sam u Google Wallet da unesem nekoliko kartica i sve mi ih odbija. Nista ne mogu da kupim. Pre dve godine kada sam bio u Becu, uneo sam svoju karticu odavde i za zemlju stavio Austrija i normalno sam pokupovao par aplikacija. Sada posle dve godine odavde uopste nece... Imate li nekih ideja?

Imam isti problem,imam para na kartici ali odbija karticu :/ ..probao sam da menjam drzavu ali i dalje nece..ako neko moze da pomogne dok traje ova akcija ,bio bih zahvalan :)

Izgleda da nekom radi, nekom ne radi...meni ne radi, a radilo je do pre 3 nedelje

Ne znam u cemu je caka...Meni sa Visa Internet Komercijalne banke radi extra...u Google Wallet-u podesena Srbija ,regularna adresa,sve,i to mi uredno vidi market i svaka kupovina mi je prosla bez problema....desilo mi se par puta na prvu mi izbaci neki bzvz error ali kad probam iz druge prodje...

Kog si operatera izabrao u market enableru ?

Samo da napomenem da sam morao kao zemlju da unesem CS (Србија и Црна Гора) dok ne prolazi Intesa Visa kartica sa RS. Zašto, pojma nemam.

Kog si operatera izabrao u market enableru ?

Jos zanimljivije, ne koristim Market Enabler, za divno chudo mi sve radi...dodushe,ne vidi mi bas bas sve paid apps,ali vidi vecinu.

Da ,za Srbiju treba da stoji CS.

Poslednja izmena:
Da sad sam restartovao telefon,kako bih resetovao Market Enabler i ponovo mi radi kupovina aplikacija...cini se da ne radi sa aktivnim Market Enabler-om.
Kada nije aktiviran ME u podesavanjima my accounta na marketu stoji lepo Telenor kao operater, a kada izaberem neku drugu mrezu sa Enablerom tu mi stoji crtica..mozda zato ne dozvoljava kupovinu jer nema imena operatera o_O

Ja ništa ne mogu da kupim više :mad:! Glupi Google i glupi Market! Stalno mi odbija karticu iako na njoj ima para i na kraju mi, nakon odbijene kupovine, stoji pored tri aplikacije "Purchased" iako ni za jednu nije skinuto ni centa, a dve sam uspešno i instalirao. Jeb'o lud zbunjenog!

Nazad
Vrh Dno